ByVaTon.com

Puricii de nisip - ce sunt ei și cum îi scapi de ei

Fleas de nisip - ce sunt ei si cum te scapi de eiPisicile de nisip sunt crustacee parazitare care variază în funcție de dimensiune. Acestea pot fi mici ca un punct de piper sau să crească până la dimensiunea unei cereale de orez la ceva mai mare, vizibil cu ochiul liber. Având în vedere numele și habitatul lor, se crede că acestea vizează numai creaturile de apă. Bătăile lor sunt cunoscute a fi limitate la o anumită zonă și nici o altă parte a corpului nu ar părea afectată. Se hrănesc cu stratul exterior al pielii și se mută încet din stratul superior, până când partea apare albă, dovadă a faptului că carnea este afectată de mușcături.

Acest tip de purici este în general descoperit în Pacificul de Nord, se spune că este cel mai dăunător. Odată ce puricii de nisip găsesc o gazdă pentru a ataca, este probabil că animalul va muri în cele din urmă. După cum sugerează și numele lor, acestea se găsesc de obicei în nisip, uneori în locuri murdare. Ceea ce este îngrijorător în legătură cu ele este că nu rămân limitate în aceste zone. Ei, de asemenea, invadează casele și cauzează o serie de riscuri pentru sănătate, tulburările cutanate și mușcăturile lor pot fi dureroase. Este foarte important să luați măsuri pentru a scăpa de ele cât de repede puteți, odată ce le descoperiți prezența în casa dvs.

Cum sa scap de nisipurileAceste creaturi plictisitoare nu pot fi comparate cu puricii obișnuiți cu care suntem obișnuiți. Se luptă înapoi și mușcă când este amenințat. Unul dintre modurile în care intră în casele noastre este atașamentul la animalele de companie și la alte lucruri care au ieșit din casele noastre până unde sunt și înapoi. Pentru a scăpa de ele, iată câteva fapte importante care trebuie știute:

  1. Învață să recunoști ce sunt și cum arată. Dacă nu știți cum arată dăunătorii ăștia, este posibil să nu știi că au invadat deja casa ta. După ce a fost atacat, animalul dvs. poate înceta brusc să frecventeze curtea unde ar fi probabil să apară o infestare. Odată ce puricii de nisip ți-au invadat casa, nu te poți aștepta să le vezi cu ușurință. Ei caută siguranță în părțile întunecate ale casei. Dacă vreunul dintre membrii familiei sau animalele de companie începe să arate mușcături suspecte, încercați să vedeți dacă există larve sau pupa ascunse în zonele cele mai neperturbate. Pălăria comună de nisip ar fi de aproximativ un centimetru lungime, fie gri sau maro, cu coadă și antene.
  2. Faceți o curățare pe scară largă la domiciliu. Ar putea fi o sarcină dificilă și plictisitoare de a vă scuza casele de o infestare, dar o curățare temeinică a posibilelor motive de reproducere este o necesitate. Pisicile de nisip nu pot supravietui sarii. Ei tind să deshidrateze și mai târziu să moară dacă ați presărat sare pe ele. Înainte de a aspira, în special covorul, lăsați sărurile stropite timp de 24 de ore. Înainte de spălare, dezinfectați toate lenjeria, capacele și alte materiale similare rămase neatinsă de ceva timp și poate fi folosit ca loc de ascundere.
  3. Aspirați, reparați și etanșați toate fisurile și fisurile. Blefele tind să se ascundă în crăpături și crăpături și aproape în orice loc în care se pot strânge și se ascund. Asigurați-vă că ați aspirat meticulos toate aceste zone pentru a include larve și pupae ascunse. Îndepărtați corect pungile de vid. Opriți puricii de nisip să re-ocupați aceste locuri prin repararea și sigilarea lor.
  4. Spray și cu aburi curat. Înainte de a utiliza vidul, puteți utiliza și un spray cu pesticide pentru a ucide puricii. Curățarea prin aburi folosind temperaturi ridicate este o altă opțiune pentru a le ucide și pentru a scăpa de terenurile lor de incubație. Dacă cultivați legume în curte, aveți nevoie de o abordare diferită pentru a ucide puricii. Stropirea unei cantități generoase de pământ de diatomee va funcționa împotriva puricilor, dar va menține plantele în siguranță.

Acasă ar trebui să fie refugiul nostru și nu un loc pentru a adăposti creaturi nedorite care ar putea face viața noastră și cea a animalelor noastre de companie mizerabile. Pe măsură ce vă asigurați că locuința dvs. este tratată corespunzător pentru a nu fi purici, nu uitați să vă tratați și animalele de companie pentru că ei ar putea aduce purici de nisip chiar înapoi. Aveți pace de spirit știind că ați scăpat complet de ei și că aveți au folosit măsuri pentru a împiedica revenirea acestora.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com