ByVaTon.com

Fading solicită în formarea câinilor

Pregătiți, stabiliți. jos!

Trei câini așteaptă instrucțiuni, după ce li se spune să se așeze la audierea comenzii verbale.
Trei câini așteaptă instrucțiuni, după ce li se spune să se așeze la audierea comenzii verbale. | Sursă

Cainii raspund la ceara verbala pentru a se trezi

Trei câini stând în picioare fără nici o îndemnare, doar o comandă verbală pronunțată de la distanță.
Trei câini stând în picioare fără nici o îndemnare, doar o comandă verbală pronunțată de la distanță. | Sursă

Ce sunt Prompts în formarea câinilor?

Pe măsură ce avansați în pregătirea câinelui să se întindă prin ademenire, într-un anumit moment poate doriți să începeți să fadeți cuvintele pe care le-ați folosit pentru a vă ajuta câinele să facă comportamentul. Care sunt sugestiile în formarea câinilor? Ele sunt pur și simplu "ajutoare" care sunt folosite pentru a ajuta câinii noștri să învețe. Acestea pot consta în momeli de mâncare, în postura noastră, în voce, în utilizarea echipamentului și în solicitările fizice care au loc atunci când corpul câinelui este manipulat pentru a produce comportamentul. Ca un antrenor fără forță am evitat ca acesta din urmă să fie manipulat este ceva ce câinii tind să se răzbune și, de asemenea, pentru că acestea sunt destul de greu să dispară.

Prompturile pot apărea în mod voluntar sau involuntar. De exemplu, puteți intenționa să utilizați momeală pentru a ajuta câinele să se întindă, dar este posibil să nu fiți conștient de faptul că este posibil să adăugați alte sugestii în imaginea pe care nu o cunoașteți. De exemplu, fără a fi conștienți de acest lucru, puteți folosi multe sugestii subtile pe care nu le cunoașteți, însă cu siguranță câinele dvs. este. Câteva exemple ale acestor solicitări pot include contactul cu ochii, postura, înclinarea înainte, modul în care vă mutați mâinile sau înclinați-vă capul în ce antrenor de câine Pat Miller numește "o solicitare neintenționată". O modalitate bună de a recunoaște aceste lucruri este înregistrarea comportamentului și urmărirea acestuia. Dacă recunoașteți orice solicitări neintenționate pe care le dați împreună cu cuvintele verbale, asigurați-vă că ați încercat să le distrugeți.

Ca regulă generală, odată ce un comportament este efectuat fără probleme, aceste ajutoare mici pot fi eliminate. Deci, în cazul în care un câine ar fi atrăgos să se întindă, acțiunea de ademenire, care este un tip de "promptitudine", deoarece îi ajută pe câine să efectueze acțiunea - ar trebui eliminată treptat. De exemplu, în cazul instruirii câinelui dvs. de a vă culca, este posibil să nu doriți să fiți blocați întotdeauna când trebuie să vă aplecați și să trageți un L imaginar! Vestea bună este că ademenirea oferă avantajul de a vă permite să transformați mișcarea de ademenire într-un semnal mai puțin semnificativ care va face câinele să se întindă sau, dacă doriți să-i predați engleza ca pe o limbă străină, îl puteți antrena să răspundă la un tactic verbal. Mai jos, veți găsi câțiva pași pentru a face acest lucru.

Cum de a stinge Prompts în câine de formare

Formarea unui câine să se întindă poate fi ușor de antrenat prin a atrage, dar principalul dezavantaj este că va face un pic de efort pentru a estompa momeala și acțiunile prompte. Următoarele sunt câteva sfaturi despre cum să eliminați cu succes instrucțiunile.

Alegeți codul final

Înapoi la locul unde am plecat, poate ați progresat până la estomparea mirosului de hrană, așa că acum sunteți lăsați să trageți un L imaginar, fără să vă vedeți mâncarea. În acest moment, următorul dvs. obiectiv este să decideți ce doriți să utilizați pentru a vă spune ca câinele să se așeze. Doriți să utilizați un semnal de mână sau o comandă vocală? Unii proprietari de caini isi iau cainele sa se culce pur si simplu coborandu-si mana sau indreptandu-se spre podea. Unii preferă o comandă vocală. Puteți să alegeți practic orice. Am reusit sa-i antrenez pe unii caini sa se culce doar daca au facut un mic pas inapoi care este un fel de inghet daca vrei sa faci o zi in Freestyle muzicale.

O greșeală obișnuită pe care o observ în clienții mei este folosirea cuvântului "jos" pentru a spune câinelui să se întindă, dar apoi folosesc același cuvânt pentru a spune câinelui să oprească sărindul sau să-i spună câinelui să iasă din antrenor. Acest lucru poate crea confuzie la câine. Deci, indiferent de ce alegeți, alegeți-vă cu înțelepciune, folosiți un cuvânt pe care nu-l utilizați în mod obișnuit în conversații și asigurați-vă că cuvântul este folosit exclusiv numai pentru a spune câinelui dvs. să se întindă.

