ByVaTon.com

Alergia alergiilor alergii la pisici și câini

Alergia alergiilorMotivul pentru care câinii și pisicile se zgâri, de obicei, după obtinerea de mușcături de purici este din cauza alergiilor purice. Când mușcă puricele, își injectează saliva în animalul de companie. Acest lucru poate provoca reacții alergice, care pot dura până la 2 săptămâni după mușcătură. Câinele sau pisica se vor zgâria tot timpul și vor începe să piardă părul în zona infectată. Dacă vă uitați mai aproape de piele, veți găsi grupuri sau grupuri de mici puncte roșii. Acestea sunt muscaturi de purici care pot provoca alergii la purici.

Pisicile sunt mai bune decât câinii pentru a scăpa de purici. Pur și simplu le prind și le mănâncă. Dacă ei nu pot scăpa singuri de puricii, o modalitate sigură de a le ajuta este cu un pieptene de purici. Pur și simplu uitați-vă prin blană pentru mici pete negre în mișcare. Uneori murdăria de purici îi va da departe. Când puricii fac ouă pe animalul tău de companie, adesea cade în locul unde se odihnește animalul. Aici, ele continuă să se dezvolte în larve, pupae și în cele din urmă se transformă în purici adulți. În majoritatea cazurilor, ele trec prin etapa pupală în 10 zile, dar uneori poate dura un an întreg. Dacă căutați zona în care se odihnesc animalele de companie și animalele de companie în sine, veți observa că doar un mic procent din infestarea cu purici constă în purici adulți. Majoritatea sunt ouă, larve și puști. S-ar putea să vă surprindă că cel mai comun purice pe care îl veți găsi pe pisica dvs., iar câinele dvs. este purici de pisici.

Tratarea alergiilor puriceCel mai bun mod de a scăpa de alergia la purici este prin eliminarea puricilor. În cele mai grave cazuri, va trebui, de asemenea, să suplimentezi cu diferite tipuri de medicamente care opresc mâncărimea și tratează rănile infectate. Când câinele sau pisica în sine nu este pură, trebuie să continuați până în zona unde se odihnește. Curățați toate păturile și aspirați zilnic pentru a reduce la minimum infestarea cu purici. Pentru a vă asigura că puricii nu vă atacă animalul din nou, ar trebui să aplicați picături de purici (denumite și tratament spot-on) pe gâtul animalului de companie. Faceți acest lucru la fiecare patru săptămâni în timpul sezonului de purici pentru rezultate optime. Asigurați-vă că obțineți produsul potrivit pentru animalul dvs. de companie, deoarece acestea diferă în funcție de mărimea câinilor sau a pisicilor. Dacă vă supradeziți, vă poate ucide animalul. Asigurați-vă că citiți cu atenție instrucțiunile. Cele mai multe produse ucid și împiedică simultan puricii și căpușele, iar cele mai populare sunt Advantage și Frontline.

Există multe alte modalități de a scăpa de purici, dar cele de mai sus au funcționat foarte bine pentru mine. Puteți utiliza, de asemenea, gulere de purice, pulbere, pilule, spray, șampon și chiar bombe de purici pentru a scăpa de purici și pentru a trata alergia la purici pe animalele de companie. Nu uitați să tratați toate animalele de companie și să o faceți în mod regulat. Cea mai bună modalitate de a scăpa de o infestare cu purici și de alergii la purici este să o preveniți.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com