ByVaTon.com

4 Pericolele sezonului ploios nu s-ar putea să vii

În fiecare an, anumite părți ale Americii de Nord sunt bombardate cu ploi. În timp ce acest lucru poate fi bun pentru grădină, precipitații mari pot pune în pericol câinilor dvs. câteva amenințări reale. Aici analizez câteva riscuri.

1. Ciuperci
Câine de lângă ciuperca mareÎn timpul sezonului ploios, ciupercile pot apărea în curtea dvs. cu o frecvență mai mare. Există mii de specii de ciuperci, dar, din fericire, doar 100 sunt otrăvitoare. Acestea fiind spuse, identificarea ciupercii este foarte dificilă, deci este greu de spus care sunt otrăvitoare față de cele benigne. Ca urmare, de fiecare dată când vezi ciuperci în creștere în curtea ta, asigurați-vă că pentru a le elimina imediat și aruncați-le departe, pentru a preveni ingerarea accidentală de către câinele. Dacă câinele dvs. intră într-o ciupercă, contactați imediat medicul vostru despre inducerea vărsăturilor pentru a obține orice potențială toxină.

Anumite tipuri de ciuperci pot provoca leziuni ale organelor, inclusiv:

 • Tulburări gastrointestinale (semne includ slăbirea, nu mănâncă, vărsături, diaree)
 • Infertilitatea hepatică (semnele includ vărsături, scaun negru, piele galbenă)
 • Leziuni la rinichi (semnele includ urinare anormală și sete)
 • Leziuni cardiovasculare (semnele includ o frecvență cardiacă foarte lentă sau rapidă)
 • Leziuni neurologice (semnele includ halucinații, tremor, convulsii)

Când aveți dubii, ajunge la medicul veterinar imediat, deoarece este mai ușor - și mai puțin costisitoare - pentru a trata devreme față de momentul apariției semnelor clinice s-au dezvoltat.

2. Leptospiroza
Câine cântând în lutLeptospirosis, un spirochete bacterii cum ar fi, este realizată în mod natural de faunei sălbatice, cum ar fi rozătoarele și ratoni. În situații de precipitații mari, este predominant în mediul înconjurător. La câinii care au expunere la surse de apă contaminate, prin urină faunei sălbatice (bălți, fluxuri, iazuri, etc.), se poate produce transmisie. Cancerul leptospirozei poate provoca leziuni hepatice și leziuni renale acute.

Semnele de leptospiroză includ:

 • Vărsături
 • Nu mănânc
 • indispoziție
 • Piele galbenă
 • Sete excesivă
 • urinarea

Deoarece leptospiroza poate fi transmisă accidental la om, este important să discutați cu medicul veterinar despre prevenție, inclusiv despre vaccinuri.Dați clic aici pentru a afla mai multe despre pericolele legate de baltă.

Câine pe o plimbare cu familia3. Tantarii
În timp ce țânțarii pot părea ca doar o insectă plictisitoare pentru tine, ei pot pune viața în pericol câinelui tău. Asta pentru ca tantarii pot purta Dirofilaria, care transmite câinelui infecția de inimă. Din fericire, există o foarte eficientă preventivă fie în formă topică, fie orală. Când aveți dubii, folosiți controlul pe tot parcursul anului pentru a preveni problemele provocate de țânțari. Dacă câinele are blană sau piele subțire și este mai predispus la mușcături, folosiți-l Pielea atât de moale sau un insectic local care respinge țânțarii. Discutați cu medicul veterinar pentru a fi în siguranță înainte de a aplica ceva.

Faceți clic aici pentru a afla mai multe despre boala cardiacă la câini.

Câine smuls de broască4. Broaștele și broaștele
În funcție de locul în care locuiți în Statele Unite, anumite tipuri de broaște, cum ar fi Bufo marinus sau Bufo alvarius - poate fi otrăvitoare pentru câini. De fapt, un câine de apă de băut dintr-un castron de câine din afară, care a avut o broască otrăvitoare stând în ea, poate duce la apariția semnelor clinice de salivare, gîfîind, mersul pe jos beat, un ritm cardiac de curse, un ritm cardiac foarte lent, sau chiar convulsii. Broaștele nu sunt toxice, dar pot provoca tulburări gastrointestinale atunci când sunt ingerate. 

Pentru a fi în siguranță, supravegheați-vă câinele în afară pentru a preveni ingerarea accidentală a pericolelor cum ar fi broaștele și broaștele. Când aveți dubii, contactați Centrul de Control Otravă ASPCA Animal medicul veterinar sau la 888-426-4435, dacă credeți că câinele este bolnav sau ar fi ingerat ceva otrăvitoare.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, trebuie să vizitați sau să-i sunați pe medicul veterinar - acestea sunt cea mai bună resursă pentru a vă asigura sănătatea și bunăstarea animalelor de companie.  

Vărsături
Saliva
Nu mănânc
Diaree
Negru scaun
tremors
Sete
sechestrare
Gâfâind
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com