Folosind un semnal manualDacă doriți ca semnalul final să fie un semnal de mână, câinele dvs. va fi fericit deoarece câinii sunt mai naturali înclinați să citească limbajul corpului decât să asculte comenzile vocale. Am văzut multe exemple de acest lucru. De exemplu, unii proprietari de câini pot să utilizeze simultan fără îndoială două semnale: le spun câinelui să stea și să-și coboare capul. În ziua în care ei spun "stai", deși fără să-și coboare capul, câinele nu reușește să stea. De ce este asta? Câinele probabil că a învățat să depindă mai mult de mișcarea corpului capului decât de comanda vocală. Într-adevăr, dacă proprietarul scade capul fără să spună "stai", câinele stă în siguranță.

Deci, cum îți transformi imaginarul "L" într-un semnal de mână? Ușor, doar treptat o faci mai puțin și mai puțin pronunțată. Îmi place să transform L "într-un" eu ", apoi încep să trec treptat în jos și mai puțin, până când tot ce am rămas este un semnal de mână descendent care spune ca câine să se întindă. sunt capabili de generalizare și pot învăța să răspundă la ceva care este puțin diferit de original. Procesul nu este prea greu, după câteva repetări memoria musculară are restul.

Folosind o comandă verbală

Câinii pot învăța multe cuvinte și spun câinelui tău să se întindă cu ajutorul cuvintelor, poate fi o modalitate amuzantă de a-ți introduce câinele la învățarea limbii engleze ca a doua limbă. Odată ce ați ales comanda verbală pe care veți dori să o respectați, va trebui să îi spuneți câinelui dvs. că aceasta este noua comandă. Pentru ao introduce, mai întâi spuneți comanda verbală, urmată de mișcarea cunoscută "L". Repetați de mai multe ori. Ian Dunbar, în cartea "Resursele călătorului câinelui" sugerează aproximativ 20 de repetări. Scopul dvs. este ca câinele dvs. să înțeleagă că comanda verbală este urmată de semnalul de mână. După câteva repetări, câinele dvs. va începe să vă anticipeze și să începeți să efectuați comportamentul chiar înainte de a începe să faceți mișcarea "L". Dacă câinele dvs. nu face acest lucru în mod spontan, asigurați-vă că îi dați ceva timp. Spuneți comanda verbală și întrerupeți o secundă pentru a vedea dacă încearcă să se întindă. Dacă nu îl puteți ajuta, făcând mișcarea mâinii, dar încercați să o deconectați puțin câte puțin, astfel încât câinele dvs. să înceapă să se bazeze pe el mai puțin și mai puțin. În același timp, asigurați-vă că faceți comanda verbală din ce în ce mai evidentă pronunțând-o cu voce tare și clară.

Notă: Nu toate comportamentele necesită introducerea tacului final după un timp. În unele comportamente simple în care sunteți 95% sigur că câinele dvs. va efectua comportamentul dorit atunci când vi se solicită, puteți introduce indicatorul ales imediat. De exemplu, în cazul în care câinele dvs. este așezat și doriți să-l antrenați să rămână, puteți să introduceți cuvintele "ședere" imediat după primire (urmat de semnalul de mână corespunzător), deoarece câinele dvs. deja o face. Desigur, veți face sarcina foarte ușor la început, astfel că câinele dvs. poate obține o idee despre ceea ce îi cereți să facă. Deci, prima ta ședere ar trebui să fie foarte scurtă cu tine în apropiere și fără distragere.

Odată ce ați estompat mâncarea și ați pierdut promptitudinea, încă mai aveți un pas: estomparea continuă a armării. Acest lucru înseamnă oprirea de a da tratamente vreodată unic timp câinele dvs. efectuează și se deplasează pentru a da tratamente variabil. Din nou, acest lucru acordă un alt articol, deoarece necesită ceva finisaj sau puteți întâmpina probleme de-a lungul drumului. Deci, fii atent la un articol despre cum să te miști de la un program continuu de întărire la unul variabil!

Alexadry, © toate drepturile rezervate, nu copiați.

Fading Prompts în formarea câinilor

Pentru citirea ulterioară

 • Rolul memoriei musculare în formarea câinilor
  Ce anume este memoria musculară și ce rol are rolul de a-ți antrena câinele? Aflați cum memoria musculară ajută oamenii și câinii să învețe abilitățile motorii.
 • ABC-urile de formare a câinilor
  Care sunt ABC-urile de formare a câinilor și cum vă pot ajuta? Aflați ce se află în spatele procesului de pregătire a unui câine și cum îl puteți folosi în avantajul dvs. Un aspect insider în teoria învățării.
 • Înțelegerea inegalității învățate în formarea câinilor
  Ce este învățat irelevanța și cum afectează antrenamentul câinelui dvs.? Aflați cum puteți profita din plin de pregătirea și de modificarea comportamentului prin împiedicarea efectuării irelevanței învățate.
 • Blocarea și umbrirea în formarea câinilor
  Cum supraviețuiesc și blochează afecțiunea și comportamentul câinelui? Aflați diferența dintre cele două, cu câteva definiții și exemple ușor de înțeles.
 • 3D-ul de formare a câinelui: distanță, durata și dis ...
  Dacă doriți cu adevărat să loviți formarea câinelui cu o crestătură, ați putea fi interesat să aflați mai multe despre formarea 3D a câinelui. Aflați cum poate ajuta distanța, distragerea atenției și durata.
 • Strategii secrete pentru instruirea câinelui dvs. când ...
  Are cainele vostru cand este chemat sau este intr-un fel?
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com