ByVaTon.com

Păstrarea în siguranță a câinilor și a familiei

Mențineți-i pe toți în siguranță.

Alarmele de fum vă pot ține cainele și familia în siguranță. Iată câteva sfaturi utile de la coloana de oaspeți, Wendy Nan Rees.

Un sunet ciudat

Scriu sfatul acestei săptămâni din două motive, primul fiind că am auzit un sunet amuzant în weekendul trecut și mi-a trebuit o zi să aflu ce a fost. În al doilea rând, pentru a ne asigura că știm cu toții în fiecare schimbare de sezon, trebuie să facem câteva verificări simple prin casele noastre pentru a ne asigura că animalele de companie și familiile noastre sunt în siguranță.

Camera de zi din casa mea are plafoane boltite de 13 picioare cu alarme de fum. Ceea ce nu mi-am dat seama este că au baterii. Spre deosebire de casa pe care am construit-o, acești detectori de fum nu au fost conectați la sistemul electric al casei și au, se spune, o dată de "folosire până". A venit această dată și asta a fost sunetul pe care l-am auzit - să mă informez că a venit timpul să schimb bateriile. Singura problemă a fost că nu aveam nici o idee despre ce sună sau de unde provine. Amintiți-vă, a fost de 13 de picioare în aer, într-o cameră folosită pentru companie. Mi-a luat o zi întreagă și noapte pentru a afla de unde vin sunetul.

De fiecare dată când câinii mi-au auzit sunetul amuzant - și nu era un bip sau un buzunar regulat - era un sunet amuzant de burp - toți ar lătra. Deci, timp de 30 de ore, am avut trei câini care latră și, indiferent cât de mult am privit, nu am putut găsi unde provine acest sunet. Bine, asta e jenant, pentru că locuiesc cu un doctor. Buna? Când am găsit-o în sfârșit, cât de prost te-ai simțit?

Verifică detectoriiSunt aici acum să trec, încă o dată, o altă lecție pe care am învățat-o de la câinii mei. Cu toate incendiile care s-au întâmplat recent în California, a fost norocos pentru noi că nu avem un incendiu în casa noastră. După cum probabil nu știți, săptămâna trecută am avut cele mai mari incendii înregistrate în istoria statului California. Am aflat acum că nu trebuie doar să aveți un detector de fum în fiecare cameră, trebuie să verificați bateriile o dată pe lună și să le schimbați în fiecare sezon!

Acum, pentru partea amuzantă. Ghici cine a trebuit să urce pe scara de 13 metri pentru a scoate bateriile vechi și a pune bateriile noi? Da, ai ghicit-o, pe consilierul tău pentru stilul de viață al animalelor de companie, Wendy. Cum am făcut-o, nu voi ști niciodată, dar ceea ce am învățat în ultimii câțiva ani este că, dacă ne punem mințile la o sarcină, cu siguranță putem găsi o cale să o facem. Și când vine vorba de siguranța și siguranța animalelor de companie, atunci nu mă pot gândi la nimic mai important. Luați jumătate de oră din weekend-ul dvs. și efectuați un control de siguranță în jurul casei dvs. De asemenea, puteți verifica emisiile de monoxid de carbon. Puteți să vă pregătiți ferestrele pentru iarnă, să le sigilați pentru a vă menține aerul rece, dar mai ales pentru a vă asigura că aerul pe care îl veți respira toată iarna este sigur pentru dvs., pentru animalele de companie și pentru familie!

sfaturi

Când vă duceți la magazinul local de îmbunătățiri la domiciliu, cereți să vedeți toate tipurile diferite de kituri de siguranță la domiciliu și de dispozitive de avertizare, cum ar fi detectorul monoxid de carbon de la domiciliu. Rețineți aceste sfaturi atunci când faceți cumpărături:

  1. Alarmele de fum și detectoarele de monoxid de carbon pot ajuta la salvarea vieților dvs. și a animalelor dvs. de companie.
  2. Asigurați-vă că aveți o alarmă de funcționare a fumului pentru a vă menține în siguranță pe dvs. și pe animalul dvs. de companie.
  3. Testați-vă alarmele de fum o dată pe lună și schimbați bateria cel puțin de două ori pe an.
  4. Țineți-vă alarma de fum în ordine de vârf, curățați-o cu un aspirator pentru a îndepărta orice praf care poate să fi fost colectat pe sau în ea.
  5. Fiți în siguranță atunci când testați alarma de fum. Utilizați un mâner de matură pentru a testa cele greu accesibile.

Mai multe sfaturi de la Wendy

  • Importanța etichetelor ID de câine
  • Comoditatea scărilor pentru câini
  • Donatorii de sânge canin
  • Asigurați-un colț de câine Lavender calmant
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com