ByVaTon.com

Elementele de bază ale câinilor germani de câmp scurt

Am pregătit și am lucrat în îngrijirea animalelor, precum și în consilierea în carieră. Locuiesc în Lancashire, în Marea Britanie.

Pui de câine cu pene scurte
Pui de câine cu pene scurte Sursă

Pointerul German Shorthaired (GSP) este un câine atletic creat inițial ca un câine de arme. Ei își păstrează în continuare atributele de lucru și arată că câinii sunt destul de capabili să fie instruiți pentru a recupera și a scoate sau a elimina jocul. Câțiva pointeri germani au câștigat ceea ce este cunoscut ca un "campionat dublu" - câștigând statutul de campionat în inelul de spectacol și în studiile câmpului de câine.

Acest lucru ar trebui să vă ducă să vă dați seama că indicatorul german de păr scurt nu este o rasă pentru proprietarul cartofului. Ei chiar au nevoie de o mulțime de exerciții fizice și de stimulare mentală, altfel vor ajunge până la greșeli din plictiseală. Două ore de exerciții fizice zilnice reprezintă un minim recomandat pentru un adult de vârstă germană.

De asemenea, au fost special crescuti pentru a iesi in toata vremea, asa ca nu este o rasa care sa isi scoata nasul din usa intr-o zi umeda si sa opteze pentru o zi de plapuma in loc de o plimbare!

Pointer german cu păr scurt
Poziție germană cu păr scurt Sursă

Istoric German Pointer Shorthaired

Cuvintele germane cu păr scurt au fost dezvoltate în Germania de la câinii din toată Europa, cunoscuți colectiv ca câini de păsări. Unele dintre aceste rase au devenit specializate fie ca indicatori, fie ca urmare a traseelor, fie ca au un retriever. În anii 1800, câinii au devenit foarte la modă printre aristocrați și proprietari de terenuri mari. Cu toate acestea, în ciuda faptului că au fost numiți pointeri, scopul cu SPG a fost de a produce o foarte bună vânătoare multiplă, indicând, urmărind și recuperând câinele.

Până în 1870, aspectul și temperamentul GSP au început să fie standardizate în Germania și au creat un registru de rasă pedigree pentru rasă. Ratele care au intrat în realizarea GSP au inclus indicii vechi germană, engleză și spaniolă.

GSP-urile au fost înființate în America în jurul anului 1925, dar inițial numai câinii maro bătrâni sau reperați au fost incluși în standardul rasei. Chiar și astăzi, în America negru, SPG-urile pot fi înregistrate și pot concura în probe pe teren, dar nu în inelul de spectacol. În America, standardul arată că coada este fixată într-un doc lung, lăsând 40% din lungimea inițială (American Kennel Club).

Acestea au fost introduse numai în Marea Britanie în orice număr după sfârșitul celui de-al doilea război mondial, dar datorită abilității lor rotunde ca și câini de pușcă, au devenit repede popularizați cu păzitorii de vânători și vânători. În mod tradițional, în Marea Britanie, cozile GSP au fost legate într-un doc long. Docking-ul este ilegal din punct de vedere tehnic aici, cu excepția cazurilor medicale, așa că dacă ai un catelus, ar trebui să ai o coadă completă.

German Temperament cu poanson scurtGSP se bucură într-adevăr de o companie umană și neobișnuit chiar și facțiunile de vânătoare din cadrul cluburilor de rase spun că deseori nu fac bine păstrate kenneled, dar preferă să facă parte din familie. GSP-urile pe care le-am cunoscut au fost confortabile să trăiască sociabil cu alți câini în casă și să-i întâlnești pe ceilalți câini afară.

Ele se dezvoltă într-o casă activă cu o mulțime de exerciții și de alergare liberă. Ei răspund bine la formare și cei mai mulți sunt foarte inteligenți *. Cu toate acestea, ele sunt, de asemenea, destul de sensibile, astfel încât să facă mai bine cu o abordare consistentă și amabilă. Dacă vreți ca un animal de companie, mai degrabă decât pentru a lucra cu, puteți găsi că merită oferit câinelui o sarcină alternativă pentru a-și lua mintea în jurul valorii de cum ar fi canicross (traversarea țării cu câinii) sau agilitatea câinilor.

* au spus că majoritatea sunt foarte inteligente, există, desigur, variație de rasă, iar Bradley, imaginea de mai jos, a fost minunat, dar nu a fost cel mai strălucitor buton din cutie!

Adult de sex masculin german cu păr scurt
Adult de sex masculin german cu păr scurt Sursă

Germană Shorthaired Pointer Sănătate

Poziția germană cu păr scurt este cunoscută pentru sănătatea sa generală, totuși crescătorii cu reputație vor supune încă câinilor lor pentru testare, de obicei pentru displazie de șold și adesea marcat cu cot, testat clar pentru boala lui von Willebrand (o tulburare de coagulare a sângelui) clar pentru defectele inimii prin ecocardiogramă și testarea ochiului pentru atrofie retiniană progresivă.

Nu vă lăsați amânați de această listă de teste. Acestea sunt efectuate pentru a asigura o bună sănătate continuă a rasei.

Germană Fantezii cu poanson scurt

colorate
Tip de acoperire
mărimea
Greutate
Durata de viata
Afișați grupul
negru, ficat (maro), fie colorat sau alb
scurt și neted
21-25 țoli la greabăn (53-64 cm)
45-70lbs
12 ani în medie
Gundog (Marea Britanie) Sporting (SUA)
Pui de câine germană cu păr scurt
Câine cu pointer german cu păr scurt Sursă

Unde să obțineți un Pointer German Shorthaired

Clubul german de câini cu parul scurt al țării dvs. este cel mai bun loc unde puteți merge dacă căutați un cățeluș sau căutați un câine mai în vârstă. Vor avea o listă de crescători.

În Marea Britanie, cel puțin SGP rar intră în centre de salvare, dar clubul de rasă are propriul sistem de reabilitare. Aceștia aranjează reangajarea a aproximativ 45 de câini pe an.

Vă puteți aștepta să fiți pusi la îndoială riguros de către crescători sau re-homers, care vor încerca să verifice dacă sunteți un proprietar adecvat pentru rasă. Ei vor dori să fie încrezători că veți oferi exercițiul și pregătirea pe care câinele are nevoie și este posibil să fie deosebit de dornici dacă puteți oferi un loc de muncă și / sau arată acasă.

Ai un Pointer german cu păr scurt?

Germană Cluburi Pointer cu păr scurt

  • GSPCA germană Shorthaired Pointer Club of America
  • Germană Pointer club cu păr scurt din Canada
  • Germană cu poanson de păr scurt club UK
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com