ByVaTon.com

Salvatorul englez de salvare

Setter de tip câmp

Oferirea unei case unui cîine de salvare engleză Setter poate fi o experiență foarte plină de satisfacții.

Există o serie de motive pentru care câinii sunt plasați într-un centru de salvare. Din când în când, circumstanțele se schimbă și oamenii nu mai pot să-și îngrijească câinii. Alteori, câinii sunt plasați deoarece au fost pierduți sau abandonați, iar proprietarii lor nu au fost urmăriți, sau, din păcate, câinii au fost maltratați și luați de la proprietari. Centrele de salvare și organizațiile joacă un rol important în potrivirea câinilor nedorite cu noi proprietari.

Despre engleza Setteri

Setterii englezi sunt câini de foc și sunt o rasă de lucru. Există două tipuri, Settoare de Bench și Setteri de câmp. Settoarele de benzi sunt mai mari și sunt de obicei câini de afișaj, în timp ce Setteri de câmp sunt mai mici.

Fiind câini de arme sau "pointeri", Setterii englezi au tendința de a urmări păsările și jocul. Acest lucru înseamnă că pot deveni distrași în timpul mersului și uneori pot fi greu de reținut. Setterii englezi sunt, de asemenea, plini de energie și necesită exerciții adecvate. Acestea pot fi caracteristici foarte pozitive ale rasei, dar pot, de asemenea, face dificil pentru unii oameni să aibă grijă. Combinația dintre natura plină de viață a câinelui și probabil o schimbare a stilului de viață al proprietarului poate duce la necesitatea plasării câinelui într-un adăpost de recuperare.

Uneori, un proprietar poate pur și simplu să nu fie conștient de cerințele speciale ale unui Setter Englez înainte de a forța înainte și a aduce unul acasă. Deși este o situație foarte tristă, plasarea câinelui într-un centru de salvare în care va fi îngrijit este preferabil să-l păstrați în condiții nepotrivite.

Adoptarea Setterilor salvați

Dacă sunteți în căutarea unui Setter Englez, adoptarea unui câine dintr-un centru de salvare poate fi foarte plăcută. Deși câțiva câini plasați în centru sunt acolo din cauza problemelor de comportament, alții vor fi acolo fără vina proprie. Setterii englezi place să se conecteze cu oamenii și devin repede atașați noilor lor proprietari.Cele mai multe centre de salvare intervievează cu atenție potențialii proprietari pentru a se asigura că vor oferi un mediu bun, stabil pentru un salvator englez salvat. Acest lucru poate fi liniștitor pentru un posesor potențial, deoarece de multe ori li se va informa și despre temperamentul câinilor care caută case. Acest lucru vă ajută să asigurați o potrivire bună.

Asigurarea ca un caine se duce intr-o casa iubitoare pentru tot restul vietii este extrem de important, asa ca un centru de salvare va dori sa fie sigur ca potentialii proprietari sunt bine informati despre rasa engleza Setter. Procesul de adopție ar putea include vizite la domiciliu pentru a verifica dacă potențialii proprietari au spațiu adecvat pentru un câine. Interviurile la domiciliu pot fi, de asemenea, efectuate. Cele mai multe centre de salvare vor permite, de asemenea, potențialilor proprietari să ia câini pentru plimbări, oferind atât posibilitatea de a se cunoaște reciproc.

Organizațiile de salvare a organizațiilor englezești

Există o serie de organizații de salvare dedicate englezești stabilite de oameni caritabili care sunt pasionați de rasă. Centrele de salvare au adesea o instituție de învățământ și pot oferi sfaturi despre cerințele speciale ale rasei engleze Setter.

  • EnglishSetterRescue.org
  • ESRescue.org

Site-urile de mai sus oferă informații detaliate despre procesul de adoptare a unui setter englez.

Sfaturi privind adopția

  • Ajutor si sustinere: Când vă stabiliți noul câine în casa dvs., nu vă fie teamă să cereți ajutor sau sfaturi de la centrul de salvare. Va fi un moment ciudat pentru amândoi, aveți nevoie de sprijin!
  • Reasigurare: Câinele dvs. nou va avea cu siguranță o neliniște câteva săptămâni sau luni. Dați-i multă siguranță și spuneți-i că veți fi un parteneriat pentru viață.
  • Alte animale: Setterii englezi fac chase mici creaturi - este in natura lor si este una dintre calitatile rasei. Luați în considerare acest lucru și asigurați-vă că acest lucru nu va cauza o problemă.

Adoptarea oricărui câine poate fi o experiență dificilă, dar este extrem de plină de satisfacții. Setterii englezi fac caini minunati si este un privilegiu sa poti da unuia din acesti caini minunati o casa noua.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com