ByVaTon.com

Câini de câine bune pentru copii

Fetiță cu Marea Pirinei

Cum se dovedește personalitatea câinelui depinde de mediul în care este crescut și de faptul dacă primește sau nu un antrenament adecvat pentru al face să fie cel mai bun partener pe care îl poate fi. Fără bună socializare timpurie, limite ferme, dar corecte și așteptări consecvente, chiar și cel mai bun câine poate dezvolta probleme de comportament care ar face ca el să fie inadecvat ca și copil însoțitor.

Temperamentul general al rasei, precum și dimensiunea, inteligența și fiabilitatea au fost luate în considerare în selecțiile pentru această listă. Câinii bine deshidratați, care altfel ar face prieteni apropiați, au fost lăsați în afara listei, deoarece ar putea fi răniți cu ușurință chiar și de către cel mai bine spus copil. Câinii mai mari, despre care se știe că au personalități destul de ciudate, au rămas, de asemenea, în afara listei, deoarece ar putea răni accidental un copil mai mic, fără să aibă sens.

Cei mai buni câini mici

În general, majoritatea câinilor mici nu fac tovarăși ideali pentru copii, deoarece există riscul ca animalele să fie rănite accidental în timpul jocului. În timp ce acest lucru este adevărat într-o oarecare măsură, există câțiva câini mici, care își păstrează propriile destul de bine cu copiii, și par mai mult decât bucuroși să facă acest lucru.

Doi frați și Pugul lor
 • Beagles - Această rasă este un favorit perene cu familia, iar acest lucru se datorează în mare parte naturii fericite ale acestor câini. Ei sunt destul de inteligenți, iar nivelul lor de energie este un bun meci pentru copiii activi.
 • Bichon Frises - Deși Bichon este pe partea mică, este încă destul de robust pentru dimensiunile sale. Copiii mai mici ar putea avea nevoie să învețe cum să fie buni cu acești câini, dar fac tovarăși minunați pentru copiii mai mari. Fericiți și jucăuși, Bichonii se pot potrivi cu energia nemărginită a tinerilor lor colegi.
 • Miniature schnauzers - Aceasta este cea mai mică varietate de Schnauzer, și este un câine de companie teribil. Este mai robust decat multi alti caini, iubeste un pic de aventura si prezinta bun simt in majoritatea situatiilor.
 • Cairn Terrier - Cairn este un partener grozav. Acești câini îi place să meargă în locuri și probabil se consideră unul dintre copii. Ele pot fi puțin capabile, dar tot ce au nevoie este o pregătire adecvată pentru a-și dezvolta manierele. Ei sunt dedicați familiilor lor.
 • Terrierii de frontieră - Terrierii de frontieră sunt cunoscuți a fi un pic mai calmi decât multe rase Terrier, dar au suficientă energie și bun simț pentru a se înțelege bine cu copiii.
 • Chineză Pug - Este dificil să găsești un partener mai fericit de norocos pentru un copil decât un Pug. Pug-urile sunt construite mai puternice decât câinele de jucărie mediu și sunt destul de rezistente. În timp ce ei nu au instinct mare de pază, ei fac prieteni apropiați pentru copii. Ei ușor țin pasul cu acțiunea și sunt aproape întotdeauna pregătiți pentru aventură și joc.

Cel mai bun câine de mărime medie

Există o gamă largă de dimensiuni pentru a alege atunci când vă uitați la rasele de dimensiuni medii.

Băiat cu Sheepland-ul Shetland
 • Cocker Spaniels - Cockerii au fost un favorit de mult timp în familie
 • Păduri miniatură - Nu este nici un secret că pudrele sunt inteligente și foarte trainabile. În timp ce acestea sunt calități găsite în toate cele trei soiuri de pudeli, Pudelul de jucărie este un pic prea delicat pentru copiii mici. Miniaturile sunt puțin mai rezistente, deci sunt o alegere mai bună pentru colegul de joacă al unui copil.
 • Schnauzeri standard - Sturdily construit și foarte inteligent, acest Schnauzer mai mare este, de asemenea, un companion excelent pentru copii. Ei au o mulțime de energie, dar acest lucru este echilibrat cu bunul simț bun. Dacă preferați un câine puțin mai mare decât schnauzorul miniatural, standardul este o alegere bună.
 • Câini de apă portughezi - Acești câini fac bine și cu copiii. Ei au o natură plină de viață, dar cooperativă, care este temperată de bunul simț.
 • Shetland Sheepdog - De asemenea, cunoscut sub numele de Sheltie, acest câine afișează o inteligență ridicată și o tendință de a se uita la tovarășii săi. Acești câini au un talent natural pentru sportul de agilitate, deci fac prieteni de joacă minunați.

