ByVaTon.com

Întrebări despre posibilele tumori ale gurii

Labradoodle

Oamenii de stiinta au intrebari despre posibilele tumori ale gurii care afecteaza sanatatea cainilor lor.

Întrebări despre posibilele tumori la nivelul gurii la câini

Cresterea gurii poate fi o tumora?

Mi-am luat laboratorul de trei ani pentru medicul veterinar astăzi, pentru că guma din față este foarte umflată și începe să stea. Nu eram pregătită pentru ceea ce mi-a spus. Creșterea poate fi o tumoare. Ce ar trebui sa fac? Veterinarul a spus că poate face o biopsie și merge de acolo, în funcție de rezultate. Ea a spus că cel mai apropiat loc de tratat ar fi UT în Tennessee, dar ei nu acceptă plăți. Există un loc despre care știi despre asta?

~ Tammy

Expert Răspuns

Bună Tammy,

Îmi pare foarte rău să aud despre situația în care tu și câinele tău sunt înăuntru. Tumorile gurii sunt mai frecvente decât multe persoane își dau seama. Este foarte important ca toți proprietarii să-și inspecteze gura câinelui o dată pe lună pentru a căuta o creștere anormală a țesuturilor. Cu cât este detectată mai devreme o masă, cu atât este mai ușor să se trateze. Există mai multe tipuri de tumori, iar unele sunt mai puțin agresive decât altele. Există o șansă că aceasta ar putea fi doar o creștere benignă pe care medicul veterinar dvs. ar putea să o reducă, așa că încercați să păstrați o perspectivă pozitivă.

Pentru moment, i-aș permite ei să facă biopsia și să-și dea seama cu ce aveți de-a face. Aș verifica, de asemenea, posibilitatea de a obține o asigurare de sănătate pentru câinele dvs. pentru a vă ajuta să recuperați unele dintre costurile de tratament dacă diagnosticul este malign. Puteți adăuga un călăreț cancer la majoritatea politicilor.

Am făcut niște căutări în acest sens și, alta decât UT, nu pare să existe alt specialist în domeniul cancerului de câine în zona Tennessee. L-ai întrebat pe UT pentru alți conducători? Dacă sunteți în măsură să efectuați plăți pentru tratament, puteți lua în considerare și un împrumut mic pentru acoperirea costului, dacă este necesar.

Îmi pare rău că nu am o soluție clară pentru tine. Din păcate, costul îngrijirii veterinare lăsa adesea oamenii să caute modalități alternative de a-și da animalului lor de casă ajutorul de care au nevoie. Te voi ține în gândurile mele și te voi informa dacă voi întâlni ceva care ar putea ajuta.

Cea mai bună dorință pentru un diagnostic benign ~~ Kelly

Câinele au o creștere pe limbă

Chihuahua mea, de zece ani, a avut o respirație grea pentru câteva luni. Când i-am examinat dinții, pentru a vedea dacă era posibil, am observat niște clustere de dimensiuni de struguri de pe ambele laturi ale limbii sale spre spatele gurii. Ele au aceeasi culoare ca si limba ei si aproape ca par a fi o supraaglomerare a tesutului limbii. Credeți că trebuie să vă îngrijorez acest lucru, sau câinii uneori prezintă creșteri de genul asta în limbile lor? Nu am gasit nici un dinti pierduti, asa ca ma gandesc ca aceste "clustere" ar putea fi motivul pentru care are o astfel de respiratie mirositoare. Care sunt gandurile tale?

De asemenea, trebuie să menționez faptul că are o inimă foarte slabă și mă îngrijorează că nu poate fi suficient de puternică pentru o intervenție chirurgicală necesară. Ajută-mă cât de mult poți cu asta, iubim Chiquita cu drag.

~~ Mid

Expert Răspuns

Hi Mid,

Nu sunt un veterinar efectiv, așa că nu pot diagnostica cu sinceritate care sunt creșterile pe limba lui Chiquita, dar cred că medicul vostru ar trebui să se uite la ele. Acestea ar putea fi la fel de simple ca glandele infectate sau amigdalele care ar putea fi tratate cu antibiotice.Mirosul ar putea fi cauzat de această condiție sau ar putea rezulta dintr-o infecție a gingiilor. Veți vedea că dinții se vor desface dacă infecția a fost suficient de avansată.

