ByVaTon.com

Picături pentru pisici și câini

Flea CreeazaDacă pisica sau câinele își petrec mult timp în afara, va fi mușcat de purici și alte insecte la un moment dat. Când musca de purici îl fac să se hrănească, nu pentru că vor să-ți facă rău animalele de companie. După ce au hrănit ceva timp, se vor reproduce adesea prin plasarea ouălor pe gazda lor. Când animalul tău intră din nou acasă, ouăle vor cădea și înainte să știi asta, ți-ai făcut o problemă de purici. Toate acestea pot fi prevenite cu picături de purici pentru pisici și pisici.

Există multe tipuri diferite de produse pentru tratarea puricilor pentru animalele de companie și unele funcționează mai bine decât altele. Ar trebui să obțineți picături de purici care protejează împotriva puricilor și căpușelor, deoarece ambele reprezintă o amenințare pentru animalele de companie și pentru tine. Produsele de calitate vizează, de asemenea, puricii în fiecare etapă a vieții lor, inclusiv ouă, larve, pupa și forma lor complet crescută. Acestea sunt cele mai eficiente produse deoarece pot rupe ciclul de viață al puricii, făcându-le imposibilă reproducerea. Când mușcă puricele, saliva lor irită pielea animalului. Acest lucru în sine este o mare problemă care poate provoca durere mare pentru pisica sau câinele dumneavoastră. Am văzut fotografii de animale care au zgâriat zone mari de blană, provocând infecții urât pe pielea lor. După mușcătura puricilor, ei își vor pune ouăle pe animalele de companie. În cazul în care ouăle sunt lăsate să acopere, animalul dvs. de companie ar putea deveni rapid casa de sute de purici. Opriți-vă să nu se întâmple cu picături de purici. De obicei, aceste produse pentru tratarea puricilor sunt folosite o dată pe lună pentru a împiedica puricii să muște și să ocupe ouă. Este întotdeauna mai ușor să împiedici puricii să ajungă la pisica sau câinele tău sau în casa ta, decât să scape de o infestare cu purici.

Obțineți picături de purici care vizează fiecare etapă

Cele mai bune picături de purici pot ucide purici și căpușe care sunt deja pe deplin cultivate, dar pot preveni, de asemenea, ouăle de la incubație. Acesta este cel mai bun control al daunelor. Puricele de sex feminin pot pune cu ușurință 30 de ouă în fiecare zi, ceea ce le face aproape imposibil să se oprească odată ce ciclul a început. Acest lucru înseamnă că cea mai mare parte a populației de purici este în orice moment la stadiul de ouă. Acesta este motivul pentru care puricii de purici pe care numai tinerii purtatori de purici nu functioneaza. Ei ucid doar zece procente care sunt deja eclozate. Ceea ce vrei este să scapi de puricii adulți și de ouăle în același timp.De asemenea, v-aș sfătui să vă asigurați că puricele dvs. scade țintă. Acestea sunt insecte periculoase care transportă boli care ar putea dăuna vă și animalelor dvs. de companie. La fel ca puricii, se hrănesc cu sângele gazdei lor. Stau și așteaptă pe ramurile de copaci sau în iarba înaltă, de obicei în zonele împădurite, până când o țintă potrivită trece. Când ajung la tine sau la animalul tău de companie, capul lor va pătrunde în piele și vor începe să se hrănească cu sângele. Dacă ați tratat animalul de companie cu picături de purici, bifațiul va fi umplut cu otravă și va cădea și va muri. Din păcate, nu am auzit de un produs de prevenire a căpuțelor pentru oameni. Trebuie doar să le scoateți cât mai curând posibil.

Cum se utilizează picături de purici

Nu uitați întotdeauna să citiți cu atenție instrucțiunile de pe picăturile de purici. Trebuie să se administreze diferite cantități în funcție de greutatea animalului tratat. Puteți obține picături de purici care sunt deja ambalate în recipiente pentru diferite clase de greutate. Vă recomandăm să vă asigurați că nu supradoza. Când aplicați picăturile de purici, este important să obțineți tot lichidul pe pielea animalului dvs. de companie. Nu va avea nici un efect dacă vărsați picăturile pe blană pentru că trebuie să fie absorbit în piele pentru a funcționa.

5 motive pentru care ar trebui să utilizați picături de purici

  1. Picăturile de vapori pot ucide efectiv puricii 80-98% pe animalul de companie în primele 24 de ore după aplicare
  2. Ei ajută la respingerea puricilor înainte ca dăunătorii să-și poată să-și pună ouăle
  3. Ei ucid toate etapele de purici, inclusiv etapele larvare, la contact
  4. Ele sunt convenabile și ușor de utilizat
  5. O dată pe lună de tratament, picăturile de purici rămân de obicei eficiente chiar și după baie sau înot

Dacă aveți animale de companie, acesta este un produs pe care nu-l puteți rata, deci obțineți-l acum. Întotdeauna cumpăr picături de purici de la Amazon.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com