Cei mai buni câini mari

Surorile cu Retrieverul de Aur - Copyright Petr Jilek la Dreamstime.com

Un număr mare de câini pot face tovarăși potriviți copiilor. Unele necesită mai multă îngrijire a hainelor decât altele, deci asigurați-vă că alegeți o rasă care nu necesită mai mult îngrijire decât vă puteți menține.

 • Labrador Retrievers - Labs sunt în mod natural ieșiți și atleți. Antreneaza-i devreme ca pui, si vor face prieteni minunati pentru copii.
 • Standard Poodles - Standardele fac o companie bună pentru copii. Ele sunt sensibile și le place foarte multă atenție, astfel încât copiii nu le vor purta cu ușurință.
 • Golden Retriever - Golden este un alt câine de familie ferm stabilit, care este bun cu copiii. Acești câini sunt constanți, loiali și afectuoși și sunt întotdeauna pregătiți pentru o bună înțelegere la un moment dat. Goldens fac tovarăși jucăuși, dar totuși de încredere pentru copii, și devin și mai buni pe măsură ce se maturizează.
 • Giant Schnauzers - Numele este un pic înșelător, deoarece acestea nu sunt câini giganți - sunt pur și simplu o versiune mai mare a Schnauzerului Standard. Ele sunt puternice, dar foarte fiabile în jurul copiilor. Jucătoare de natură, ele sunt de asemenea ușor de antrenat.
 • Old English Sheep Dog - Un alt ciobanesc natural, engleza veche este, de asemenea, suficient de jucaus pentru a mentine orice copil distrati. Această rasă este apreciată pentru disponibilitatea sa constantă.

Cei mai buni câini gigantO rasa de caini gigant nu pare sa fie o optiune evidenta pentru o familie cu copii, dar situatia se poate descurca destul de bine daca cainul este instruit din puppyhood timpuriu.

Copil cu un Newfoundland-Copyright Cynoclub la Dreamstime.com
 • Câini Newfoundland - Noutăți sunt câini extrem de buni și au un instinct puternic de a acționa ca gardieni asupra copiilor din familia lor. Ele sunt, de asemenea, incredibil de blând și calm afectuoase. Noutăți nu sunt animale de companie extrem de mari, dar au rezistență în favoarea lor. Ei au o natură foarte fiabilă și par să aibă capacitatea de a raționa prin aproape orice situație.
 • Danezi mari - Calm surprinzător pentru o rasă mare, Danezii sunt foarte loiali familiilor lor și sunt cunoscuți a fi deosebit de buni cu copiii. Nu lasati sa-ti scape dimensiunile - au o reputatie ca sunt giganti blanzi.
 • Pirineii Mari - Pirineii sunt considerați una dintre rasele uriașe, dar pot fi totuși câini de familie buni. Sunt calm și vigilenți și au un instinct natural de a proteja copiii. Ele sunt, de asemenea, incredibil de loiali membrilor familiei lor. Asigurați-vă că dobândiți un Pirinei ca un puști, astfel încât să puteți ridica în jurul copiilor. Câinii care nu au fost expuși la timp copiilor au un timp mai dificil de adaptare la acestea.

Cum să alegi câinele potrivit

Dacă niciuna dintre rasele de pe această listă nu vă atrage atenția, câinele potrivit ar putea fi în continuare acolo. Există sute de câini de rasă pură, precum și rase mixte care ar putea face tovarăși minunați pentru copii. Principalele criterii pentru alegerea unui anumit câine sunt aceleași indiferent de ce câine de dimensiune preferați.

Temperament constant

Câinele trebuie să aibă un temperament constant, calm și de încredere. De asemenea, trebuie să fie foarte tolerant pentru tovarășii săi tineri. Asta nu înseamnă că un astfel de câine nu va face un bun partener - el va arăta pur și simplu o judecată bună și va fi atent în jurul copiilor indiferent de ce se întâmplă.

Construiți cu greu

Indiferent de cât de mare este câinele, el trebuie să fie construit puternic. Copiii, în special copiii mici, pot fi un pic stângaci și pot călca în mod accidental peste câine sau pot să-l urmeze fără să aibă rost să se întâmple. Un câine mai dezosat este mai puțin probabil să dăuneze decât un câine de jucărie bine dezosat.

Chiar și cele mai bune nevoi de pregătire a câinilor și supervizare

Deși toate rasele enumerate aici fac animale de companie minunate pentru copii, asta nu înseamnă că adulții nu trebuie să supravegheze situația. Toți câinii beneficiază de formare de ascultare pentru ai ajuta să devină cei mai buni prieteni, iar copiii trebuie să fie învățați cum să interacționeze cu animalele lor de companie și să aibă grijă de ei. Să se ocupe de aceste probleme, iar copiii dvs. ar putea avea mulți ani de vremuri minunate cu însoțitorul lor canin.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com