ByVaTon.com

Ai grija! Cele 10 rase de câini cel mai puțin obedienți

Vreți să adăugați un tovarăș canin familiei voastre? Dacă ești probabil că vrei să știi care dintre ele sunt ascultătoare și ușor de antrenat și care sunt un pic mai încăpățânate și mai dense.

În timp ce fiecare câine poate fi instruit, unii sunt pur și simplu puțin mai motivați sau sunt mai încețoșați, așa că dacă aveți inima setată pe una dintre rasele enumerate, asigurați-vă că sunteți răbdători și sunteți pregătiți pentru o provocare!

1. Bloodhound

În timp ce această rasă este excelentă în a-și îndeplini misiunea de a adulmeca băieții răi, drogurile și pradă vânătorului de a alege, nu este atât de grozav la memorarea comenzilor. Bloodhound-ul a fost creat pentru a fi un gânditor liber. Trebuia să fie înaintea vânătorilor, ducându-i pe ei și pe restul câinilor de vânătoare la pradă. Acest lucru însemna că trebuia să ia propriile sale decizii și să se concentreze asupra mirosurilor din fața lui.

Aceste zile de vânătoare de raton nu sunt la fel de populare cum a fost odată și Bloodhound-urile sunt adesea ținute la fel ca animalele de companie. Cu toate acestea, instinctele lor rămân și se adaptează greu la altcineva care este responsabil.

În timp ce ei pot învăța trucuri și cum să fie ascultători, dacă un miros încântător vine în cale, ei vor alege mai mult decât să-și ignore persoana și să-și urmeze nasul!

Bloodhound joacă în apă pe plajă

2. Basenji

Această rasă veche de câini este foarte independentă și înlăturată de străini, dar are tendința de a se lega îndeaproape de proprietarii lor.

Foarte inteligent, Basenji tinde să facă ceea ce îi aduce beneficii în acel moment. Dacă aveți ceva ce dorește, va face probabil ceea ce cereți de la el. Dacă nu-i bine, există o șansă bună să se dezvolte auzul selectiv.

Basenjis sunt foarte unice și au un yodel adorabil în loc de o coajă, această caracteristică este cauzată de forma neregulată a laringelui câinelui și a adunat rasa porecla de câine fără bark. Nu lăsa porecla să te păcălească, Basenjis sunt departe de liniște.

Basenji în primăvară

3. Beagle

Ca și vărul său de vânătoare Bloodhound, Beagle este mult mai motivați de nas decât de aprobarea proprietarilor săi. Îi iubește pe proprietari, este incredibil de loial și vrea să-i facă fericiți, dar nasul îi suprascrie creierul de fiecare dată.

Beaglele sunt super inteligente și pot învăța mai multe trucuri și comenzi, dar dacă vor prinde un miros pe briză, probabil că își vor lăsa nasul în pământ și vor fugi înainte ca proprietarul să știe ce se întâmplă.

Chiar și cel mai bine comportat Beagle nu ar trebui să aibă încredere în lesa, deoarece tentatia de a-și urma nasul este, de obicei, prea mult pentru el!

Tânărul beagle care se află în iarbă

4. Hound afgan

O rasă înțeleaptă veche, Houndul afgan este o creatură extrem de inteligentă și stoică. La fel ca Basenji, afganul este una dintre puținele rase cunoscute ca rase sau rase de bază care au fost înființate înainte de secolul al XIX-lea.

Împărtășind un grup de câini cunoscuți ca pazitori, afganii au fost vânători avid care și-au folosit vederea pentru a găsi și a urmări pradă. Câinii care au putut să vâneze în mod independent și să ia decizii pe drum au fost cei mai de succes și au fost cei care au fost crescuți, deci câinii independenți de astăzi.

În timp ce afganii nu sunt foarte folosiți pentru vânătoare în aceste zile, ei își păstrează încă independența și nu vor face nici un truc sau o comandă care nu le aduce beneficii.

Două câini afgani care se află în umbra

5. Pug

Aceste plăcinte cutie sunt atât de nevinovate când le întâlniți pentru prima dată, dar încercați să le tăiați unghiile și veți fi în fața provocării unei vieți! Același lucru se poate spune ori de câte ori încerci să-i faci să facă ceva ce nu vor.

Pugs sunt conducătorii împărățiilor lor și, în timp ce ei sunt extrem de loiali și îi iubesc pe proprietarii lor -ei sunt adolescenți ornery din lumea câinilor.

Dacă vă gândiți să obțineți un pug, țineți cont de faptul că acestea sunt brachycephalic care, în termeni de laic, înseamnă că fețele lor sunt smooshed. Acest lucru le poate determina să se supraîncălzească ușor și să aibă probleme de respirație. Deci, dacă sunteți în căutarea unui partener de jogging sau a unei persoane care să vă ajute într-o zi fierbinte la plajă, această rasă nu este pentru dvs.

Închideți Pug

6. Bulldog englezesc

O altă rasă brachycephalic, bulldogul englez ar face cel mai bine într-o casă cu proprietari liniștiți, dar fermi.

