ByVaTon.com

Linia frontală Merial plus controlul de purici și biciuiți pentru câini

Merial Frontline Plus Flea și controlul ciliei pentru câiniAstăzi voi examina un produs foarte popular de către Merial numit Frontline Plus Flea și Tick Control pentru câini. S-ar putea să fi auzit de ea înainte și dacă nu, atunci este timpul să vă spun despre asta, deoarece acest lucru este cu adevărat esențial dacă doriți să păstrați purice departe de animale de companie și din casa ta. Am folosit acest lucru pe câinii mei de ani de zile și efectul este incontestabil. Aceasta este prima mea recenzie a unui produs specific de aici pe FleaBites.net și dacă vă place să citiți și doriți mai mult ca acesta, ar însemna mult pentru mine dacă îl împărțiți pe media dvs. socială preferată. Acum pentru revizuire.

Produsul dintr-o privire

Ceea ce face Merial Frontline Plus pentru controlul petelor și a cîinilor este de a ucide paraziți care poartă paraziți, cum ar fi purici și căpușe pe câini și pui. Acest tratament la fața locului funcționează pe toate etapele ciclului de viață al puricilor, ceea ce înseamnă în principiu că scapă complet de ouă, larve și purici adulți. Spre deosebire de multe produse din categoria tratamentelor pentru purici, Frontul Merial este complet impermeabil, astfel încât animalul dvs. de companie să poată fi scăldat sau chiar să se înotă cu el. Acțiunea de respingere a puricii rămâne activă de peste o lună.

Modul în care acest produs de la Merial este diferit de cel al concurenților săi

Există numeroase repellente de purici disponibile pe piață, de la gulere la pastile la tratamente la fața locului. Merial Frontline Plus Flea și Tick Control este un tratament unic la fața locului care este rapid și eficient - în momentul în care o aplici între lamele umărului animalului, vei începe să vezi că puricii cad mort.

Fiind complet rezistent la apa, ofera o protectie durabila impotriva multor paraziti care suge de sange, inclusiv purici, paduchi, capuse etc. Spre deosebire de gulerele de purice care trebuie inlocuite daca se uda, Merial Frontline Plus este controlat de cainii activi petreceți mult timp în aer liber sau în piscină sau lac.

Ingredientul activ din Merial Frontline este Fipronil, care a fost testat riguros de la începutul anului 1980 și a fost considerat unul dintre cele mai sigure insecticide pentru utilizarea pe animalele de casă pentru controlul efectiv al paraziților. Spre deosebire de organofosfații (o clasă de insecticid care conține multe alte produse), Fipronil nu dăunează animalelor de companie și nu provoacă convulsii sau vărsături. De asemenea, multe produse de control al puricii din piață sunt cunoscute ca conțin Permethrin, care este un neurotoxin dovedit. FDA este acum sfatuieste proprietarii de animale de companie sa foloseasca astfel de produse cu mare precauție. Frontline, pe de altă parte, este un insecticid sigur, care este absorbit în glandele de ulei de companie și foliculii de păr, făcând pielea toxică pentru purici. Puricii pur și simplu cădea mort atunci când intră în contact cu el și produsul face toate acestea fără a afecta animalul de companie.

Mulți utilizatori au avut rezultate excelente în acest sens

Dacă sunteți un iubit adevărat câine, atunci animalul dvs. de companie este viața voastră.

Bineînțeles, ați dori să o oferiți celui mai bun fără compromisuri. Dacă ați evaluat diferitele produse de purici, dar ați fost nemulțumiți de rezultate, atunci Merial Frontline Plus Flea și Tick Control este ultimul tratament pe care îl veți încerca. Nu numai clienții autentici au încercat produsul cunoscut fi extrem de multumit cu rezultatele, au asigurat și alți utilizatori siguranța sa, mai ales atunci când este administrată conform instrucțiunilor medicului veterinar (și pe baza greutății corporale a animalului de companie).

Contraindicații ale sistemului Merial Frontline Plus pentru controlul parazitului și a gripei

Recentele recenzii de la mai multe utilizări ale Merial Frontline Plus Flea și Tick Control au indicat că multe produse similare ambalate au fost vândute în magazine online de vânzare cu amănuntul. Firește, acestea produse falsificate nu funcționează așa cum era de așteptat, iar unele erau chiar periculoase și toxice pentru animalele de companie. Inutil să spun că trebuie să fiți atent atunci când achiziționați produsul și să-l surprindeți numai de la furnizorii de renume. Acest lucru vă va împiedica să primiți produse contrafăcute care sunt foarte asemănătoare cu cele originale, dar care pot fi dăunătoare animalelor dvs. de companie. În al doilea rând, există anumite clase de mărime și greutate, deci asigurați-vă că alegeți produsul potrivit pentru câinele sau catelul dvs.

De asemenea, asigurați-vă că observați cu atenție animalul dvs. de companie, după administrarea produsului Merial Frontline Plus și a oricărui alt produs de tratare a puricii. Există unele contraindicații privind utilizarea acestor produse, deși acestea sunt extrem de rare și produsul este, în general, considerat foarte sigur. Iată câteva simptome care trebuie căutate:

  • Letargie
  • Slăbiciune excesivă
  • Confuzie și în coordonare
  • Temperatură, indicarea durerii corporale


Dacă acestea apar, contactați imediat medicul veterinar. Îndepărtați, de asemenea, animalul de companie, utilizând un șampon ușor și lăsați-l pe animalul vostru verificat de veterinar.

Ce spun clienții despre Merial Frontline Plus Flea și Tick Control?

În general, clienții au oferit comentarii foarte pozitive pentru acest produs. ratingul mediu pentru acesta este de 4 din 5, care este minunat având în vedere faptul că există mulți concurenți similari care se luptă pentru atenția proprietarilor de animale de companie și 5000 de clienți au revizuit-o deja.

Da! Mai mult de 5000 de clienți au revizuit produsul și iată câteva opinii:

"Pariul cel mai sigur pentru un produs pe care nu-l aveți nevoie!"

"Functioneaza!"

"Produs de cinci stele"

"Extrem de fericit cu achiziția mea"

Concluzie

Merial Frontline Plus Flea și Tick Control este un tratament pe care îl aplici pur și simplu între umărul câinelui. Câinele / catelul dvs. nu va observa nici măcar că este acolo și veți începe să vedeți puricii să dispară de îndată ce îl aplicați. Tratamentul durează aproape o lună și este foarte recomandat tuturor proprietarilor de animale de companie, în special celor care locuiesc în zone împădurite care sunt pline de căpușe și purici. Aproape 92% dintre recenzori au recomandat Merial Frontline Plus Flea și Tick Control, deci dacă sunteți supărat de zgârierea neîncetată a câinelui sau a catelului sau doriți să împiedicați infestările cu purici în casa dvs., atunci încercați acest produs - veți fi bucuroși că ați făcut-o. Așa cum am menționat la începutul acestei revizuiri, folosesc acest produs pe câinii mei și au fost purici de mai mulți ani acum, deci mă pot garanta cu siguranță pentru acest produs.

Faceți clic aici pentru a achiziționa Merial Frontline Plus și controlul pentru câini

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com