ByVaTon.com

Simptomele simptomelor câinilor

Câine bolnav la clinica veterinară

Sunteți familiarizați cu simptomele malware? Dacă câinele dvs. nu a fost vaccinat, aceasta este o informație pe care trebuie să o cunoașteți cu adevărat.

Despre Canine Distemper

Virusul maladiei canine este o boală extrem de contagioasă care atacă sistemele principale de corp ale câinelui, incluzând tractul respirator, sistemul gastrointestinal și chiar sistemul nervos central. După cum vă puteți imagina, un astfel de atac este devastator și mulți câini infectați mor de boală. Până în prezent, nu există nici un remediu pentru virusul crudă. Pur și simplu trebuie să-l conducem până la sfârșit.

Acest virus este în aer și, de obicei, se răspândește prin respirația, strănutul, saliva și secrețiile de ochi ale unui animal infectat. Acesta poate fi, de asemenea, vărsat în urină și excremente de animal. Dacă animalul este suficient de norocos să se recupereze, va continua să scape virusul timp de mai multe săptămâni după ce simptomele s-au diminuat, însă acest lucru se va sfârși.

Simptomele inițiale de boală a câinilor

incubație

Debutul inițial al simptomelor apare în jur de zece zile după ce un câine a contractat primul virus al bolii. În acest timp, virusul este incubat în sistemul limfatic, și de acolo se îndreaptă spre sângele unde se circulă pe tot corpul. În cele din urmă, virusul se îndreaptă spre căptușelile sistemului digestiv, respirator și nervos central. Atunci când simptomele de boală devin vizibile.

semne

Un câine va afișa în mod obișnuit cel puțin câteva din simptomele de boală a câinilor enumerate mai jos. Nu este necesar să le afișați pe toate pentru a avea virusul și simptomele care apar au multe de a face cu care zone ale corpului sunt cele mai afectate.

Aceste simptome sunt frecvente indiferent de sistemele corporale afectate:

 • Febră: Temperatura normală a câinelui variază de la 100 la 101 grade F. Febră cauzată de scânteie va crește până la 103 F sau mai mult. Febră poate să vină și să plece, așa că, uneori, trece neobservată la început.
 • Letargie: Câinele va părea deprimat și reticent să se miște.


Semnele sistemului respirator au fost infectate includ:

 • Descărcarea nazală: Un nas curbat este unul dintre primele semne de infecție.
 • Ochii umezi: Inflamați, ochii scurți devin repede îngrijite cu mucoasă, pe măsură ce infecția se menține.
 • Respiratie grea: Acesta este un semn că plămânii sunt afectați.
 • Tusea: Tusea ar putea indica faptul că pneumonia se dezvoltă în plămâni.

Când tractul gastro-intestinal este afectat, semnele includ:

 • Vărsături: Acesta este un semn că virusul atacă sistemul gastrointestinal.
 • Diaree: Acesta este un semn suplimentar al virusului în tractul gastro-intestinal.

Implicațiile creierului / măduvei spinării se prezintă de obicei ca:

 • Lipsa controlului muscular: Aceasta prezintă o stomacitate generală care se deteriorează în spasme, crize și diferite grade de paralizie.
 • Pierderea abilităților motorii: Acest lucru este în concordanță cu lipsa controlului muscular și este un semn că virusul atacă creierul.
 • Confuzie: Acesta este un semn suplimentar al prezenței virusului în creier.
 • Orbire: Acest simptom apare în stadiile târzii ale bolii.

Simptome suplimentare de la infecțiile secundare

În timp ce sistemul imunitar al câinelui dvs. este implicat în combaterea virusului maladiei, infecțiile secundare bacteriene au ocazia de a invada și de a face câinele dumneavoastră chiar mai bolnav. Semnele acestor infecții sunt adesea aceleași ca și cele provocate de virusul crustaceelor, dar ele determină creșterea severității acestor simptome. În general, trebuie să urmăriți o creștere dramatică a secrețiilor mucoase din nas și a ochilor, precum și o respirație dificilă. De asemenea, puteți observa mucoasă sângeroasă în diaree.

Ce puteți face pentru a vă ajuta câinele

În primul rând, cel mai bun mod de a vă ajuta câinele să evite contracararea caninului este să îl vaccinezi în conformitate cu recomandările medicului veterinar. Degustarea nu are nici un tratament, astfel prevenirea este crucială.

În cazul în care câinele dvs. contractează virusul crustaceelor, trebuie să căutați îngrijire veterinară de îndată ce simptomele devin vizibile. Veterinarul dvs. va evalua starea câinelui dvs., va încerca să identifice virusul și va oferi îngrijire suportivă. Aceasta poate include administrarea de fluide IV și antibiotice pentru infecții secundare. Tratamentul este conceput pentru a vă ajuta să vă susțineți câinele deoarece sistemul său imunitar se duce la lupta împotriva organismelor invadatoare. Rezultatul situației depinde în principal de puterea proprie a câinelui.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com