ByVaTon.com

Cei mai periculosi caini indieni

Un bărbat în vârstă de unsprezece luni, Bully Kutta.
Un bărbat în vârstă de unsprezece luni, Bully Kutta. | Sursă

India are o istorie îndelungată de câini mari, unde au fost mult timp admirate pentru loialitatea lor și bine apreciate pentru sinceritatea și dedicarea lor. Începând cu anul 400 î.Hr., au fost înregistrate scrierile acestei înalte considerații: Autori și istorici au admirat câini indieni de mult pentru vigoarea și curajul lor.

Dacă sunteți în căutarea unui câine puternic, feroce, indigen, aici sunt rasele pentru tine.

1: Mastiff Himalaya indigen sau câine de pază Himalaya

Matificii himalayeni sunt originari din regiunea Himalaia. Sunt cunoscuți ca câini de pază himalaya sau mastiffi tibetani indigeni. Acesta este un câine calm și iubitor care iubește să-i placă stăpânului său și să se afle în jurul proprietarului și familiei sale. Un fapt important: Nu pot tolera sau supravietui vremea calda. De asemenea, nu le place compania altor câini, iar un bărbat complet în vârstă este capabil să scoată doi lupi pe cont propriu.

De obicei, foarte bland și calm, mastiffii himalayeni pot fi foarte feroce dacă ceva nu merge bine. Se știe că luptă până la moarte. Ei sunt singurii mastifi indieni cu rasă pură și, din păcate, doar câțiva au rămas. Această rasă este identificată ca fiind pe cale de dispariție.

 • Înălțime: Masculii stau în jur de 30 "- 38" la umăr - femele, 28 "- 35".
 • Greutatea: Masculii cântăresc 60 de kilograme, câteodată până la 100 de kilograme! Femele cântăresc mai mult de 50 de kilograme.
 • Coat și culoare: au un strat dublu lung, uscat, de culoare negru sau negru, amestecat cu galben / roșu, roșu, gri închis sau gri-negru. Specimenele rare au culori mixte, dar albul nu este obișnuit.
 • Temperament: Foarte loial, prietenos, dedicat proprietarilor lor, și protejarea familiei lor.

Animalele cresc cel mai mult în India. Din India vine câinele care este mai mare decât toate celelalte.

- Plinius cel Bătrân, 77 de ani

2: Mastiff indian sau Bully Kutta

Matifiții indieni sunt cei mai mari și mai puternici mastifi din India de Nord. Ele sunt, de asemenea, cunoscute ca mastiff Kumaon, mastiff Sindh, bully pakistaneze, si chiar si caini indieni bully. În Pakistan, sunt cunoscuți ca Bulli mastiff sau Bulli Kutta. Numele provine din cuvântul hindi / urdu Bohli, adică "strâns încrețit" și Kutta, ceea ce înseamnă câine. Astfel, numele original al acestei rase este Bulli, nu Bully, dar schimbat pentru că britanicii nu au putut pronunța cuvântul.

Mastiffii indieni sunt foarte dur-și-greu și sunt potrivite pentru climatul subcontinentului indian. Ei au fost crescuți pentru a-și proteja proprietarii de animalele sălbatice și a le ajuta să vâneze. Ele sunt foarte puternice, cu o greutate mare, cu capul lat și musculare, cu o mare energie și rezistență. Ei sunt renumiți pentru instinctul lor agresiv de luptă, dar și inteligenți, loiali și protectori.

 • Înălțime: 28 - 33 țoli.
 • Greutate: Masculin: 70-90 kg, femelă: 70-90 kg.
 • Coat și culoare: blană mică, densă și groasă, în diferite culori.
 • Temperament: Foarte loial, inteligent și devotat, dar agresiv cu alte animale de companie și animale.

"Țara lui posedă o rasă nobilă de câini, folosită pentru vânătoare și a spus să se abțină să latre când se află în jocul lor, care este în principal leul".

- Invazia Indiei de Alexandru
Bully Kutta vs. Alangu Mastiff
Bully Kutta vs. Alangu Mastiff

3: Alangu sau Sindh Mastiff

Sursă

Mastiffii din Alangu sunt caini inalti si puternici, cel mai adesea folositi pentru paza sau lupta, fiind renumiti pentru instintele lor ascutite si abilitatile de paza. Ele sunt numite, de asemenea, un mastiff Sindh și sunt succesorii Bulli indian sau mastiffs.

Această origine a rasei se întoarce în zona Bhawalpur din Punjab, părți din Rajasthan și zona deșertului Kutch. Astăzi, rasa se găsește în două raioane ale Indiei de Sud: Thanjavur și Trichy. Ei au urechi erecte și capcane puternice, largi, care sunt de culoare neagră.

