ByVaTon.com

Jucării americane de câine

Terrier și jucăria lui

Jucăriile americane de câine pot prezenta o alternativă mai sigură la jucăriile importate din afara SUA.

Preocupări legate de jucăriile toxice

În calitate de consumator, probabil că ați auzit multe despre produsele fabricate în afara SUA care conțin niveluri nesigure de plumb și alte toxine. Rapoartele citează în toate: de la vase la jucării pentru copii. În mod tulburi, plumbul a fost găsit și într-o varietate de jucării pentru câini. Deoarece practic tot ce câine joacă cu vânturile fiind mestecate în gură, proprietarii sunt cu adevărat îngrijorați de situație.

În primul rând, piața de jucării pentru câini este dominată de producătorii străini, ceea ce face destul de dificil atunci când vine vorba de magazin pentru următorul scârțâit al lui Fido. În afara SUA, orientările de fabricație pot fi mai puțin stricte, totuși jucăriile sunt încă disponibile pentru import, iar rafturile magazinelor sunt inundate cu ele.

Discuție privind siguranța

Până în prezent, nu există un organism de reglementare care să guverneze siguranța jucăriilor pentru câini, deci este greu de definit ce reprezintă un nivel sigur de plumb în aceste produse. Unii oameni cred că jucăriile pentru animale de companie ar trebui să îndeplinească aceleași reguli de siguranță ca și jucăriile pentru copii, deoarece oamenii intră în contact cu aceste articole oricum. În cealaltă parte a problemei, mulți producători și importatori străini susțin că nivelurile de plumb din produsele lor sunt perfect sigure pentru animalele de companie. Avand in vedere ca plumbul se dezvolta intr-un sistem de caine, la fel ca si la om, se pare ca orice expunere repetata ar putea duce la otrava cu plumb in cele din urma. Majoritatea proprietarilor de câini nu consideră acest lucru un risc acceptabil.

Cumpărături pentru jucării americane de câini

Teaser Ball Teaser Ball de la Jolly Pets

Următoarele site-uri web au un sortiment de jucării americane de câine.

Animale de companie

DogToys.com poarta un sortiment de jucarii de calitate fabricate de la producatori americani, cum ar fi Kong, Jolly si multe altele. Selecția lor include, dar nu se limitează la:

  • Puppy Kong Teething Stick: Catelusii de dans sunt obligați să se bucure de această jucărie de mestecat făcută din cauciucul din cauciuc al lui Kong. Jucăria ajută la curățarea dinților și poate fi chiar încărcată cu aventuri tentante, o semnătură a liniei Kong care ține câinii ocupați mai mult timp.
  • Oase de pluș: Dacă câinele dvs. preferă o jucărie cu care se poate alătura, verificați selecțiile din His-N-Hers ™. Oasele de pluș sunt foarte populare și sunt disponibile în roz sau albastru. Puteți alege și alte forme, inclusiv mingi de fotbal și perne de inimă.
  • Jolly Pets Teaser Ball: Această jucărie oferă de două ori distracția cu două bile combinate într-una. Bila exterioară durabilă are găuri de vizualizare pentru a-ți tenta câinele cu bilele mai mici din interior. Câinele tău poate intra înăuntru să lovească mingea mai mică, dar nu poate să iasă afară. Asta nu-l va împiedica să încerce!

Genți de câini originaleGenuineDogGear.com oferă o gamă largă de jucării durabile și interactive, realizate de dvs. american și câinele dvs. să se bucure. Opțiunile majore includ:

  • Bungee Ball Tug: Două mingi de tenis sunt conectate printr-un cablu bungee acoperit cu nylon. Puteți folosi această jucărie pentru a avea un remorcher de război cu puști dvs. preferat, sau doi câini pot trage între ele.
  • The Wonder Stick: O altă jucărie atrăgătoare, remorcherul de mirare este un cilindru lung de nailon, umplute cu o piele de oaie reală și poliester, pentru a crea o atracție de miros pentru câinele tău. Remorcherul are un mâner pentru tine la un capăt, astfel încât să puteți juca de-a lungul prea!
  • Toss-N-Treat: Învățați câinelui să aducă și să dezvolte abilitățile de bază Frisbee cu acest fluturaș. Această jucărie robustă din nailon are o pungă secretă pe care o puteți trata pentru a vă face mai dorită câinelui. Un inel din PVC interior face ca acest fluturaș să fie potrivit pentru jocul fără apă, fără a fi tratat.

Nylabone

Nylabone.com produce unele dintre cele mai importante jucării de mestecat pe piață. Majoritatea produselor sale sunt fabricate la uzina lor din Neptun, New Jersey, așa că verificați eticheta "Made in the USA".

Nylabone Chew Nylabone Chew
  • Nylabone chews: Fiecare dintre aceste jucării de mestecat este făcută din nailon care se curăță mai degrabă decât se rupe în bucăți. Orice particule mici, care se separă de os, trec inofensiv prin sistemul câinelui. Chews vin în multe forme, de la oasele clasice la inele. Unele soiuri sunt gustate cum ar fi șuncă, pui sau ciocolată.
  • Articulații flexibile: Această categorie de jucării pentru mestecat este fabricată dintr-o combinație de polilanți din polipropilenă și polipropilenă, care oferă satisfacție de mestecat de lungă durată. Din nou, jucăriile vin în diverse forme, inclusiv remorcherele, iar multe sunt aromate.

West Paw Design

Vândute la West Paw Design, Eco Friendly Jucăriile sunt, de asemenea, fabricate în SUA.

Alegerile includ:

  • Eco Bones: Soft și chewy, aceste oase arata ca o jucărie de câine fleece, dar ele sunt de fapt făcute de la 85 la sută din fibre reciclate care sunt sigure pentru câine și mai bine pentru mediul înconjurător.
  • Zisc: Aceste discuri de zbor sunt fabricate din Zogoflex®, un material extrem de durabil dezvoltat de West Paw. Zisc este similar cu un Frisbee, dar materialul este mai blând pe dinți și gingii câinelui tău.

Verificați eticheta

Dacă cumpărăm american este important pentru tine, asigurați-vă că pentru a verifica eticheta produsului de orice jucărie de câine vă gândiți să cumpere. În aceste zile de externalizare, nu presupuneți că nici o etichetă americană tradițională este încă fabricată în SUA.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com