ByVaTon.com

Câine american eskimo

fundal
Dogul american eschimos te-a păcălit deja - numele nu are rădăcini în cultura eschimoasă. De fapt, el este un descendent al câinilor Spitz european: spitz alb german, alb Keeshond, albul Pomerania și spitzul alb italian.

În America, pe parcursul secolului al XIX-lea, Eskii erau interpreți, adesea călătorind în rutine de circ. Acum, câinii eschimici americani vin în trei dimensiuni - jucărie, miniatură și standard.

Dogul american de eschimos a fost recunoscut de Kennel Club American în 1994.

Mărirea

  • Greutate: jucărie - 7 la 10 lbs. Miniatură - între 11 și 20 de lb. Standard - de la 20 la 40 de lb.
  • Înălțime: jucărie - 9-12 inci - miniatură - 13 până la 15 inci - standard - 16 - 19 țoli
  • Coat: Haină groasă, dublă cu un strat subțire dens - acoperită cu un strat exterior dur
  • Culoare: alb, uneori cu marcaje cremă
  • Speranța de viață: între 12 și 15 ani

Care e câinele eschimos american?
Eskimo american este energic, curios și serios față de iubitorii de oameni. El este dedicat familiei sale și are nevoie de atenția lor. Activități pe care le-ar plăcea de la jogging la curling pe canapeaua de familie. Este minunat cu copiii, dar toleranța lui poate ajunge la limita sa în rândul copiilor agresivi.

La fel ca orice alt câine, Eskie are nevoie de o pregătire fermă și consecventă de îndată ce îl aduci acasă. Utilizați întotdeauna întăriri pozitive atunci când a făcut ceva corect, tratajele sunt întotdeauna o mare recompensă!

Îngrijirea unui Eskie nu este la fel de vastă cum credeți că o privești. Pentru a-si pastra haina cauta frumos periaj si / sau pieptene va fi necesar de doua ori pe saptamana pentru a indeparta parul mort sau orice covorase. Haina lui albă trebuie spălată după cum este necesar.

Sănătate
Câinii americani de eschimos se potrivesc, de obicei, cu băuturi spirtoase puternice, cu o sănătate puternică, dar următoarele condiții merită să fie conștiente de:

Alergiile cutanate
Deficitul kinazei piruvate (PKD)Puncte de astea

  • Americanul Eskimo, care este foarte atent în natură, este un mare paznic.
  • Eskimo american ar fi o mare plus față de o familie cu copii mai mari.
  • Eskimo-ul american nu este potrivit pentru cineva care își petrece mult timp departe de casă.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, trebuie să vizitați sau să-i sunați pe medicul veterinar - acestea sunt cea mai bună resursă pentru a vă asigura sănătatea și bunăstarea animalelor de companie.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com