 • Înălțime: bărbat, 29-30 țoli (74-76 cm), femelă: 29-30 țoli (74-76 cm).
 • Greutate: mascul, 60-65 kg (27-29 kg), femele: 60-65 kg (27-29 kg).
 • Temperament: agresiv, feroce, dar loial. Nu pentru proprietarii de câini pentru prima dată.
 • Origine: zona Sindh din India și Pakistan. Ele sunt disponibile în sudul indian al orașelor Tanjavur și Trichi.
 • Categorie: Lupta, paza si munca.

Câinii himalayeni sunt ca un măgar în mărime, cu aspectul unui leu.

- Marco Polo

4: Indianul Gaddi Kutta sau Pahari Leopard Hound

Himalaya Gaddi Kutta
Himalaya Gaddi Kutta

Un Gaddi Kutta este un câine de munte tip mastiff găsit în nordul Indiei, mai ales în statele din regiunea Himalaya occidentală: Himachal Pradesh, Uttarakhand și Kashmir. Ele sunt numite, de asemenea, câini de panther indieni și maistri Mahidant. Inițial creat pentru scopuri de vânătoare, multi-talentatul Gaddi Kutta este folosit pe scară largă de păstorii locali, mai ales de Gaddis (din tribul cu același nume). Se spune că sunt suficient de puternice pentru a repune atacurile de către leoparzii de zăpadă și pentru a avea inteligența pentru a se întoarce la stilouri.

 • Greutate: 35 - 40 kg (adult feminin), 40 - 45 kg (mascul adult).
 • Înălțime: 63,5 cm (adult), 55,9 - 78,7 cm (bărbat adult), 50,8 - 71,1 cm (femela adultă).
 • Temperament: blând, calm, inteligent și teritorial, dar loiali proprietarilor și foarte protectori.

5: Câine Kombai sau Combai

Sursă

Combai este un câine puternic de lucru care este indigen în regiunea sudică a Indii Tamil Nadu. Atunci când regiul Maravar a avut o influență asupra Indiei de Sud, combaii au fost obișnuiți să vâneze vierii, bizonul și cerbul. Rasa este, de asemenea, cunoscută sub numele de câine de urs indian sau tamil.

Combai este, de obicei, cafeniu sau roșu-maroniu, cu o mască neagră și o linie de creastă de-a lungul spatelui. Are fălci foarte puternice, un piept adânc și lat și urechi erecte. Acești câini sunt foarte activi și sălbatici, dar în același timp foarte protejați de proprietarii lor. Combaii nu-i plac compania de câini necunoscuți sau alte animale și sunt foarte agresivi față de ei. Ei au fost cunoscuți pentru a lupta cu intrușii - umani sau animale - până la moarte.

Este greu să găsești un Combai pur, deoarece importanța acestui câine a scăzut, iar rasa este listată ca pe cale de dispariție.

 • Înălțime: de la 21 la 25 de centimetri.
 • Greutate: În medie 26 până la 34 kg, cu câteva exemple rare până la 38 kg.
 • Temperament: agresiv, protector și teritorial.

6: Rajapalayam

Sursă

Acesta este unul înalt, doar puțin mai mic decât o Marele Dane și are o construcție puternică, musculară și grea. Este un câine tipic de mistreț folosit pentru vânătoare de mistreț și iepure. Era câinele însoțitor al familiei regale din orașul Rajapalayam din sudul Indian, și de aici își poartă numele.Este un câine și, prin urmare, ar trebui să fie păstrat în condiții optime de lucru. Are nevoie de spații largi deschise și este foarte afectuos și dedicat proprietarului, deși nu este întotdeauna demonstrativ. De obicei nu le place să fie atinși sau manipulați de străini și sunt cunoscuți ca fiind câini de un singur om. Rajapalayam de obicei nu se înțelege bine cu alte animale de companie (cum ar fi pisicile) datorită instinctelor lor puternice de vânătoare.

 • Înălțime: De obicei măsoară aproximativ 65-75 cm (25-30 țoli).
 • Greutate: aproximativ 32 - 42 kg - unele până la 48 kg.
 • Temperament: loial, inteligent, dedicat, un singur câine.
 • Categorie: câini de lucru, crescuți pentru vânătoare de mistreți.

Câinii indieni sunt foarte mari și chiar atacă lei.

- Ctesias, 400 î.Hr.

7: Kashmir Sheepdog sau Bakharwal Mastiffs

Bakharwal este o rasă indigenă de origine himalayană și a fost crescută exclusiv de un grup nomad musulman numit Gujjars pentru a-și proteja efectivul de animale împotriva prădătorilor. Numele Bakharawal este luat din cuvânt Bakri, adică țap, pentru că au fost crescuți pentru a proteja caprele și oile de lupi și urși. De asemenea, cunoscut ca un ciobănesc din Kashmir, masculul Bakarwal, câinele Kashmiri Bakharwal, câinele de pază Gujjar, Bakarwal, câinele Gujjar și mastifful din Kashmir.

