ByVaTon.com

Lalele larve înainte de a deveni purici adulți

Flea LarvaeÎn cea mai mare parte, experimentăm puricii în stadiul lor adult sau găsim ouăle în jur în casa noastră. Larvele de larve nu sunt văzute ca de multe ori, deoarece cad din gazda lor la scurt timp după ce au fost incubate. De obicei, aceștia aterizează într-o zonă în care câinele sau pisica se culcă sau se odihnește, iar aici își petrec viața până la următoarea etapă. Când ouăle de purici se deschid, încep ca mici larve de purici de 2,5 mm lungime. Acestea sunt numite larve de primă etapă. Există, de fapt, trei stadii de larve de purici pe care puricii îl fac înainte de a deveni purici adulți. După larvele purice de primă etapă, purtătoare de primă etapă, urmează larve de purici de a doua etapă și a treia etapă. Acestea arată foarte mult ca larvele primei etape, astfel încât poate fi dificil să cunoști diferența. În toate cele trei etape, ele arată ca niște omizi mici, care sunt albi cu centre de negru. Centrul negru este mai roșcat atunci când este observat printr-un microscop, din cauza sângelui digerat. Ei se hrănesc, de fapt, cu murdărie de purici de la puricii adulți.

Există diferite tipuri de purici și, prin urmare, tipuri diferite de larve. Larvele de larve ctenocephalides au un corp gri, aproape transparent. Au părul mic care iese din corp, iar stomacul lor este mare și roșu. Este roșu, deoarece larvele mănâncă sângele pe care puricele adulte le-au digerat deja parțial. Aceste rămășițe de sânge sunt numite murdărie de purici și adesea găsiți murdăria în blana animalelor dvs. de companie atunci când puricii se află în jur.Larvele de larve nu reprezintă o amenințare pentru tine sau pentru animalele de companie. Ei păstrează pentru ei înșiși și dacă ar rămâne doar pentru totdeauna, nu ar mai fi niciun motiv să scapi de ei. Dar nu este cazul. Când au hrănit destul de mult murdăria de purici, se vor încasa într-un cocon și vor începe să se dezvolte în purici plini. Acestea sunt cele care vă afectează animalele de companie și toți ceilalți din casa dvs. Se hrănesc direct cu sângele gazdelor lor și lasă pete roșii în spate. Deși larvele de purici nu sunt parazitare sau enervante în nici un fel, trebuie să fie oprite de la dezvoltarea lor în purici adulți, înainte ca acestea să devină o problemă reală.

Cum să scapi de larvele puricilor

Cel mai bun mod de a opri larvele puricelor de a evolua în puricii adulți este cu produsele de purici de tratament. Puteți obține spray-uri de purici care ucid larve în primele etape și să oprească ouă de purici pentru incubație. Flea spray nu va scăpa de problema inițială, care este puricii adulți, dar există și alte produse care pot rezolva acest lucru. În afară de aspirarea zilnică, bombele de purici sunt cunoscute pentru a extermina chiar și cele mai mari infestări cu purici rapid. Amintiți-vă să începeți să vă protejați casa împotriva viitoarelor atacuri de purici. Veți descoperi că prevenirea puricilor este mult mai ușoară și mai puțin consumatoare de timp decât să scăpați de ele atunci când s-au mutat deja.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com