ByVaTon.com

Fleuri pentru controlul oral al puricii

Flea PillsMulți oameni folosesc pilulele pentru purici ca o alternativă la alte produse de prevenire a puricii, cum ar fi picături de purici sau coliere de purici. Ca și în cazul majorității altor produse utilizate pentru controlul puricilor, există mai multe tipuri de pastile care au scopuri diferite. Unele pastile de purici ucid doar puricii adulti si unii lovesc puricii in fiecare etapa a ciclului lor de viata. Există, de asemenea, diferite tipuri de pastile de purice pentru câini și pisici care sunt date fie lunar, fie zilnic. Majoritatea pastilelor pentru câini sunt periculoase pentru pisici, deci asigurați-vă că obțineți produsul corect pentru animalul dvs. de companie.

Dacă utilizați pastile de purici sau nu este în întregime la la dumneavoastră. Îmi place să folosesc picături de purici pe câinele meu, dar unii oameni consideră pastilele pentru purici o modalitate mai sigură de a merge, deoarece nu lasă urme pe piele. Aceasta este doar o speculație, deși și de ce ar trebui ca ceva care intră în corpul animalului tău să fie mai sigur decât ceva care este aplicat pe piele. Cred că oricare dintre aceste soluții este bine și face treaba fără complicații, atâta timp cât respectați instrucțiunile date pe cutia produsului respectiv.

Vă recomandăm să obțineți pastile de purici care tratează și împiedică puricii pe fiecare etapă, inclusiv ouă, larve și purici adulți. Un purice de sex feminin produce treizeci sau mai multe ouă pe zi, așa că, chiar dacă ucizi toți puricii adulți, rămâi în continuare cu o mulțime de ouă care așteaptă doar să tragă. Comparați pastilele de purice diferite și găsiți cele mai potrivite pentru animalul dvs. de companie. Ca și în cazul medicamentelor pentru oameni, unii ar putea să nu lucreze la animalul dvs. de companie, chiar dacă lucrează asupra altora. Cred că este întotdeauna mai bine să începeți cu sume mai mici și să vedeți dacă acestea funcționează, deoarece trebuie să vă amintiți că aveți de-a face cu medicamente menite să omoare organismele mici și că unele animale de companie pot reacționa alergic la diferite tipuri de produse de control al puricii.

Cum funcționează pilulele de purici

Mai întâi trebuie să găsești o modalitate de a-ți face animalul să mănânce pastilele de purici. Cea mai ușoară modalitate de a face acest lucru este prin ascunderea pastilelor din alimentele pe care le știi că le place cu adevărat. Când animalul dvs. de companie mănâncă pilula, ingredientul activ intră în sânge. Apoi vine un purici flămând și ia o bucățică de pisică sau de pisică. Ceea ce nu știa era că deja i-ai otrăvit mâncarea și că a mâncat ultima masă. Există unele diferențe în modul în care funcționează pastilele de purici. Unele pastile ucid purici adulti si unele previne larvele sa evolueze. Ar trebui să încercați să găsiți pastilele care fac ambele. Care este scopul de a ucide toți puricii vii dacă noii se vor întoarce la scurt timp după aceea?Trebuie să vă decideți dacă doriți să vă dați câinele sau pisica zilnic sau lunar pastile de purici. De obicei, pastilele lunare sunt menite să mențină larvele și ouăle în curs de dezvoltare în purici adulți. Acest lucru este minunat pentru prevenirea puricilor, dar dacă animalul tău de companie are deja purici, vrei să le scoți cât mai repede posibil. Acesta este locul în care pastilele de zi cu zi excelează, ucidându-i pe toți puricii adulți vii într-o zi sau cam așa ceva. Această pastilă, combinată cu controlul general al puricii în casa ta, ar putea fi suficientă pentru a scăpa de problema ta de purici, dacă animalul tău își petrece timpul în casă. Dacă acesta ar fi cazul, probabil că nu ați avea o problemă de purici. Dacă doriți să împiedicați puricii cu pastile de purici, vă recomandăm să utilizați pilulele lunare pentru o utilizare pe termen lung. Este mai ușor de administrat și nivelul total de protecție este mult mai mare decât cu o pilula zilnică de purici.

Unii oameni combină cele două pilule atâta timp cât găsesc purici vii adulți pe animalele lor de companie. În acest fel, veți ucide puricii existenți existenți cu pilula zilnică și veți împiedica apariția celor noi prin incubație cu pilula lunară. Când toți puricii sunt plecați, puteți sări peste pastilele de purici zilnice și continuați numai cu pilula lunară. Amintiți-vă sfaturile generale de prevenire a puricii, cum ar fi aspirarea adesea și verificarea animalelor pentru purici cu pieptene de purici.

5 motive pentru care ar trebui să utilizați pastile de purici

  1. Flea pastile in conditii de siguranta si in mod eficient ucide purici existente si paraziti in termen de 30 de minute si previne noi
  2. Protecție de durată de până la 30 de zile
  3. Omoara purici la contact si ii impiedica sa-si puna oua
  4. Formă convenabilă, masticabilă și aromă
  5. Previne erupții cardiace, viermi rotunzi, viermi și acarieni

Dacă sunteți gata să încercați pilule de purici, puteți să le obțineți pe Amazon.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com