ByVaTon.com

Pregătiți pentru o vizită veterinară

Veterinarul nu trebuie să fie înfricoșător.

Dacă vă simțiți intimidați când vizitați medicul veterinar, lăsați-l pe expertul în câine Wendy Nan Rees să vă ajute cu câteva sfaturi pentru a vă pregăti pentru o vizită veterinară.

O relație puternică este importantă

Este trist să spunem, dar câinii noștri iubiți pot și se vor îmbolnăvi în timpul vieții. Sperăm că nu va fi niciodată ceva foarte serios. Când vine vorba de a lua câinii noștri la veterinar, uneori ne putem simți intimidați. Dacă acesta este cazul dvs., iată o listă de întrebări pe care vă puteți simți confortabil solicitându-vă medicului veterinar.

Sunt un credincios ferm în a putea să vă întreb întrebările dvs. veterinar. A avea o relație solidă cu medicul veterinar vă poate ajuta dacă, spre exemplu, el trebuie să vă adreseze pentru oa doua opinie. Dacă nu vă simțiți acasă cu medicul veterinar, atunci este timpul să încercați să discutați cu medicul veterinar prin plasarea cărților pe masă. Dacă simțiți că nici nu puteți face acest lucru, atunci este timpul pentru un nou veterinar.

Pregătirea pentru o vizită veterinară pentru proprietarii de câini de prima datăDacă sunteți un proprietar de câine de prima dată și acum căutați un veterinar, aceste întrebări vă vor ajuta să alegeți cel mai bun veterinar pentru dvs. și câinele dvs. Amintiți-vă că stilul dvs. de viață va juca, de asemenea, un factor în alegerea tipului de veterinar de care aveți nevoie personal. Unele asemenea apeluri în casă și altele asemenea serviciilor non-stop. Toate acestea pot fi găsite prin a vorbi mai întâi cu familia și apoi cu prietenii, deoarece aceștia vor fi întotdeauna cea mai bună sursă de informații.

Odată ce ați primit câteva recomandări de la familie și prieteni, asigurați-vă că biroul frontal și medicul veterinar vorbesc o limbă pe care o înțelegeți. Dacă medicul veterinar sau medicul veterinar utilizează cuvinte pe care nu le înțelegeți, poate fi intimidant pentru oricine. Nu eşti singur.

Sfaturi de pregătire pentru vizita dvs. veterinar

 1. Întotdeauna scrieți toate simptomele câinelui. Păstrați un jurnal cu privire la ceea ce se întâmplă, astfel încât să puteți da medicului veterinar o explicație clară a ceea ce a făcut câinele dvs.
 2. Notați-vă propriile întrebări personale. Acest lucru poate fi la fel de multe ca ai nevoie pentru a întreba. Dacă, de exemplu, câinele dvs. va avea nevoie de intervenție chirurgicală, trebuie să puteți înțelege ce se întâmplă. Amintiți-vă că cunoașterea este putere și poate îndepărta mult din teama voastră.
 3. Fiți întotdeauna liber să cereți medicului veterinar să încetinească și să vă explice cu adevărat ce se întâmplă.
 4. Este o idee bună să aveți asigurare medicală pentru câinele dvs. dacă veterinarul dvs. o ia. Dar dacă ar trebui să vă aflați într-o legătură, încercați să discutați cu medicul veterinar, deoarece aceștia vor să vă păstreze ca un pacient și de obicei sunt dispuși să lucreze cu dvs. Nu vă simțiți rău dacă situația dvs. financiară este strânsă. Este OK. Majoritatea veteranilor vor fi dispuși să elaboreze un plan de plată pe care îl puteți permite.
 5. Cereți să aveți o copie a înregistrărilor medicale ale câinelui dvs. în cazul în care trebuie să obțineți oa doua opinie, pe care veterinarul dvs. ar trebui să o aibă la bord.

Întrebări pentru a vă întreba Veterinarul

 1. Ce ar trebui să fac diferit în timpul acasă cu câinele meu?
 2. Are nevoie de o dietă specială?
 3. Ce trebuie să fac pentru a-mi pregăti câinele pentru operație?
 4. Ce ar trebui să fac în noaptea dinaintea operației?
 5. Câinele meu va fi în durere?
 6. Cât de des dau medicamentul?
 7. Ce va face medicamentul pentru câinele meu?
 8. Cât timp trebuie să fie câinele meu pe medicamente?
 9. Ce se întâmplă dacă îmi lipsește o doză sau două?

Acestea sunt doar câteva întrebări pe care le puteți întreba. Cea mai bună idee este să încercați să abordați situația care se întâmplă cu câinele dvs. și să creați întrebări pentru a vă ajuta. Cel mai important lucru pe care îl pot face este că, chiar și atunci când faci cea mai bună temă atunci când cauți medicul veterinar, lucrurile se pot schimba. Veterinarul dvs. poate merge de la a fi o mica practica de familie la un grup mai mare cu 4 veterinari deschisi 6 zile pe saptamana. Este posibil să nu primiți același veterinar de fiecare dată. Câinele tău are încredere în tine pentru îngrijirea lui și tu ești cel controlat. Dacă nu mai sunteți fericit cu medicul veterinar, nu vă fie teamă să găsiți unul care vă va face pe dumneavoastră și pe câinele dvs. să vă simțiți acasă și sănătoși.

Mai multe sfaturi de la Wendy

 • Activitati distractive pentru tine si cainele tau
 • Deodorant mirositor de jeleu
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com