ByVaTon.com

Urmăriți instruirea câinilor

Câini de săniușă fericiți

Urmărirea câinilor de la câini trebuie să înceapă la începutul vieții unui sportiv canin. O bază puternică de pregătire și socializare va stimula capacitatea câinelui de a trage o sanie și de a crea un câine de câini de câine încrezător.

Seminar de bază pentru instruirea câinilor

Pregătirea timpurie a căței

De la vârsta de aproximativ opt săptămâni, pisicile prospective de câini de păsări ar trebui să fie manipulate în mod regulat pe toate părțile corpului lor. Așezați un guler în jurul gâtului și permiteți-i să se răcească pentru a trage o leșie ușoară pentru câteva minute în fiecare zi.

Introducerea cablului

Până la vârsta de zece săptămâni, începeți să le puneți într-un ham pentru o perioadă scurtă de timp zilnic și să începeți formarea obișnuită. Odată ce catelul dvs. este confortabil purtând hamul său, pune-l pe el la masa de masă. Puteți să-l legați de un obiect solid și să-i așezați castronul pe pământ într-un mod care să-l facă să se împrăștie în legătura. Acest lucru îl va ajuta să se simtă confortabil cu hamul fiind strâns pe piept și să-l ajute să învețe comanda "line-out".

Obținerea unui catelus folosit pentru a trage ceva

Când catelul are vreo patru luni, el este gata să tragă un obiect ușor, care nu se învârte pe măsură ce trece peste pământ. Multe mushers utilizează o pistă de la un snowmobil pentru acest scop. Unii cățeluși decolează cu bucurie în timpul acestui exercițiu - alții ar putea să-și asume unele convingeri și răbdare. Cel mai bine este să vă mișcați încet în această parte a antrenamentului. În cazul în care catelul este speriat în timp ce trage el poate fi ruinat ca o perspectivă caine câine. Faceți acest exercițiu de tragere până când puștiul pare confortabil trăgând ceva în spatele lui și păstrând linia întinsă.

Comenzile comune de mușchii

Odată ce puiul ascultă în mod fiabil noțiunile de ascultare de bază, este timpul să introducă comenzile pe care va trebui să le cunoască ca câine de câine de lucru. Comenzile de bază sunt:

  • Uau: Poate cel mai important cuvânt din limbajul muzical. Inseamna Stop.
  • excursie pe jos: Aceasta este comanda pentru a merge mai departe
  • hoho: Faceți o întoarcere dreapta.
  • hais: Faceți o întoarcere la stânga.
  • Pe lângă: Aceasta este de a lasa echipa sa stie ca nu trebuie sa alunge veverita in padure, ci sa continue sa mearga inainte.
  • Lăsați-l: Similar cu pe lângă, această comandă înseamnă a opri investigarea unui obiect, a unui animal sau a oricărei alte ispite.
  • Uşor: Acest cuvânt este folosit pentru a semnala încetinirea echipei. Această comandă este dată când musherul aplică ușor frânele.


În ceea ce privește comanda "Mush", oamenii implicați în cântărirea câinilor cred că singura persoană care folosește această comandă este Yukon Cornelius în Rudolf, renul cu nasul roșu film.

Crearea unei echipe de câini de câini

Toate echipele de câini de sărituri trebuie să aibă un câine plumb. Se nasc câini de plumb, iar unele sunt făcute. Formarea unui câine de plumb necesită mult timp și instruire. Unii oameni folosesc mama puiilor ca un câine plumb. Alții pot dobândi un lider al unui alt musher. Cealaltă opțiune este să ia un catelus încrezător și să-l antreneze pentru a deveni un câine plumb.

După ce se creează un câine de plumb solid, începeți să-l rulați cu câinii "verzi". Începeți echipa mică și adăugați câini treptat. Pregătirea zilnică și răbdarea vor aduce succes. Unele muschete se antrenează pentru distanțe și rezistență, altele se antrenează pentru a trage în greutate. Ambele metode au avut succes.

Mai multe informații despre instruire

Formarea unui câine pentru a trage o sanie nu este la fel de simplă ca și formarea pentru ascultarea de bază. Pentru mai multe informații despre acest sport de câine, continuați cercetarea. Luați în considerare participarea la un program de instruire a câinilor de sărituri cu un musher cu experiență. Unele resurse bune pentru cățărări de câini sunt:

  • Dogsled.com: O multitudine de informații pot fi găsite pe acest site web. Există multe demonstrații video pentru a ajuta noul musher să înceapă.
  • Web de câine de lucru: Acest site conține o listă extinsă de informații de la unii dintre cei mai mari competitori din căutarea câinelui.
  • Dog Driver: Ghidul pentru musherul serios: Această carte este scrisă de Miki și Julie Collins. Sunt 392 de pagini de informații utile pentru începător sau musher profesionist. Este o carte excelentă pentru oricine interesat de acest sport.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com