ByVaTon.com

Câini de pregătire pentru câini

Cărțile de antrenament pentru câini pot fi o sursă utilă de informații pentru a vă ajuta să înțelegeți mai bine prietenul dvs. canin și să-l instruiți mai eficient. Amintiți-vă că un câine bine instruit este un credit pentru proprietarul său.

Informații generale despre cărțile de formare pentru câini

Deci, unde te întorci atunci când ai nevoie de ajutor să-l antrenezi pe Rover să-ți urmeze conducerea? Puteți să-l duceți la una din numeroasele școli de pregătire a câinilor din comunități din întreaga țară, dar găsirea unei clase care să se potrivească programului dvs. nu poate fi întotdeauna posibilă. Pentru cei care au nevoie să se încadreze în formarea între o săptămână ocupată de lucru și amestecând familia din jurul orașului, cărțile de antrenament pentru câini pot fi o alternativă viabilă.

Ghidurile sunt disponibile pentru fiecare problemă de formare a câinilor care poate fi imaginată și fiecare autor are propriul său răsucire pe cele mai multe metode acceptabile pe care le puteți angaja pentru a-i învăța pe animalele de companie ce trebuie să știe. Având în vedere acest lucru, va fi de până la tine să decideți ce metode se potrivesc cel mai bine nevoilor și personalității animalului dumneavoastră.

Unde gasesc

Multe cărți fine de antrenament pentru câini pot fi găsite chiar la librăria dvs. locală, dar dacă doriți o selecție cu adevărat mare de opțiuni, internetul este locul unde puteți merge.

O căutare rapidă a cărților de antrenament pentru câini dezvăluie sute de tombe pe fiecare aspect al antrenamentului canin, totuși, dacă sunteți un fan al prețurilor și comodității decente, o călătorie la Amazon.com ar putea fi în ordine. Acest comerciant online este un mecca pentru cumpărături virtuale, unde puteți alege să achiziționați copii noi ale celor mai populare cărți de antrenament sau puteți salva câțiva dolari prin cumpărarea de copii uzate. Prețurile pot fi de 2,00 $, iar sistemul de evaluare / recenzie de cinci stele vă va oferi o idee despre cât de util este un ghid special de instruire pentru alți proprietari de animale de companie.

Unele sugestii de titlu

Să ghidez ghidurile de formare în câteva categorii majore și să analizăm unele dintre cele mai populare oferte actuale.

Dog BehaviorÎnțelegerea modului în care câinele crede că este vital să-l antrenezi eficient. Odată ce ați înțeles teoriile despre mentalitatea pachetului și despre dominația, puteți să vă predați animalului de companie ceea ce are nevoie pentru a învăța să rămână o parte din casa ta fericită.

  • Calea lui Cesar de Cesar Millan este o vedere minunată în mintea caninului. S-ar putea să fiți deja familiarizați cu Cesar de la spectacolul său Dresor de caini pe rețeaua Planeta animalelor. Cesar este un mare susținător al utilizării comportamentelor instinctuale ale unui câine în avantajul unui proprietar, care le utilizează pentru a rezolva problemele de formare comune și pentru a elimina comportamentele nedorite.

Cesar definește în mod clar diferența dintre pedeapsă și disciplină, arătându-ne cum să ne pregătim animalele de companie fără să le învățăm să ne tem de noi.

  • Agresivitatea la câini: management practic, prevenire Modificarea comportamentului de la autorul Brenda Aloff oferă o perspectivă excelentă asupra psihicului canin. Utilizatorii Amazonului oferă acestui ghid o revizuire deosebit de strălucitoare a patru-cinci stele, citând că, deși textul este un pic mai tehnic și prin urmare un pic mai greu de citit, informațiile sunt solide și unii utilizatori au putut să-și modifice animalele de companie comportament agresiv folosind informațiile furnizate.

Puppy Training

Aveți un nou catelus, sau vă gândiți doar să obțineți unul? Formarea unui cățeluș diferă ușor de formarea unui adult, deci un ghid pentru cățeluș ar trebui să fie pe lista dvs.

  • Catelusii pentru manechine de Sarah Hodgson este unul dintre cele mai bune ghiduri de catelus, ambalate cu sfaturi utile de antrenament și alte informații care vă ajută să vă îngrijiți animalul. Dacă sunteți familiarizat cu Pentru manechine o serie de cărți, atunci este posibil să știți deja că acestea sunt bine organizate, ceea ce face ușor de învățat despre fiecare subiect acoperit.

Alte titluri utile din această serie includ:

  • Pui de crescatorie si jurnal de antrenament pentru manechine de Sarah Hodgson
  • Casa de instruire pentru Dummies de Susan McCullough
  • Câini pentru manechine de Gina Spadafori

Cursuri specifice

Fiecare dintre următoarele cărți se concentrează pe o singură problemă de formare:

  • Cum sa-ti spargi casa in 7 zile de la Shirlee Kalstone a fost tipărită de peste douăzeci de ani și continuă să fie puternică. Cartea a fost revizuită cu informații ușor actualizate, dar din nou, clienții Amazon oferă această carte o consistentă cinci din cinci stele. Veți obține aceleași rezultate? Nu există nicio garanție, dar urmărirea sfaturilor de formare din acest ghid a ajutat mulți oameni să-și smulgă cu succes animalele de companie, așa că merită probabil să încercați.
  • Împachetarea câinelui de Pat Storer învață proprietarilor beneficiile de a antrena câinele dvs. să petreacă timp în cutia lui. Proprietarii vor învăța cum să-și obișnuiască în mod corespunzător câinele de a fi închis fără toate dramele și traumele care sunt de obicei asociate cu această problemă specială de formare.
  • 21 de zile pentru a-ți instrui câinele: Aflați cum poate fi învățat orice câine de bază a instruirii de ascultare în doar câteva minute în fiecare zi de la autorul Colin Tennant este un ghid de formare concis la doar 160 de pagini, dar este foarte popular. Colin începe pe piciorul drept prin predarea proprietarilor că trebuie să devină membru dominant al "pachetului" lor dacă doresc să câștige mâna superioară în formarea animalelor de companie comenzile de control de bază ale "veniți", "stați", "stați" și "călcâi".
  • Câinele meu trage. Ce fac? de Turid Rugaas vă oferă sfaturi despre cum să-i înveți pe câine să meargă confortabil pe o leșie fără a fi tras și tras.

rezumat

Dacă nu ați găsit un titlu care să vă ajute să începeți propriile probleme legate de antrenamentul câinelui, asigurați-vă că există ghidul de antrenament potrivit. Nu uitați că nimeni nu vă cunoaște mai bine animalul decât dvs., deci utilizați cea mai bună judecată în timp ce aplicați orice tehnici de antrenament pe care le învățați din aceste ghiduri. Amintiți-vă, bunătatea și coerența sunt cheile succesului de antrenament.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com