El este foarte încăpățânat și în timp ce este capabil să învețe, este foarte lent să răspundă. Dacă acest lucru se datorează inteligenței sale sau formei sale incomode sau puțin din ambele va trebui să exersați multă răbdare în timp ce antrenați Bully.Vestea buna este ca buldogii sunt de obicei foarte motivati, astfel incat antrenamentul ar trebui sa fie un pic mai usor daca folosesti cateva delicioase delicatete, nu rupe banca cumparand cele fanteziste cand le poti face acasa, aceste minunate Rețete sunt sigur că pentru a obține chiar și cel mai lazy cîine motivat.

Două bulldogi englezi pe pistă

7. Greyhound

Un alt câine de vânătoare, Greyhound-ul, ca și afganul, este cunoscut pentru viteza sa rapidă și viteza de vânătoare. În timp ce această rasă se leagă îndeaproape de familia sa, el poate părea de multe ori aloof cu străini.

Indiferent cine dă ordinele, Greyhoundul va juca frecvent atunci când este vorba de pregătirea de ascultare. Nu-l lăsa să te păcălească, totuși, cu tratamentul potrivit și puțin timp, Greyhound-ul tău poate învăța exact ceea ce vrei pentru el, dar nu conta pe el dacă nu are chef de dispoziție.

Ogarii sunt membri ai grupului de observatori și nu ar trebui niciodată să aibă încredere în lesa dacă nu se află într-o zonă sigură. Ei se gândesc cu ochii lor și dacă văd o veveriță sau un iepure, ei sunt plecați de pe urmă. Dacă intenționați să adoptați o oală, verificați acest lucru articol pentru mai multe informatii.

Bloodhound joacă în apă pe plajă

8. Husky siberiană

Această rasă arctică feisty este cunoscută pentru dragostea sa de zăpadă și dedicarea sa pentru munca sa.

Folosit frecvent ca câini de sanie, Husky era adesea liderul grupului, îndrumându-i pachetul de-a lungul câmpiilor înghețate și în jurul pericolelor pe care musherul nu le putea vedea. Această slujbă a însemnat că Husky trebuia să fie un gânditor liber, și el este unul până în ziua de azi.

Foarte energic și condus, Husky are nevoie de un loc de muncă dacă trebuie să fie fericit. Cu toate acestea, va trebui să-i găsiți un loc de muncă pe care îl bucură. Dacă crede că ceea ce faci este plictisitor, el va înceta să coopereze și va trece la ceva mai distractiv, ca și cum ar fi veverițele.

Cu motivația corectă, acești câini pot excela la aproape orice își dau mintea!

Siberian Husky pe o plimbare în Grass Mossy

9. Chow Chow

O altă rasă de bază, Chow Chow a provenit din China, unde a fost folosit pentru vânătoare, pază și hrănire.

Această rasă este extrem de loial familiei sale și el îi va proteja până la moarte. Este foarte important să fii sigur că acești câini au o mulțime de socializare ca pui, altfel pot fi greu de manevrat în jurul străinilor ca adulți.

Chows trebuiau să se afle mereu pe degete și să fie conștienți în permanență de împrejurimile lor. Acest lucru este probabil ceea ce duce la natura lor stoică și independența în timpurile moderne.

Un alt lucru ciudat despre Chow`s este că au fost crescuți și pentru consumul uman (și dacă asta nu te face să vrei să ignori comenzile oamenilor nu știu ce ar face.)

Dacă vă hotărâți să adoptați un Chow, veți avea parte de un tratament, acești câini au blana cea mai pufoasă și mai moale din orice câine din lume! Fii ferm, dar răbdător în timpul antrenamentului și chiar dacă nu asculți primele câteva ori - nu încercați să le mâncați.

Chow Chow Amplasarea pe canapea

10. Hound de baset

Când mă gândesc la Basset Hounds primul cuvânt care vine în minte este derby. Tipii ăștia sunt adorabili, amuzanți și super-dulci, dar acestea nu sunt cel mai strălucitor creion in cutie. Creierii lor sunt în nas și vor urma un miros oriunde ar conduce.

Basset Hound excelează la sport, cum ar fi munca nasului, unde sunt instruiți să caute anumite mirosuri și apoi să fie liberi să-i găsească, dar niciodată nu vor fi foarte buni la sporturile rapide cum ar fi agilitatea sau flyball-ul.

Stabiliți obiective simple pentru antrenamentul bassetului și întotdeauna să aveți răbdare cu el. El face tot ce este mai bun!

Basset Hound cu urechi care coboară spre sol

Acolo îl ai! Cele zece rase de câini cel mai puțin supuși.

În timp ce acești câini pot fi o provocare de a antrena, fiecare excelează în propriile lor lucruri. Joacă puterile lor în timpul antrenamentelor și folosește multe recompense și răbdări.

Înainte de mult, câinele dvs. vă poate surprinde și începe să ascultați fiecare comandă pe care o spuneți, dar nu voi conta pe ea.

Despre autor

Emily a inventat aventurile imaginației ei de când era destul de bătrână ca să poarte un creion. Lucrând la adăposturi pentru animale, în ultimii cinci ani a învățat o cantitate incredibilă de îngrijire și comportament animal. În prezent, este angajată la o clinică veterinară unde își continuă educația pentru animale. Dragostea lui Emily de animale este evidentă atunci când intri în casa ei, pe care o împarte cu șase câini și șase pisici, toate fiind salvări.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com