ByVaTon.com

Câte pui pot avea un păstor german într-o singură așternută

Câți puști pot avea un păstor german într-o singură coș de gunoi

Ciobănesc german este una dintre cele mai populare rase de caini mari pe care le putem gasi. Este un câine cu un caracter special și este foarte dispus să fie instruit. Este, de asemenea, ascultător, pe lângă faptul că este un gardian excelent și cel mai bun partener de familie.

Dacă ați ales o femeie și dacă sunteți hotărâtă să o primiți sau ați făcut-o deja, una dintre cele mai frecvente întrebări care apar, mai ales atunci când vine vorba de prima sarcină, este numărul de pui pe care îi va avea. Este important să pregătiți în mod corespunzător mediul și să vă ajutați animalul de companie oriunde și ori de câte ori este posibil. În acest articol OneHowTo vom explica câte pui pot avea un ciobanesc german într-o singură așternută și cum să vă ajute câinele să le aibă.

Factorii care determină numărul de pui pe care câinele le va avea

Deși corpul celor mai multe animale funcționează sincron și minunat, câinii nu sunt mașini. Prin urmare ei nu au întotdeauna același număr de pui. În plus, anumiți factori pot interfera cu cantitatea de pui prezentă în așternut, care poate varia în funcție de:

  • Vârsta câinelui - cele mai numeroase nașteri apar adesea de la a patra căldură.
  • Dacă câinele este hrănit și hrănit corespunzător.
  • Sănătatea generală a câinelui.
  • Cand câinele este crescut. Câinii de sex feminin au doar două zile fertile și reproducerea lor în acest stadiu va asigura un număr mai mare de gunoi în loc să o faci cu câteva zile mai devreme. Sperma de câine poate supraviețui în interiorul femelei timp de două zile, deci, dacă este crescută cu două zile înainte de perioada fertilă, femeia poate rămâne însărcinată - dar este foarte probabil că doar câteva spermă sunt în viață pentru a fertiliza ouăle, reducând cantitatea de câini gunoi.

Este cățea care eliberează numărul de ouă care vor fi expuse la fertilizare, în funcție de factori precum mărimea și patrimoniul, astfel că mitul că un câine este un stud și care depinde numai de masculul pentru cantitatea de pui este fals. Numărul de cățeluși depinde de numărul de ouă mature care ies din ovare, de ziua în care se face actul sexual și, bineînțeles, de fertilitatea câinelui.

În afară de aceasta, păstorii germani cu pedigree tind să aibă puține puțuri decât acelea care nu au o linie sau o îngrijire atât de pură.

Câte pui au în mod obișnuit păstorii germani?

Trebuie să ținem cont de faptul că ciobanescul german este o rasă mare, astfel că ovarele au capacitatea de a produce mai multe ouă, iar uterul are mai mult spațiu pentru a stoca puii, ceea ce înseamnă că de obicei au puști mari.Un ciobanesc german care nu are o linie genealogică are, de obicei, între 7 și 9 cățeluși, în timp ce cei cu genealogie de tip pedigree apar adesea între 4 și 6 cățeluși. Este esențial să rețineți acest lucru acest lucru nu este un standard deoarece mulți factori interferă cu formula. Pot exista catelusi care au catei mai multi sau mai putini decat cei indicati aici.

Odată ce câinele le-a avut

Este esențial să respectați timpul de naștere și primele ore în care atât câinele cât și câinele sunt împreună. Amintiți-vă că câinii sunt foarte olfactivi, deci nu ar trebui să vă scăldați câinele după naștere sau puteți să-i eliminați mirosul natural și astfel să încurcați puii. Cu toate acestea, este util să curățați cu grijă coșul de câine și să îl ștergeți cu o cârpă umedă care a fost înmuiată în apă caldă. Apoi uscați-l cu unele prosoape și întoarce-l la acele pui.

În primele 12 ore, cățea ta nu va dori să mănânce, dar este important să îi dați o cantitate mare de apă proaspătă pentru ao menține hidratată. Când animalul își recapătă apetitul, trebuie să aibă la dispoziție hrana nutritivă.

Puii germani de ciobanesc nu trebuie separat de mamă înainte de 8 săptămâni. Acest lucru ar putea afecta procesul de învățare și dezvoltare. Recomandarea, de fapt, este să așteptați până la 10 săptămâni pentru a le oferi o nouă casă.

Acest articol este doar informativ, unHOWTO nu are autoritatea de a prescrie nici un tratament veterinar sau de a crea un diagnostic. Vă invităm să vă luați animalul de companie la un medic veterinar dacă are orice tip de afecțiune sau durere.

Dacă doriți să citiți articole similare la Câți puști pot avea un păstor german într-o singură coș de gunoi, vă recomandăm să navigați în jurul nostru Animale de companie categorie.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com