ByVaTon.com

Cum să înțepați un câine de pe tampoane de antrenament pentru câini și să-i faceți să meargă în afara oalei

Adrienne este un fost asistent de spital veterinar, formator de câini certificat, consultant de comportament și autor al "Brain Training for Dogs".

Cum să-ți antrenezi câinele să meargă afară
Cum să-ți antrenezi câinele pentru a merge în afara lui Sursă

Este o idee bună să înțărcați câinii de pe plăcuțele de antrenament și motivele sunt diferite. Unul dintre ele este că tampoanele de antrenament pot fi confuze pentru câini, deoarece îi învață să meargă în casă. Câinii nu se generalizează bine și, prin urmare, pot avea dificultăți în a înțelege de ce pot merge într-o zonă selectată și nu pe alta. De asemenea, este posibil ca câinii să nu se descurce bine pentru a căuta tamponul de antrenament. Prin urmare, acestea pot avea tendința de a merge ostil pe margini și a lăsa mizeria în apropiere de pad și nu direct pe partea de sus a acesteia.

Înțărcarea unui câine de la tampoane de antrenament la marele exterior este un proces gradual care va dura ceva timp, dar se poate face. Secretul o face pas cu pas cu multă lăudabilă pentru a face lucrurile bine. Ceea ce ați face este să mutați treapta de trepte treptat din ce în ce mai aproape de ușă în decurs de o săptămână sau două. În cele din urmă, veți scoate tamponul în aer liber și apoi îl veți elimina odată ce va primi ideea.

Începeți în interior cu iarbă pentru a vă ajuta catelul să meargă în aer liber

Fresh Patch de unică folosință de câine cu ghiveci REAL - așa cum se vede pe SHARK TANK
Fresh Patch de unică folosință de câine cu ghiveci REAL - așa cum se vede pe SHARK TANK
Cumpară acum

Sfaturi pentru înțărcarea unui câine în afara plăcilor de pregătire

O modalitate buna de a preveni murdărirea câinelui în zona de interior pe care a fost obișnuită este prin:

1) Luând-o în aer liber și asigurându-vă că a făcut totul. Unii câini ar fi să se ducă pe tampon când vor ieși din afară pentru că au fost obișnuiți cu ea de mult timp și au mirosul lor. Unii câini ar putea să salveze un pic sau un poop pentru ao marca. Multe tampoane de antrenament conțin produse care încurajează câinii să marcheze.

Scoateți-o afară, încercați să o spuneți-i "du-te dulce" doar câteva secunde înainte de a face numărul unu (pee) sau numărul doi (poop) și după ce o să iasă, doar la două secunde, o laudă și îi dă un tratament. Trebuie să-i asocieze pe oglinzi în aer liber cu ceva bun. Cu cât este mai mult lăudată și primită un tratament, cu atât mai mult se va simți motivați să-și facă afacerea în aer liber. Întotdeauna păstrați tratează cu dvs. la îndemână atunci când în aer liber pentru a accentua acest lucru.

2) Curățați bine toate zonele interioare. Investeste într-un curatator de covoare bun. Trebuie să aibă enzime în el. Vrei un produs ca "Miracolul naturii"? Dacă nu utilizați un detergent enzimatic, covorul va avea urme de miros și se va simți obligat să meargă în continuare în interior.

3) Faceți oțelul în interior incomod. Cu alte cuvinte, după curățarea covorului cu un detergent de enzime, puneți ceva în locul unde avea tamponul de antrenament. Acest lucru este doar temporar. Puteți pune o cutie sau ceva ce nu poate merge sub sau în jurul ei.4) Când veniți în interior, țineți-o îndoită, pentru a putea împiedica din nou să o vadă din nou. Uita-te cu atenție. Dacă dă semne, ea este pe cale să-i atragă să-ți urmeze imediat afară. Când se duce în aer liber, o mulțime de laude și tratează.

5) Folosiți un cordon ombilical. Dacă nu puteți avea încredere în ombilicul ei atunci când nu vă uitați, atașați-i lesa la o centură sau în jurul taliei, pentru a putea să vă ocupați de afacerea dvs. și să o supravegheați. În felul acesta nu se va furișa și nu va încerca să se ducă în casă în interior și vă poate da semne de avertizare că ar putea fi nevoită să ocupe.

6) În cazul în care câinele este instruit în cutie, utilizați cutia pentru atunci când nu poate fi în cablul ombilical. Asigurați-vă că este dimensiunea potrivită. Dacă este prea mare, câinele se va simți forțat să facă o baie. Ar trebui să fie suficient de confortabil încât să nu se simtă confortabil să-și facă afacerea acolo și să doarmă. Încă mai putea să se ridice și să se întoarcă confortabil.

7) ar trebui să meargă vreodată oală în interior, atunci când nu sunteți uitam, luați sus poop și să-l scoatem în aer liber, în cazul în care doriți ca câinele dvs. să oală. Curățați zona imediat cu soluția de curățat enzimele.

8) Pentru a ajuta catelul dvs., mutați treptele de antrenament treptat și mai aproape de ușă. Apoi mutați-le afară chiar lângă ușă, apoi din ce în ce mai aproape de zona olăritului. Odată ajuns în zona olăritului, faceți ca plăcuțele de antrenament să fie mai mici și mai mici, până când veți putea să le întrerupeți complet.

9) Când este timpul să vă mutați în curte sau în zona de iarbă, puneți murdăria și iarba pe tampon, astfel încât să miroasă iarba și murdăria și să vă obișnuiți.

10) Nu în ultimul rând, menține-o pe un program de hrănire. Nu lăsați mâncarea toată ziua. Când sunteți în programul de hrănire, timpul olărit al câinelui este mai previzibil. Înființați o rutină olită și stați la ea dacă puteți. În general, câinii merg în primul rând cu olita în dimineața, după-amiaza, în seara de mijloc și apoi înainte de culcare.

Câinii adulți ar trebui să aibă un control bun asupra intestinului și a vezicii urinare. Asta inseamna ca nu ar trebui sa aiba nici o problema de a ramane fara a merge ostii pentru perioade lungi de timp (cel putin sase ore) si nu ar trebui sa aiba probleme in a-si mentine timpul in timpul noptii. O vizită veterinară este recomandată întotdeauna dacă un câine începe să meargă mai dulce decât de obicei. Infecțiile tractului urinar și afecțiunile intestinului pot provoca o creștere a frecvenței olitaților.

Pentru citirea ulterioară

  • Cauzele sângelui în urină de câine
    Nu este neobișnuit ca proprietarii câinilor să se alarmeze dacă văd urmele de sânge în urina câinelui. Ei își grăbesc de multe ori câinii la veterinar, temându-se mai rău. De cele mai multe ori, însă, cauza poate fi minoră. Folosirea unui seif mai bun decât ...
  • Cum să opriți urina câinelui de la uciderea ierbii
    Petreceți nenumărate ore pe săptămână, îngrijindu-vă gazonul dvs.: coaceți-l, utilizați produse fertilizante, abțineți-vă de prea mult și apoi, din albastru, prietenul dvs. canin stropeste câteva picături de pipi și vă ruinează frumosul iarbă. În.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com