ByVaTon.com

Cârlige pentru șoc

șoc guler

Dog gulere șoc poate fi doar răspunsul la unele dintre dvs. de bază hard de formare de câine și problemele de neplăcere. Când nu puteți capta atenția câinelui dvs. în vreun alt mod, colierele de șoc pentru câini vă vor opri și vă vor lua aminte.

Fapte despre gulere de șoc dog

Mulți oameni au o concepție greșită despre ceea ce sunt colierele de șoc și cum funcționează cu adevărat. Această concepție greșită provine, probabil, din filme și emisiuni de televiziune, unde niște suflete sărace suflă, purtând un guler de șoc și fiind jignite cu o cantitate exagerată de energie electrică. În realitate, gulerele nu dau nicăieri aproape de acest nivel de șoc electric, iar altele nu se bazează deloc pe electricitate. Colierele moderne de șoc sunt concepute pentru a capta atenția câinelui dvs. fără a provoca durerea fizică a animalului dvs. de companie.

Cum funcționează

Comportamentul cu numărul unu la câini este lătratul excesiv. În timp ce lătratul este o activitate naturală, câțiva câini lătră mereu tot timpul, fie că văd totul, fie că doar pentru a câștiga atenția. Dog gule de șoc sunt concepute pentru a ajuta la eliminarea acestui comportament nedorit prin furnizarea unui stimul negativ de fiecare dată când latra începe.

Cârligele de șoc pentru câini utilizează un senzor activat de sunet pentru a detecta momentul în care câinele începe să latre și apoi dă o corecție imediată și neplăcută pentru comportament. Corecția este menită să întrerupă lătratul și să îi ajute pe câine să-și asocieze lătratul cu senzația neplăcută, învățându-l astfel să se oprească. Senzorul este conceput să detecteze doar lătratul de la câinele purtând de fapt gulerul, astfel încât să puteți fi sigur că câinele dvs. nu va primi corecții suplimentare datorită altor zgomote puternice din mediul său.

Tipuri de colți de șoc pentru câini

Șocurile de formare a șocurilor sunt disponibile cu diferite tipuri de stimulente corective. Asigurați-vă că respectați corect instrucțiunile și indicațiile pentru orice tip de guler de șoc pentru câini pe care îl alegeți.

StaticAnvelopele statice emit un șoc electric la un nivel scăzut la câinele dvs. atunci când lăturează. Aceste gulere oferă o gamă largă de setări de putere și cel mai bine este să vă porniți câinele la cel mai scăzut nivel de șoc pentru a vedea dacă acesta va răspunde în mod corespunzător cu o stimulare minimă. Dacă este necesar, puteți ridica setarea câte un grad la un moment dat pentru a afla ce va funcționa cel mai bine pentru animalul dvs. de companie. Chiar dacă un șoc electric sună prefacator, nu este așa de rău cum crezi. Gândiți-vă la șocul pe care îl primiți când mergeți pe covor și apoi atingeți un obiect metalic. Acest șoc static este echivalent cu ceea ce câinele dvs. primește de la gulerul său atunci când lansează.

Citronella

Gulerul cu citronella poate face apel mai mult la proprietarii care nu se pot folosi de un guler static. Când câinele își latră în timp ce poartă acest guler, senzorul va emite un spray de citronelă lângă fața câinelui. Câinii găsesc acest miros foarte neplăcut și ar trebui să-și asocieze rapid lătratul cu mirosul nedorit, împiedicând în mod eficient comportamentul.

Când nu folosiți colierele de șoc

În timp ce utilizarea gulerelor de șoc pentru câini este sigură și eficientă, acestea ar trebui utilizate numai pe câini, sănătoși și sănătoși. Cainii care afișează deja comportamente îngrozitoare sau agresive nu sunt candidați buni pentru antrenament cu gulere de șoc pentru câini, care pot întări frica și agresiunea. Cheia este cunoașterea categoriei în care se încadrează animalul dvs. de companie și care acționează în consecință.

Când gulerul își are scopul

Dog colturile de șoc sunt menite a fi un dispozitiv de antrenament, nu o parte de zi cu zi a îmbrăcăminții câinelui tău. Odată ce lăcrimarea stricăciunii câinelui a fost curbată, puteți elimina gulerul. Câinele tău poate lătra acum când nevoia se ridică cu adevărat, dar nu ar mai trebui să latră pentru bucuria lui. Dacă animalul dvs. începe să alunece înapoi în modurile sale vechi, puteți folosi din nou gulerul pentru o zi sau două pentru a întări lecția.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com