ByVaTon.com

Flea pupae - etapa a treia a ciclului de viață al puricii

Flea Pupae - Etapa a treia a ciclului de viață al flăcăriiÎn stadiile de viață ale paraziților fără flăcări, cunoscuți ca purici, este a treia etapă numită "pupa de purici", care reprezintă 10% din populația lor, indiferent de timpul anului. Faptul că puricii s-au aflat de-a lungul timpului demonstrează că nu sunt ușor de eliminat. Prin urmare, o parte din gestionarea, controlul și uciderea acestor paraziți este să le înțeleagă și ar ajuta cu siguranță să fie conștienți de etapa finală de dezvoltare a acestor dăunători, înainte de a se transforma in larve si apoi devenind complet dezvoltat, dar fraierilor de sânge mici.

O infestare cu purici este destul de rea. Faptul că ar putea fi ouă albe neobișnuite aproape oriunde la domiciliu, care va ajunge în curând la stadiul de larve și apoi pupa înainte de a deveni adulți pentru a se hrăni cu sângele animalului dvs. este un alt lucru groaznic.

Doar un procent mic (aproximativ 8%) din larvele puricelor ajunge la stadiul puilor de purici, dar odată ajuns în această fază, ele sunt aproape imbatabile. Chiar și după un tratament inițial în timp ce în stadiul de ou, unele dintre ele gestiona pentru a trece la etapa următoare, într-o etapă în cazul în care acestea devin protejate de un strat lipicios, făcându-l greu să-i omoare ca tratamente chimice nu sunt în măsură să penetreze lor de acoperire.

Această etapă permite unui purici care se dezvoltă să stea în stare de inactivitate de la o scurtă perioadă de o săptămână până la un an îndelungat, până când se declanșează ca un purici pentru adulți. Ceea ce declanșează eclozarea include:

  • Mișcări de la gazda sa
  • Umiditate
  • Ușoară
  • Căldură
  • Sunet
  • Nivelurile de dioxid de carbon în împrejurimile lor

Flea PupaeAceste creaturi sunt, de asemenea, capabile să producă un material asemănător cu mătase pentru a forma un cocon la fel ca un mol sau un fluture. Materiale cum ar fi praful, părul (animal sau uman), scamele și fibrele adăugate structurii lor de cocon și dimensiunile lor foarte mici îi fac ușor să se amestece cu fondul lor și greu pentru ochiul liber pentru a le detecta.

Dacă un cocon de molii sau de fluture arată ca o minune a naturii și o frumusețe în felul său unic, același lucru nu se poate spune despre adăpostul puricilor.

  • Aspectul puilor de purici este mic, care arată ca un lucru crust, neuniform.
  • Există niște porțiuni de vârf care ies din suprafața coconului.
  • Suprafața este practic impenetrabilă încât spray-urile de purici sau substanțele care conțin ceață nu acoperă decât coconul, dar nu dăunează florei în curs de dezvoltare.
  • În timp ce în această etapă nu stau pe animalele de casă, ci pe alte părți sau suprafețe ale casei: covor, canapele sau paturi și alte părți ale casei unde pot fi hranite.

După cum sa menționat mai sus, în această etapă, faza poate fi inconsecventă. Cu o cantitate suficientă de alimente, puștii purici pot urca rapid și pot începe să facă viața animalelor de companie mizerabili sau să rămână în siguranță în interior atât timp cât este nevoie. Este vital să vă păstrați prezența, chiar dacă credeți că le-ați pus sub control. Fiți sârguincioși în curățare, în special prin aspirarea adecvată dacă suspectați o infestare, indiferent de stadiul de purici în care se află.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com