ByVaTon.com

Pericole câinii de vară

Câine mic lăsat în mașină

Lovetoknow cronicarul invitat Wendy Nan Rees vorbește despre unele pericole comune de vară pentru câini și care primii pași de ajutor să urmați dacă eforturile dvs. de a le împiedica să eșueze.

Dog Pericole de vara

Vara este aici și am vrut să vă reamintesc importanța nevoilor animalelor dvs. de companie pe vreme caldă. În această săptămână vă voi comenta despre pericolele legate de vara câinilor și despre simptomele epuizării căldurii, precum și tratamentele pentru câinii afectați și măsurile preventive pe care ar trebui să le luați.

Câinii se pot supraîncălzi

Supraîncălzirea poate deveni foarte gravă în vreme foarte caldă. Nu este numai incomod pentru câinele dvs., ci poate duce la probleme grave de sănătate.

 • profilaxie: În timpul temperaturilor ridicate, asigurați-vă că animalul dvs. de companie se află într-o zonă bine ventilată, cu un debit bun de aer. Furnizați o cantitate mare de apă proaspătă. Puteți folosi un ventilator îndreptat spre cutia pentru a crea un flux mai bun de aer. Nu luați niciodată un câine în mașină într-o zi fierbinte, dacă nu trebuie. De asemenea, dacă animalul dvs. de companie este în afara, asigurați-vă că au o umbră adecvată pentru a se ține departe de soare.
 • Simptome: Umflarea limbii, ochii tulburi, gâfâitul excesiv și gingiile albe sau gri sunt toate semnele de epuizare a căldurii. Un câine rămas într-o mașină timp de numai cinci minute poate suferi accident vascular cerebral de căldură. Dacă este lăsat netratat, câinele va muri.
 • Tratament: Dacă câinele dvs. prezintă semne de supraîncălzire, luați animalul într-o zonă umbrită și ventilați-l cu un ventilator. Rulați apă rece peste animalul de companie, nu apă rece. Utilizați o cada sau un furtun rece pentru al răci. Rulați, de asemenea, apă rece peste urechi, deoarece acest lucru îl va ajuta să-l răcoriți. Acordați o atenție deosebită abdomenului și zonei unde picioarele se conectează la corp. Acest lucru va ajuta la racirea câinelui mai repede. În timp ce încercați să-l răcoriți, vă rugăm să nu oferiți apă potabilă în cantități mari, deoarece acest lucru îl poate face să vomite. Oferiți cantități mici de apă sau oferiți chips-uri până când se răcește suficient și apoi poate bea în siguranță.

Deshidratarea la câini

Deshidratarea se poate întâmpla ca urmare a supraîncălzirii. Asigurați-vă că câinele dvs. are acces la o mulțime de apă, indiferent dacă vă jucați cu el sau dacă este singur afară în timp ce vă aflați departe.

 • profilaxie: Asigurați-vă că hidratează câinele înainte de exercițiu! Nu ieșiți niciodată între orele 11:00 și orele 15:00 și rămâneți în afara căldurii și a soarelui la înălțimea zilei. Aș limita să alerg cu câinele dvs. în timpul căldurii zilei. De asemenea, aș limita drumeții și arunc o minge sau alte jucării.
 • Simptome: Câinii deshidratați prezintă un nas uscat și o gură uscată, ochi înfundați și uscați, și o piele slăbită și neputincioasă, care nu se întoarce la loc când este trasă ușor.
 • Tratament: Ia câinele re-hidratat cât mai curând posibil. Apa poate fi folosită, dar trebuie oferită în cantități mici la intervale scurte. Dacă unui câine grav deshidratat i se oferă prea multă apă, el va începe să vomite, iar acest lucru poate cauza o deshidratare suplimentară. Soluțiile de electroliți pot fi utilizate pentru deshidratare. Dacă bănuiți că există o deshidratare severă, grăbiți animalul de companie cu medicul veterinar.

Canine arsuri solareCâinii se pot arde de soare, chiar dacă au blană. Câinii mai blânzi pot avea arsuri mai mult decât animalele mai întunecate.

 • profilaxie: Rasele de animale care sunt susceptibile la cancer ar trebui să fie protejate de soare și mai mult, deoarece ar putea dezvolta cancer la expunere prelungită. Blocul de soare este recomandat ca preventiv sau puteți folosi un costum de corp care utilizează țesături care blochează razele UV. De asemenea, puteți evita orele între orele 11:00 și orele 15:00. pentru a preveni ca animalele de companie să nu se ardă cu soare.
 • Simptome: Semnele arsurilor solare includ roșeață și căderea părului de la vârfurile urechii, abdomen și podul nasului. În timp ce cele mai multe arsuri solare pentru animale de companie pot fi minore și se vindecă cu timpul, expunerea repetată poate duce la cancer la animalele de companie, la fel ca oamenii.
 • Tratament: Stropiți zona cu apă rece la intervale de 30 de minute sau folosiți o compresă rece reținută peste ars. Vrăjitorul de vrăjitoare aplicat la fiecare câteva ore va îndepărta căldura arsului, iar balsamurile de piele pot fi folosite, de asemenea. Puteți, de asemenea, să vă dați animalului o baie într-o apă călduță cu fulgi de fulgi de coloidală amestecați în apă. Aloe gel poate fi adăugat, de asemenea, aceasta va răci arsurile solare și va ajuta să se vindece mai repede.

Sfaturi suplimentare pentru a preveni pericolele de vară pentru câini

 • Nu lăsați niciodată câinele într-o mașină nesupravegheată, nici măcar timp de cinci minute la umbră.

Mașina poate ajunge cu 30-50 ° în interior în 5 minute și poate provoca accidente de căldură. Este împotriva legii să lase un câine nesupravegheat într-o mașină fierbinte în aproape toate comunitățile.

 • Dacă aveți o piscină și câinele dvs. iubește să înoate, este bine. Cu toate acestea, nu aruncați câinele în piscină - lăsați-l să intre în ritm propriu. Dacă îl aruncați, el poate ingera apă de la piscină cu clor în el și asta îl poate face rău. Dacă vă permiteți câinelui să meargă în înot, asigurați-vă că îl scăldați după scăldatul acestuia, astfel încât să puteți scoate toată apa clorată din stratul de păr și de corp.

Fii sigur și ai o vară distractivă!

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com