Exploatată timp de multe secole de către Gujjar ca gardian și protector al așezării animalelor, Bakharwals are pieptul, musculos, agil. Ei au spate drepte, umeri largi și picioare lungi. Corpurile lor sunt puternic dezosate, cu gâturi puternice și capete mari.

Acest câine are trăsături speciale care le fac unice:

 • Îi place hrana vegetariană. Alimentele sale preferate sunt laptele și pâinea.
 • Identificat ca fiind pe cale de dispariție.
 • Rasa nu este înregistrată la cluburile majore de canis.
 • Înălțime: medie de 24 până la 30 de inci, cu câteva exemple rare până la 34 inci.
 • Greutate: medie, 30-38 kg. cu câteva exemple de până la 42 kg.
 • Temperament: Foarte protector, loial, inteligent și prietenos.

8: Hound Rampur

Sursă

Ogarul Rampur este un câine de vizită originar din orașul Rampur din nordul Indiei, folosit pentru a vâna căprioare, vulpe, șacal și iepuri. A fost considerat un test de curaj pentru un singur câine de a lua un șacal de aur. Ele pot părea leneși, dar când este necesar, au o viteză și o rezistență excelente. Unii pot conduce până la 42 de mile pe oră, mult mai repede decât câinii sălbatici din India sau Dholess. Ei au echilibru asemănător pisicilor și pot merge pe margini și garduri.

Ei sunt foarte inteligenți, loiali și devotați proprietarilor lor. De obicei nu le plac strainii sau alte animale de companie.

 • Înălțime: Femeie: 62-71 cm, mascul: 64-74 cm.
 • Greutate: Femeie: 22-26 kg, mascul: 22-31 kg.
 • Temperament: Foarte inteligent, loial și dedicat proprietarilor lor.

9: Kanni

Sursă

"Kanni" înseamnă fecioară. Această rasă este rară și indigenă în Tamil Nadu, India. Rasa coboară din câinele Caravan sau Mudhol și Saluki. Sunt folosite pentru vânătoare.

Kanni seamănă cu pinscherul Saluki sau Doberman acoperit neted, cu urechi tăiate natural și cozi lungi. Ele sunt, de obicei, negre și de culoare cafeniu, uneori cu alb pe picioare și pe piept. Există o varietate de cremă cunoscută sub numele de Paalakanni. Este agil, grațios și moderat construit, cu un piept adânc și un corp subțire. Barbatul din acest soi este de aproximativ 25 de centimetri la greaban, iar femela este de aproximativ 22 de centimetri.

10: Dhole sau Red Indian sau Wild Indian Dog

Dhole este un câine sălbatic indian, cunoscut și ca câine roșu sau câine de vulpe roșu. Are o structură fizică asemănătoare coliunilor de frontieră australiene, dar Dholea sunt mai asemănătoare cu câinii sălbatici din Africa. Ei pot ucide pradă de până la zece ori de dimensiunea lor. Are o viteză de funcționare de circa 34 de mile pe oră.

Dholes sunt clasificate ca pe cale de dispariție. Ei sunt foarte sociali și trăiesc în clanuri mari, care ocazional se împart în pachete mici pentru a vâna.

 • Origine: Asia de Sud și de Sud-Est și India.
 • Înălțime: 17 - 21 țoli.
 • Greutate: 12-18 kg.
 • Coat și culoare: un strat scurt, gros și dens de roșu.
 • Temperament: Social, sălbatic.
 • Categorie: Sălbatică.
 • Speranța de viață: 8-10 ani.

Din punct de vedere mitologic, se spune că câinii indieni se nasc din încrucișarea unui câine și a unui tigru.

- Aristotel

11: Hound caravan sau Hound Mudhol

Sursă
Sursă

Carnivorii sunt extrem de loiali. Ele sunt, de asemenea, cunoscute ca Mudhol, Maratha, și Pashmi hounds. Acestea sunt disponibile în cea mai mare parte în Karnataka, Maharashtra și în unele părți ale Andhra Pradesh.

Mai presus de toate, sunt muncitori, capabili să muncească mai mult decât majoritatea câinilor. Forța lor fizică, cuplată cu viteza și rezistența lor, le permite să prindă și să omoare jocul, de la iepure până la negru, în țara neagră.

Carnivorii de câini sunt bine-cunoscuți pentru viteza lor și abilitățile de alungare. Ei au nevoie de exerciții regulate și nu sunt potrivite pentru viața unui apartament.

 • Înălțime: Feminin: 64-68 cm, mascul: 68-72 cm.
 • Greutate: Femeie: 22-28 kg, mascul: 22-28 kg.
 • Temperament: Elegant, grațios, loial, curajos, dar nu prietenos cu străinii.

Top 10 caini indieni cu cea mai mare moarte

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com