ByVaTon.com

Câine și catelus designer haine de lux și gulere

Haine de câine de lux

Câinii și cățelele de designer de haine de lux și gulere nu sunt doar pentru poochii societății privilegiate de la Hollywood. Puteți cumpăra și bling-ul pentru animalul dvs. prețuit!

Tendințe în îmbrăcămintea și hainele de lux pentru designer și câine

A existat o perioadă când moda canin de mare a constat din pulovere voluminoase și ocazional festive fuste în jurul gâtului. Moda Doggie a parcurs un drum lung de atunci. Astăzi, hainele și gulerele de lux și de guler de designer de câine și de cățel sunt o marfă fierbinte, iar toată lumea se implică în acest act.

Să aruncăm o privire la ceea ce va purta în acest an canina bine îmbrăcată.

Designer de îmbrăcăminte pentru câini de lux

Ce e cald în moda caninului? Pentru doamne, nu e nimic mai solicitat decât rochiile din colecția Marilyn Monroe la The Pink Hotdog. La urma urmei, Marilyn a fost o modalitate de moda inainte de moartea ei precoce, iar interesul pentru imaginea si simtul ei de moda nu a scazut mult in anii urmatori. Anul șapte ani? Poate fi al tău, sau mai degrabă câinele tău. Rochia albă plată de haltere infamă a fost recreată pentru moda canină de lux și se asigură ușor cu o cravată de panglică înfășurată. Este un pariu sigur că nu va fi un pooch mai bine îmbrăcat în cartier. Costul pentru a arăta acest lucru fabulos: 103.99 dolari.

Pink Hotdog oferă, de asemenea, o rochie uimitoare de aur lamé, recreată dintr-un alt film clasic Marilyn Monroe, Domnilor preferă blondele. Această rochie elegantă are o linie V-back cu o fustă arsă și se atașează cu o închidere cu Velcro peste piept. Această rochie îți va transforma animalul în stil pentru cea mai înaltă funcție a societății în calendarul tău social în acest an. Rochia este neprețuită, dar puteți lua o casă pentru 107,99 USD.Să nu uităm de uzura labei. Mushu Canine Boutique poarta un sortiment de incaltaminte care este suficient pentru a face orice blush pupa. Acest butic de designer stochează ochelari de soare de modă, doar în cazul în care doriți ca câinele dvs. să aibă aspectul Paris Hilton.

Coliere pentru câini de lux

Guler de câine de diamant

Pietrele sunt fierbinți, fierbinți, fierbinți! Morrco oferă un guler de câine de lux de câine de lux, înfrumusețat cu pietre fabuloase. Toți ceilalți câini vor fi verzi cu invidie atunci când umbli pe Muffy de pe stradă purtând acest guler de câine. Dimensiunile rulează x-mici prin mediu cu un preț de 34,99 USD plus transportul maritim.

Câinele dvs. va ieși cu siguranță din mulțime într-un guler de designer de la Coach. Alegeți un stil clasic de semnătură C, puncte polca, culori solide și multe altele. Aceste gulere sunt disponibile în dimensiunile gâtului cuprinse între 8,5 și 26 inci. Prețurile variază de la 68 până la 78 dolari, iar leșele de potrivire sunt disponibile pentru $ 68 până la $ 158.

Concluzie

Cu siguranta nu exista nici o lipsa de haine si gulere de lux si caini de lux pentru caine si catelusi de pe piata in acest sezon. Problema reală va fi împotrivirea nevoii de a merge câine sălbatic și de a cumpăra unul din tot.

Linkuri externe

Puteți achiziționa haine de lux și gulere de design pentru câini și cățeluși la următorii comercianți:

  • Pink Hotdog
  • DogChewz NYC
  • MushuCanineBoutique.com
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com