Nu vreau să vă alarmăm, dar ele ar putea fi legate de cancerul la nivelul gurii. Există o șansă ca acestea să poată fi doar creșteri benigne, dar din moment ce se află mai departe pe limbă, ar putea începe să blocheze căile respiratorii dacă acestea continuă să crească.

Starea inimii dvs. de Chihuahua prezintă complicații, iar medicul veterinar vă va lua în considerare acest lucru, deoarece determină un curs de tratament.

Cea mai bună dorință pentru sănătatea câinelui tău. Păstrați-ne postat.

~ ~ Kelly

Câinele meu are cancer la nivelul gurii

Eskimo-ul american de trei ani care a avut o creștere a fost eliminat din linia gingiilor în luna august, iar rezultatele au revenit ca cancer. Veterinarul a spus că opțiunile de tratament includ radiații și / sau îndepărtarea parțială a oaselor. El a declarat că este costisitor și că nu cumpără prea mult timp. În căutarea de informații, am constatat că acest tip de cancer se găsește, de obicei, la câinii mai în vârstă, la câini gemeni întunecați și rase mari. Câinele meu nu se încadrează în nici una dintre categorii, dar el o are oricum. Ieri, am citit un articol care a declarat că microcipul care a fost implantat în el înainte să îl fiu putea fi un vinovat.

Oricum, conform informațiilor pe care le-am obținut, probabil că am de patru până la cinci luni de iubire de făcut. Ce vreau să știu este ce simptome mă pot aștepta? Chiar acum, pare perfect. Când voi ști că este timpul să-l las să plece?

Multumesc ~~ Nancy

Expert Răspuns

Bună ziua Nancy,

Nu-ți pot spune cât de rău trebuie să aud despre boala câinelui tău. Nimeni nu poate înțelege cu adevărat prin ce treceți dacă nu au trecut prin ea însăși. A trebuit să renunțăm la un partener de familie cu cancer cu aproape șaptesprezece ani în urmă, așa că mă pot referi.

Cancerul de gât la câini pare să fie în creștere. Unii oameni cred că problema ar putea fi legată de substanțele chimice folosite ca conservanți în multe mărci comerciale de produse alimentare pentru câini. De asemenea, am citit ultimele știri care leagă microcipurile de cancer la câini. Se pare că câinii noștri sunt potențial expuși riscului din mai multe surse.

Timpul pe care l-ai lăsat cu câinele depinde într-adevăr de cât de agresiv este tumoarea. Știind ce se întâmplă înainte, sperăm să vă dau o indicație mai bună când și dacă euthanizarea ar putea fi mai bună decât să permită bolii să ajungă la concluzia sa naturală. Iată câteva dintre simptomele câinilor cu cancer la nivelul gurii care au tendința de a experimenta evoluția bolii.

  • Tumora va crește în dimensiune, și poate împiedica în cele din urmă capacitatea normală de a mânca un câine. Pierderea în greutate va urma, iar deshidratarea poate deveni o problemă.
  • În funcție de plasarea tumorii și de direcția în care aceasta crește, poate începe să obstrucționeze căile respiratorii ale câinelui.
  • Tumora poate, de asemenea, blastocize, vărsarea de celule canceroase care ar putea să se rădăcească și să crească în alte zone ale corpului câinelui.
  • În timp, un câine afectat va începe să-și piardă vigoarea și să încetinească. El va fi mai puțin interesat de joc și, în cele din urmă, va deveni mai puțin interesat de interacțiunea cu oamenii.
  • Tumora poate deveni, de asemenea, dureroasa.

Acestea sunt câteva dintre lucrurile de bază pe care le poate confrunta orice câine cu o tumoare inoperabilă a gurii. Nu înseamnă neapărat că câinele dvs. va simți exact aceleași simptome.

Te voi ține pe tine și pe câinele tău în gândurile mele Nancy. Vă mulțumesc pentru întrebarea dvs., deși știu că amândoi doresc circumstanțele să fie diferite.

~ ~ Kelly

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com