ByVaTon.com

Scutecele de câine

Scutecele de câine sunt bune pentru catelusii mici.

Dacă este folosit în mod corespunzător, scutecele pentru câini sunt foarte utile pentru proprietari și pentru animalele de companie. Acestea pot preveni petele de covor, ajuta la formarea în casă și pot preveni împerecherea nedorită. Dacă sunt utilizate incorect, acestea pot provoca mai multe probleme decât rezolvă.

Când să folosiți scutece pentru câini

Cel mai important lucru pe care trebuie să-l iei în considerare în ceea ce privește scutecele de câine este că acestea nu reprezintă o alternativă la formarea în casă. Cu excepția cazului în care sunt indicate din punct de vedere medical, ele sunt destinate exclusiv utilizării pe termen scurt.

Scutecele de câine sunt în primul rând pentru câinii incontinenți. Acești câini au o stare medicală care face imposibilă controlul vezicii acestora. Cauzele obișnuite ale incontinenței sunt vârsta avansată, dezechilibrul hormonal sau anomaliile fizice. Câinii incontinenți beneficiază foarte mult de scutecele pentru câini, deoarece scutecele țin câinele și lenjeria de pat curată și uscată. Unii câini de incontinență ar putea avea nevoie să folosească scutecele pentru tot restul vieții lor.

Ele sunt, de asemenea, utile pentru câini de sex feminin în căldură. Pentru acele femei cu un flux menstrual greu, un scutec poate păstra casa mai curată și poate împiedica lingerea constantă. Mulți proprietari le folosesc ca o curea de castitate pentru câini, deoarece scutecul va împiedica, de asemenea, o sarcină nedorită.

Puii mici pot avea nevoie de scutece la fel ca omologii lor umani. Acestea pot fi folosite ca ajutor pentru formarea în casă, predarea catelului când și unde este necesar să se elimine.

Există și alte situații pe termen scurt în care un scutec este potrivit. Unele dintre acestea ar putea include:

 • Luând câinele dvs. să viziteze casa unui prieten
 • Curse de avion
 • Hotelul sejururi
 • Câinii post-chirurgicali nu pot ieși afară

Tipuri

Nu este surprinzător faptul că există multe tipuri diferite de scutece pentru câini. Acestea variază foarte mult în ceea ce privește designul, materialele și originea.

ProiectaExistă trei modele de bază ale uzurii de protecție canin. Sunt:

 • Belly belly - O alternativă ușoară pentru câinii de sex masculin
 • Scutece întregi - Asemănați-le pe cele pentru copii, cu excepția faptului că există o gaură pentru coadă.
 • Uzura caroseriei - Se atașează fie unui ham de câine, fie este construită în mod similar

materiale

Cea mai mare dezbatere din lumea scutecului, atat canina cat si cea umana, este o carpa versus unica folosita. Există avantaje și dezavantaje pentru ambele. Scutecele de baie pot fi spălate și reutilizate. Acest lucru economisește bani și reduce amprenta de carbon. Acestea vin într-o varietate largă de modele și culori pentru proprietarii conștienți de modă. Dezavantajul este că ar putea fi neplăcut să spălați și să reutilizați scutecul. Costul inițial este, de asemenea, mai ridicat.

Scutecele de unică folosință sunt convenabile și ușor de eliminat. Costul unitar este mai mic, deci există mai puține cheltuieli la început. Din păcate, la fel cum versiunea umană se termină într-o groapă de gunoi, la fel și scutecul canin. Pe termen lung, costul devine mai scump decât țesătura.

inițiere

Deci, ar trebui să utilizați un produs canin sau cel uman? Scutecele fabricate special pentru câini sunt de obicei mai scumpe decât versiunea "oameni". Cu toate acestea, ele vin deja cu gaura importantă pentru coadă. Scutecul canin este, de asemenea, conceput pentru anatomia unui câine. Unele rase reprezintă o provocare pentru a se potrivi scuterelor umane, cum ar fi ogoarele italiene, care au un piept mare și o talie foarte mică.

Versiunea umană este, de obicei, mai puțin costisitoare și ușor accesibilă la magazinele de băcănie și casele de reduceri. Puteți tăia gaura pentru coadă. Asigurați-vă că este în poziția corectă, astfel încât să nu vă deranjeze câinele. De asemenea, este posibil să fie necesar să adăugați bandă sau pini pentru a asigura o potrivire corespunzătoare.

Instrucțiuni pentru utilizare

 • Cele mai multe scutece pentru câini sunt pentru urină, nu pentru fecale. Dacă câinele dvs. are nevoie de acest tip de protecție, citiți cu atenție instrucțiunile producătorului. Puteți dori, de asemenea, să cumpărați o dimensiune mai mare și să adăugați umplutură suplimentară.
 • Scutecele, de asemenea, variază în absorbție. Alegeți corespunzător selecția.
 • Fit este important. Citiți și urmați instrucțiunile pentru măsurarea câinelui.
 • Este imperativ ca scutecele să fie schimbat frecvent. Nu lăsați câinele într-un scutec murdar timp de ore întregi. În afară de disconfortul evident pentru câine, poate provoca iritații sau chiar infecții.
 • Scutecele pentru câini nu reprezintă o substituție pentru formarea în casă. Dacă aveți probleme cu antrenamentul câinelui dvs., discutați cu medicul veterinar sau cu un antrenor.
 • Incontinența caninului poate fi un simptom al unor condiții mai grave. Nu presupuneți că un scutec este potrivit numai pentru că animalul dvs. este vechi. Verificați medicul veterinar pentru cauzele care stau la baza acestuia. Poate exista un tratament pentru corectarea afecțiunii.

Anumite situații fac ca un scutec de câine să aibă o ofertă de animale de companie. Utilizează-l cu înțelepciune și tu și animalul tău de companie vor fi mai fericiți.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com