ByVaTon.com

Lentilele cu buzunare reținute

Te gândești la păstrarea amprentelor de labe ale câinelui tău? A face acest lucru poate servi ca un minunat magazin de viață împreună.

Paw Prints face remarci minunate

Câinii au fost cu adevărat cei mai buni prieteni ai omenirii în regnul animal. Ce altă creatură a exprimat o astfel de dorință de a merge alături de noi și de a ne împărtăși viețile? Sigur, ați putea spune că pisicile îndeplinesc un rol similar, dar exprimă cu sinceritate felul de devotament neegoist pe care îl obțineți de la un câine? Poate că câteva pisici afișează acea afecțiune, dar, în ansamblu, pisicile sunt creaturi mult mai independente.

Legătura dintre oameni și câini este intensă, însă este prea scurtă. Deoarece majoritatea câinilor trăiesc în medie între zece și cincisprezece ani, mulți dintre noi vor avea mai mulți tovarăși de companie în timpul vieții noastre. Fiecare relație este specială în sine, dar nu uităm niciodată prietenii noștri blânzi care au trecut mai înainte.

Mulți dintre noi păstrează fotografiile animalelor noastre iubite, dar acestea sunt doar un magazin unidimensional. Pe de altă parte, amprentele cu labe pot deveni comori tridimensionale, permițându-ne să "atingem" animalele de companie mult timp după ce au plecat.

Seturi de imprimare pentru pași

Picturile de labe ale animalelor de companie pot fi ușor păstrate cu unul dintre cele mai multe kituri disponibile pe piață.

Un kit de memorie de bază conține:

  • Material impresionant - practic un tip de chit uscat la aer
  • Un cadru în stil "shadowbox"
  • Acoperire fără acid
  • Instrucțiuni pas-cu-pas


Pe scurt, tot ce trebuie să faceți este să faceți o impresie despre imprimarea labei câinelui dvs. în materialul furnizat și lăsați-l să se usuce peste noapte. Odată ce materialul sa întărit, este gata să se monteze în spațiul prevăzut pe cadru. Cele mai multe truse oferă un spațiu și pentru fotografia câinelui dvs. și când ambele articole sunt combinate, veți încheia cu un magazin foarte emoționant pe care îl puteți comoara pentru anii următori.

Variații

Alte modalități de a personaliza în continuare magazinul dvs. includ:

  • Capturați afișările labei atunci când animalul dvs. este un pui și cumpărați apoi mai multe materiale pentru a adăuga afișări ale labei câinelui dvs. când acesta este complet crescut.
  • De asemenea, puteți păstra momentele părintelui și puilor cu amprentele ambelor.

scrapbooking

Dacă se întâmplă să fii un fan al scrapbooking-ului, există și o altă modalitate excelentă de a păstra amprentele picioarelor animalului și de a crea un memento unic. De fapt, puteți achiziționa amprentele personale ale câinelui dvs. utilizând un tampon de cerneală netoxic. Craftul sau cerneala arhiva funcționează excelent pe hârtie, dar nu poate fi ușor șters de pe labele câinelui. Un tampon de cerneală pe bază de apă este o alegere mai bună. Apoi, atâta timp cât utilizați hârtie fără acid și acoperiți imprimarea cu sticlă, imaginea ar trebui să fie bine protejată.

Odată ce aveți o imprimare clară, lăsați-vă imaginația să meargă sălbatic. Puteți combina imaginea cu fotografiile câinelui dvs., o mostră de blană și orice altceva care vă amintește amintirile speciale pe care le-ați împărtășit.

Prepararea paw-ului

Indiferent dacă preferați să utilizați o impresie sau o imprimare, va trebui să pregătiți laba câinelui pentru proces.

  1. Spălați laba și asigurați-vă că este bine uscat înainte de a continua.
  2. Îndepărtați orice păr excesiv dintre plăcuțe și fixați cuie, astfel încât să obțineți o impresie clară.
  3. Practicați cu câinele mai întâi manipularea piciorului și apăsarea pe hârtie fără a utiliza cerneală sau alt material. Acest lucru vă va antrena animalul să se relaxeze în timpul procesului și va avea ca rezultat o imagine mult mai bună atunci când o faceți pentru adevărat.

Concluzie

Nu contează cu adevărat cum alegeți să păstrați amintirile câinelui dvs. Cel mai important este să faci asta. Odată ce câinii noștri iubiți au trecut, oportunitatea este pierdută. Nu ai mai avea ceva mai concret pentru a ține în viață memoria animalului tău?

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com