ByVaTon.com

Ce rasă de câini are cea mai puternică maxilară

Ciobănesc german

Când se discută ce rasă de câini are cea mai puternică maxilară, este important să rețineți că aceasta este o întrebare retorică la care nu se poate răspunde într-un mod clar. Puterea mușcăturii câinelui va varia de la rasă la rasă, de la animal la animal și chiar de la circumstanță la circumstanță.

Bite Force

Forța muscată este termenul științific pentru măsurarea cantității de presiune din mușcătura câinelui. Evident, cu cât este mai mare presiunea pe care un câine o poate exercita, cu atât este mai mare potențialul de deteriorare pentru cineva (sau ceva) care este mușcat. Există mai mulți factori care determină forța muscată, dar oamenii de știință sunt de acord că dimensiunea capului unui câine are multe de a face cu cantitatea de presiune pe care o poate exercita cu fălcile sale.

Rezistența mușcăturii unei rase nu poate fi măsurată cu nici o precizie deoarece nu puteți învăța un câine să muște cu forță consistentă după timp. Muscatura va fi diferită de fiecare dată când se măsoară, iar fiecare câine va avea o măsurare ușor diferită. Este important să rețineți că atunci când se discută forța muscată a unei rase, ea poate fi doar într-un mod general.

Câinii instruiți au, de obicei, o forță de muscatura mai mare decât cei netratați. Un om are o forță musculară de 120 de kilograme.

Determinarea unei rase de câini care are cea mai puternică maxilară

Dr. Brady Barr de la National Geographic a făcut mai multe teste de forță muscată cu numeroase animale, inclusiv câini și lupi, pentru a vedea care au cel mai puternic fălci și cea mai proastă muscatura. Nu este surprinzător că lupul era canina cu cea mai puternică mușcătură, măsurând 406 de kilograme de presiune. Un lup poate, atunci când se protejează în sine, să provoace o mușcătură care duce până la 1.200 de kilograme de presiune.

Primele cinci rase domestice considerate a avea cea mai puternică maxilară sunt toți câinii mari cunoscuți pentru muscatura lor. Ele sunt, în general, aceleași rase atribuite celei mai ridicate rate de atacuri asupra oamenilor și sunt adesea enumerate ca câini periculoși.

Pitbull

Pitbull a devenit o rasă sinonimă cu fălcile puternice, mușcăturile și pericolul. În timp ce acest câine nu are forța cea mai mare muscatura de câini National Geographic testate, acesta este unul din primele patru. Muca Pitbull a fost măsurată la 235 de kilograme de presiune. Este cea mai recunoscuta rasa pentru rezistenta musculara si muscatura.

Ciobănesc germanDeși ciobanescul german a fost inițial crescut ca un câine de vânătoare, acesta a fost folosit ca un câine de pază și de poliție cu un motiv bun. Aceasta este o rasă puternică și inteligentă. Ciubucul german al Ciobanescului măsura forța muscată de 238 de ani, puțin peste Pitbull.

Rottweiler

Rottweiler, sau Rottie așa cum se numește deseori, are un cap imens și fălcile mari. Această rasă se bucură cu 328 de kilograme de presiune. Deci, Rottweiler este considerat a doua cea mai periculoasă rasă de câine - Pitbull este numărul unu.

Doberman

Dobermanul este un câine foarte energic care poate fi foarte agresiv. Forța de mușcătură este considerată a fi de 600 de kilograme de presiune - cu toate acestea pare a fi în mare parte nefondată.

buldog

Mulți crescători spun că Mastiful are cea mai puternică maxilară. Se spune că Mastifful are o fortăreală de 552 de kilograme. Dacă este adevărat, acest lucru ar face mai puternic decât orice alt câine domesticizat înregistrat.

Cel mai puternic maxilar

A răspunde la întrebarea cu privire la ce rasă de câini are cea mai puternică maxilară este dificilă, deoarece există atât de multe variabile. Dintre câinii care au fost testați și înregistrați științific, Rottweiler pare să aibă cea mai puternică maxilară. Amintiți-vă, acest lucru va varia de la muscatura la muscatura si de la animal la animal.

Dacă zvonurile sunt adevărate, totuși, Doberman are cea mai puternică maxilară a tuturor raselor domesticite.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com