ByVaTon.com

Câine excesiv

Adright

Câine excesiv

Întrebarea vizitatorului

  • Recent, fiului meu i sa spus că femelele noastre de 10 ani vechi de rasă (terrier, collie de frontieră etc.), cântărind puțin mai puțin de 12 K, au fost supraexpuse și, prin urmare, aveau o speranță de viață pe cale de dispariție ! Am fost complet înconjurată de acest lucru, pentru că l-am lăsat mereu să conducă plimbările (când am putut) și, de cele mai multe ori, le-am împrăștiat - Spice aparent dispus să meargă pentru totdeauna destul de fericit. Ea a avut o luptă cu un fel de virus care ia atacat coloanei vertebrale și se afla în doze mari de antibiotice, odihnă, ameliorare durere etc. Ea părea să se recupereze din acest lucru destul de bine și sa întors la viața "normală".

Veterinarul ei prezent ia dat un examen extrem de temeinic, incluzând multe teste de laborator și raze X. Are o dietă specială geriatrică, un exercițiu minimal, medicamente de tot felul și este preocupat de: mărimea ficatului, posibila boală de inimă și rinichi și toate astea, de când am părăsit câinele în îngrijirea fiului meu pentru următoarele câteva luni. Sunt în șoc total! Ceea ce trebuie să știu cu adevărat este: trebuie ca un câine de origine și dimensiune să fie exercițiu restricționat?

Mulțumesc ~ ~ Sharon

Expert răspuns

Bună ziua Sharon,Trebuie să prefac răspunsul meu, anunțându-mi că nu sunt medic veterinar, așa că am tendința de a urma sfaturile medicului veterinar de fiecare dată când am nevoie de el. Da, un câine cu genul de creștere a câinelui dvs. ar trebui să fie în mod firesc un câine de mare putere, dar faptul că animalul dvs. de companie a trecut printr-o astfel de boală spinală traumatică este sub greutate și pare să aibă probleme cu alte organe interne majore ar semnala că un fel de încetinire este în ordine.

Cred că ați putea găsi liniștirea pentru a obține oa doua opinie de la un alt veterinar. Asigurați-vă că i-ați lăsat să cunoască toate medicamentele curente pe care le ia cîinele dvs. și istoricul bolii recente. Dacă această a doua opinie este aceeași cu cea a medicului veterinar regulat, m-aș alătura diagnosticului și voi continua să limitez exercițiul la un nivel minim, conform instrucțiunilor. Puteti face exercitiul ei mai putin stresant pentru sistemul ei, prin lipirea pe teren teren si mentinerea plimbare intr-un ritm indeajuns, in loc de un romp. În felul acesta poate să primească în continuare stimularea mentală benefică pe care o primește de la plimbări. Cea mai bună dorință pentru recuperarea ei.

Vă mulțumim pentru întrebarea dvs.,

Kelly

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com