ByVaTon.com

Poate oasele sa deterioreze dintii unui caine?

Cornstarch oase de câine

Oasele din măduvă dăunează dinții câinilor dacă hrăniți prea mulți dintre ei.

Problemă: oasele dăunează dinții câinilor

Crucea mea Kelpie / Staffie, de vîrstă de 14 luni, pare să fi deja împădurită cu dinții canini. I-am dat oasele măduvei și ea șterge măduva o perioadă de câteva ore, ceea ce îmi imaginez că e problema. Sunt surprins că acest lucru sa întâmplat. Dacă oasele ar fi prea greu pentru dinți, aș fi crezut că instinctiv ea le-ar fi evitat. Orice sugestii, în afară de a oferi oasele ei mai moi de acum încolo?

~ ~ Helen

Expert Răspuns

Salut Helen,

Îmi pare rău să aud despre situația ta. De fapt, dintii unui caine nu sunt la fel de sensibili, asa ca daca cainele tau iubeste cu adevarat un oase de maduva gustoasa, pur si simplu nu-i va interesa nimic decat sa ajunga la partea interioara suculenta a osului.

Ești pe cale să-i dai oasele mai moi de acum încolo. Aș recomanda fie Booda Bones, fie Nylabones. Acestea sunt mult mai ușor pe dinți și, deși probabil nu la fel de gustoase ca oasele măduvei, câinii par să le placă destul de bine.

În ceea ce privește starea dinților câinelui dvs., probabil că nu puteți face prea multe pentru a inversa situația. Cu toate acestea, cred că merită să-i lăsăm pe medicul vostru să se uite. Puteți primi o trimitere la un dentist veterinar.

Vă mulțumim pentru întrebarea dvs. ~ ~ Kelly

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com