ByVaTon.com

Vasquez interviu expert guler

Gulerul de antrenament Vasquez

Căutați un guler eficient de formare a câinilor și plumb? Găsirea instrumentului potrivit de antrenament pentru a lucra pentru câinele dvs. și stilul individual de antrenament nu este întotdeauna ușor. LoveToKnow recent auzit de un nou guler de antrenament de la "Land Down Under", Australia. Acest guler este numit Guler Vasquez, și este în creștere în popularitate în rândul proprietarilor de câini și profesioniști din întreaga lume. Lori Thompson, distribuitor Vasquez Collar pentru Statele Unite a vorbit cu LoveToKnow despre guler, și a introdus leasurile de calitate ale companiei și liniile lungi.

Lori Thompson discută Gulerul Vasquez

Linia Vasquez de gulere și antrenamente de antrenament sunt create cu confortul câinelui și al mânuitorului în minte. Conductorii sunt rezistenți și moi pe mâini, iar manșoanele de antrenament sunt realizate din piele moale de calitate sau din nailon.

Lori, cum te-ai implicat în gulerele de pregătire ale lui Vasquez?

Am fost introdus în gulerul Vasquez prin intermediul unui instructor local care a recomandat "gulerul cățelului" pentru noul cățeluș al mămicii mele. După ce am văzut gulerul, i-am contactat eu pe Vasquez Gulers. Am încercat gulerul și am fost "uimit" de cât de bine a funcționat. Păstarul meu australian a răspuns la guler ca nici un alt guler pe care l-am folosit vreodată. După ce ne-am asignat cu gulerele Vasquez și K-9 Equipment din Australia, am creat distribuția aici în SUA. Gulerul Vasquez a fost un succes, cu peste 750.000 de unități vândute de la înființarea sa în 2004. Acesta este acum oferit pentru prima dată în Statele Unite și răspunsul a fost excelent.

Cum funcționează gulerul Vasquez?

Secretul nostru este utilizarea lanțului tradițional de verificare / ciocan, împreună cu o curelușă fixă. Atunci când lanțul de legături twist este tras strâns, cureaua devine fermă în jurul gâtului câinelui, dar datorită designului nostru unic, nu există nici un disconfort pentru animalul dvs. de companie. Câinele va deveni condiționată de sunetul lanțului de legături și va rezulta un răspuns pozitiv.

Cum măsurați pentru potrivirea corectă cu acest guler?

Măsură pentru a asigura o potrivire adecvată.

Folosind o bandă de măsurare, măsurați ferm gâtul câinelui și notați dimensiunea. Un ghid de dimensionare ilustrat este disponibil pe site-ul nostru. Avem, de asemenea, un guler fără buclă disponibil în două dimensiuni pentru cumpărare.

Sunt aceste gulere potrivite pentru toate tipurile și dimensiunile câinilor?

Categoric. Gama cuprinde diferite tipuri de gulere de antrenament, toate folosind efectul de condiționare al lanțului de legături twist. Suita este alcătuită din gulere din piele de căprioară, din piele, șnururi și din guler de piele specializată "tiny tot" pentru cele mai mici rase de câini. Există, de asemenea, un guler specializat pentru oi. Vasquez Collar a revoluționat industria de formare a caninilor. Există o cerere din partea consumatorilor pentru un guler care utilizează sunete de condiționare atunci când se antrenează și se exercită, dar nu cauzează nici un fel de deteriorare a laringelui câinelui. Gulerul Vasquez oferă publicului larg și profesioniștilor o opțiune solidă în lumea minunată de antrenament pentru câini!Gulerul Vasquez va antrena, nu reține!

Despre gulerul Vasquez

Creat de Miguel Vasquez, acest guler de antrenament pentru câini și plumb este echipamentul oficial de antrenament și de antrenament pentru Bark Busters Australia și Bark Buster International, o companie de franciză de formare pentru câini. Echipamentul Vasquez este, de asemenea, instrumentul de alegere între mai multe cluburi naționale și internaționale de formare și agilitate.

În 2001, Vasquez, care este un meșteșugar de piele calificat, a fost rugat să creeze prototipul acestui guler de către un antrenor australian de câini. Formatorul a crezut că acest design ar îmbunătăți abilitățile clienților săi de a se ocupa de câinii lor. Gulerul era un amestec de lanț de șoc, guler standard și martingală. Gulerul Vasquez este încă la fel ca prototipul original.

Opțiunile includ:

  • Material din piele sau nailon
  • Un model cățeluș căptușit
  • Curea opțională
  • Un guler de oi special

Obiectivul antrenorului a fost acela de a folosi gulerul ca mijloc de a semnala câinelui că ar trebui să se uite la manipulatorul său. Deși gulerul include un element de lanț, acesta este folosit pentru a crea un sunet distinctiv pentru a condiționa un răspuns. Pedeapsa nu este intenția acestui instrument de instruire. Este folosit ca un semnal de focalizare. Acest guler de antrenament nu trebuie, de asemenea, să fie utilizat pentru câini care au sensibilități, temeri sau anxietate. Candidatul ideal pentru Vasquez Collar este câinele distractiv, fericit, care are dificultăți de a asculta în medii aglomerate sau nefamiliare.

Dacă doriți să examinați mai atent sistemul de guler Vasquez, consultați VasquezCollars.com.au.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com