ByVaTon.com

Cum să elimini mirosul de skunk de la un câine

Chihuahua câine și un skunk

Când câinele dvs. este pulverizat de un skunk, trebuie să îndepărtați mirosul rapid. Există o rețetă de casă care funcționează mult mai bine decât altele, plus câteva produse comerciale care fac și o treabă bună.

Rețetă pentru descurajarea unui câine

Deși există diferite metode de dezmembrare menționate pe Internet, aproape toate se vor dovedi a fi o pierdere de timp. Societatea Humane a Statelor Unite și Village Veterinary recomandă utilizarea următoarei rețete, iar MythBusters confirmă că combinația funcționează mai bine decât majoritatea metodelor.

Echipamentul necesar

 • Cadă pentru baie
 • Bowl și lingura de metal pentru amestecarea ingredientelor
 • Furtun sau vas pentru clătire
 • Stofă sau burete pentru fața și capul câinelui de scăldat
 • Prosoape sau uscător cu suflare

ingrediente

 • Un litru de peroxid de hidrogen 3%
 • O sticlă de coacere de ceașcă
 • O linguriță de săpun lichid de spălat vase (Dawn funcționează bine)

Directii

 1. Se amestecă aceste trei ingrediente împreună într-un castron pentru a fi utilizat ca primul șampon.
 2. Lucrați bine amestecul prin blană și folosiți o cârpă pentru a spăla fața câinelui, astfel încât să nu obțineți soluția în ochi, urechi, nas sau gură.
 3. Lăsați soluția timp de patru până la cinci minute și apoi clătiți bine începând cu capul și fața câinelui. Fiți conștienți de faptul că peroxidul poate înăbuși blănurile câinelui dacă îl lăsați prea mult timp.
 4. Șampon pentru a doua oară cu șampon de câine obișnuit și clătiți bine.
 5. Prosoapele sau sufla usca blana cainelui si asigurati-va ca el ramane cald pana cand se usuca complet.

notițe

 • Puteți dubla această rețetă pentru câini de talie mare.
 • Întotdeauna amestecați un lot proaspăt după cum este necesar. Nu depozitați într-un recipient închis.

Produse comerciale pentru îndepărtarea mirosului de skunk

Dacă preferați să utilizați o soluție comercială de îndepărtare a mirosului de skunk, puteți alege un produs care primește constant evaluări foarte favorabile din numeroasele recenzii ale clienților. Sunt recomandate ambele tipuri de îndepărtare a mirosurilor de mai jos.

Natura mirosului Skunk Remover mirosNature`s Miracle Skunk Odor Remover este un detergent enzimatic și poate fi folosit direct pe câini, îmbrăcăminte, lenjerie de pat și aproape orice animal de companie vine în contact. Produsul este aplicat direct câinelui la putere maximă, dar trebuie să folosiți o cârpă pentru a șterge capul și fața cāinelui și să aveți grijă să nu obțineți produsul în ochi, urechi, nas sau gură. Clienții de la Foster și Smith par foarte satisfăcuți de această soluție de îndepărtare a mirosurilor de skunk și o prețuiesc la puțin sub cinci stele. Peste 200 de clienți Amazon oferă de asemenea acestui produs un rating foarte favorabil.

Skunk-Off

Skunk-Off este, de asemenea, evaluat de peste 100 de clienți Amazon care îi dau aproximativ patru și jumătate din cinci stele și poate fi folosit pentru animale de companie și materiale. Pentru cele mai bune rezultate, producătorul recomandă mai întâi să șamponeze câinele cu șampon de dezghețare și apoi să aplice sprayul Skunk-Off și să lase haina câinelui la aer.

Mirosul poate să se mai întoarcă

Indiferent de cât de bine funcționează orice rețetă sau produs comercial de îndepărtare a mirosurilor, este posibil să trebuiască să treceți procesul de dezghețare de mai multe ori pentru a elimina orice urmă de pulverizare a skunk-ului. Dați câinelui dvs. un test de sniff complet după prima dvs. sesiune de descoperire și reaplicați reteta sau produsul ales în zonele cu probleme specifice. Cu un anumit efort și perseverență, câinele dvs. va mirosi din nou ca vechiul său sine. Dacă altceva nu reușește, îl puteți duce întotdeauna la un groomer pentru o tunsoare.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com