ByVaTon.com

Revizuirea și comparația produsului Flea

Opinii despre produse și comparații: Ce trebuie să știe fiecare proprietar de animale de companiePuține lucruri sunt mai enervante pentru proprietarii de animale de companie decât infestările cu purici și căpușe pe animalele lor de companie. Există mai multe produse de combatere a puricilor disponibile astăzi pe piață. Nu toți acționează în același mod - unii sunt chiar periculoși și toxici atât pentru animalele de companie, cât și pentru oameni. Prin urmare, cel mai bine este să consultați un medic veterinar cu privire la produsul de control al puricii, în cazul în care animalul dumneavoastră este suferă de purici. În plus, vom revizui și compara produsele de purice de top pentru a determina cele care au o rată mai bună de succes în uciderea și prevenirea acestor dăunători.

Top 3 produse de control al puricii

 • Frontline Plus pentru câini
 • Avantaj II pentru câini
 • Capstar pentru câini și pisici

Să analizăm și să comparăm fiecare dintre acestea.

Frontline Plus

Fabricat de Merial, Frontline Plus este produsul cel mai popular (dar nu cel mai eficient) pentru purici și căpușe. Substanța activă din acest produs este Fipronil. Spre deosebire de Permethrin, un insecticid de purice utilizat frecvent, Fipronil este un insecticid sintetic relativ nou, care lucrează prin vizarea și blocarea trecerii clorului prin sistemele nervoase ale puricilor care provoacă o paralizie instantanee. Fipronil se acumulează în glandele sebacee ale corpului animalului de companie de unde este eliberat într-o manieră controlată. Drept urmare, Frontline plus este rezistent la apă și face minuni chiar și după expunerea la ploaie, înot și înot etc.

avantaje

 1. Sigur la câini în vârstă de 8 săptămâni sau mai mult
 2. Disponibil fără prescripție medicală
 3. Efecte secundare reduse la câini

Dezavantaje

 1. Poate fi dăunătoare în doze mari pentru oameni
 2. Nu ucide larve și ouă de purici
 3. Este dezordonat și ciudat să se aplice

Avantaj II pentru câini

Producătorul (Bayer) are un produs separat pentru pisicile numite pisici Advantage II. Produsele pentru pisici nu ar trebui să fie pe câini și vice versa. Acesta este un tratament local o dată pe lună care conține imidacloprid și piriproxifen. Ea rămâne eficientă timp de cel puțin 3 săptămâni, însă mulți proprietari de animale de companie au plâns că produsul își pierde eficacitatea înainte de 30 de zile. Acestea fiind spuse, majoritatea au fost foarte mulțumiți de produs. Producătorul susține, de asemenea, că Advantage asigură prevenirea repetării prin uciderea fiecărui nou purici pe care îl întâlnește animalul în decurs de 2 ore. Aceasta înseamnă că nu trebuie să tratați mediul animalului.

avantaje

 1. Disponibil în doze pre-măsurate pentru câini de peste 55 lbs
 2. Rămâne eficient chiar și după înot și scăldat
 3. Omoara purici, adulti, larve si oua


Dezavantaje

 1. Retratarea este necesară în decurs de 30 de zile
 2. Nu ucide căpușe
 3. Messier decât majoritatea aplicațiilor de actualitate din categoria sa

Capstar Flea Tablets pentru pisici și pisici

După cum sugerează și numele, acest produs este utilizat pentru administrare sistemică / orală și este recomandat de veterinari și experți pentru controlul puricilor la câini și pisici, datorită mai puține efecte secundare. (Producătorii fac și alt produs special pentru câini - deci asigurați-vă că știți care dintre ele să fie utilizate). Novartis fabricat Capstar vine cu ingredientul activ Nitenpyram. De droguri începe să lucreze în termen de 30 de minute de la ingestie și ucide toți puricii pe animal în termen de 4 ore. De asemenea, medicamentul poate fi administrat în mod repetat într-o singură zi pentru a se asigura că toți purici sunt exterminați.

avantaje

 1. Funcționează rapid pentru a elimina infestările existente
 2. Este eficient pentru câinii de peste 25 de kilograme
 3. Nu există o aplicație dezordonată, cum ar fi medicamentele pentru controlul puricii împotriva puricii menționate mai sus

Dezavantaje

 1. Nu este de natură preventivă. Aceasta înseamnă că dacă puricii se întorc, trebuie să re-administrați produsul
 2. Trebuie să vă păstrați animalul în interior când utilizați medicamentul. Acest lucru se datorează faptului că - multe animale se agită deoarece puricii încep să-i muște pe măsură ce mor din cauza drogului
 3. Capstar nu este eficient împotriva căpușelor, a ouălor de purici și a larvelor de purici
 4. În cazul în care câinele / pisica este un reținător de pilule, trebuie să zdrobiți pastila în alimentele sale
 5. Administrarea repetată poate fi singura soluție în cazul unei infestări mari de purici

In concluzie

După cum se poate observa, diferitele remedii pentru purici au mai multe avantaje și dezavantaje. Spoturile pe aplicații sunt preventive, dar pot fi toxice și uneori pot provoca reacții cutanate adverse la animalele de companie. Medicamentele orale și comprimatele de mestecat sunt mai sigure, cu toate acestea, trebuie să le re-administreze și sunt și ele non-preventive.

Prin urmare, cel mai bine este să consultați un medic veterinar cu privire la produsul adecvat pentru purici. În plus, este posibil să aveți nevoie să combinați tratamentul ales cu șampoane / pulberi / sprayuri eficiente pentru purici, precum și produse de control al puricii de mediu pentru a elimina puricele de la animalele de companie, precum și împrejurimile sale.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com