ByVaTon.com

Produsele de tratare a furiei pentru a evita sau a fi atent cu

Produsele de tratare a fleacului pentru a evita sau a fi atent cuStudiile arată că americanii cheltuiesc peste 1 miliard USD pentru produsele de tratare a puricii concepute pentru a scăpa de puricele de câini și de feline. În timp ce cele mai multe dintre aceste produse sunt în general în siguranță, există și alte produse despre care se știe că părăsesc reziduurile chimice dăunătoare pe animale. Nu numai că acest lucru poate determina diverse simptome neurologice la animalele de companie, ci și dăunător pentru oameni. Potrivit NRDC (Consiliul de Apărare a Resurselor Naturale), o organizație non-profit care se străduiește să protejeze mediul, multe produse de tratare a puricii conțin pesticide dăunătoare care pot crește riscul de cancer, precum și daune neurologice la copii. Mai mult, numeroase studii efectuate pe astfel de produse au arătat că leziunile potențiale sunt aproape 1000

ori mai mult decât nivelurile acceptabile ale Agenției pentru Protecția Mediului (EPA).

Produsele de tratare a furiei pentru a evita

Două dintre cele mai nocive ingrediente care se găsesc în mod obișnuit în multe produse de tratare a puricii (inclusiv niște gulere pentru purici și tratamente la fața locului) sunt tetraclorvinfos și propoxur.

Tetraclorvinphos sau TCVP este un organofosfat. Poate provoca afecțiuni neurologice la copiii în creștere. Copiii sunt mai sensibili, deoarece capacitatea lor de a metaboliza aceste substanțe chimice este mult mai mică comparativ cu adulții. APE a desemnat toate produsele de tratare a puricii care conțin TCVP ca substanțe cancerigene umane. Propoxurul este un alt tip de pesticid strâns legat de familia organofosfatului.

Ambele aceste ingrediente pot cauza excitatie spasmica a sistemului nervos, deoarece acesta este mecanismul pe care il folosesc pentru a ucide purici si capuse. Atunci când se utilizează în doze foarte mari, ambele ingrediente pot provoca diverse simptome cum ar fi greața, hipersalivarea, vărsăturile, respirația șuierătoare, transpirația, amețelile, diareea etc. la animalele de companie. Adesea, aceste simptome sunt confundate cu boli comune. La copii, TCVP și propoxur s-au dovedit a provoca o dezvoltare neurologică afectată, care este confundată cu simptomele tulburării ADHD, ADD sau hiperactivității.

Care tratare a puricilor este în siguranță?

Flăcările sunt dăunători enervante care duc la mâncărime intense, iritații și, în multe cazuri, la anemie severă la animalele de companie. Bineînțeles, fiecare proprietar de animale de companie dorește să își păstreze animalul în siguranță și să prevină puricele și căpușele. Din fericire, există multe produse de igienă sigure și eficiente care pot ucide purici pe câini și pisici. Cea mai populară clasă de pesticide utilizate pentru a trata în siguranță animalele de companie este piretrine. Este derivat din plantele de crizantemă și este, în general, bine tolerat, sigur și netoxic când este folosit conform instrucțiunilor. Alte produse de tratare a puricii de purici sunt derivate din insecticidul sintetic numit Permethrină. Acestea sunt de asemenea disponibile imediat sub formă de șampoane, spray-uri sau pulberi. Bineînțeles, chiar dacă amândouă piretrină și permetrin sunt, în general, sigure, ar trebui utilizate numai ca instrucțiuni.

Mulți proprietari de animale de companie au observat, de asemenea, rezultate bune cu Fipronil (Frontline®) și selamectin (Revolution®). Fiți conștienți de faptul că ambii acești pesticide lasă reziduuri în urmă pe animal, deci copiii trebuie instruiți să-și spele mâinile după ce animalele se hrănesc. În plus, împărțirea patului cu animalul de companie ar trebui strict evitată, în special în timp ce acesta este tratat cu aceste produse.

Tratamentul pe bază de purici pe bază de prescripție

Adesea, proprietarii de animale de companie cred că medicul veterinar prescris pentru produsele de purici poate fi cel mai sigur și cel mai toxic. Cu toate acestea, NRDC recomandă multe over-the-counter non chimice produsele ca fiind sigure pentru controlul și eliminarea puricilor, dar trebuie utilizate în asociere cu aspirarea casei și spălarea așternutului animalului în apă fierbinte. Acestea fiind spuse, unele dintre produsele de control al puricelor bazate pe baza de prescripție medicală includ medicamente pe bază de pilule precum lufenuron, nitenpyram și spinosad, care nu lasă nicio acțiune reziduală asupra blănii.

Produse naturale sau din plante tratate cu puriciDe asemenea, mulți oameni cred în utilizarea ierburilor și a altor produse naturale pentru a trata și respinge puricii. NRDC recomandă plante cum ar fi Lemongrass, Cedarwood, Cimbru, Rozmarin și menta, ca fiind, în general, sigure și netoxice. Pennyroyal ulei ar trebui să fie strict evitat la pisici, deoarece utilizarea sa este cunoscută pentru a provoca convulsii sau chiar deces.

Produsele de vânătă care conțin uleiuri esențiale cum ar fi ulei de arbore de ceai, scorțișoară, uleiul de cuișoare, eucalipt, bay, citrice etc. cumpătat deoarece acestea sunt cunoscute ca provoacă reacții alergice la om și crize convulsive la pisici și câini.

Unele dintre cele mai eficiente produse de tratare a puricii de purici care sunt sigure pentru animalele de companie și pentru mediu includ:

 • Ulei de neem
 • Pulbere de pământ de diatomee (varietate organică și de calitate alimentară)
 • Beneficiu nematozi
 • Rădăcină de brusture
 • Păpădie
 • Usturoi (cu putință)
 • Drojdie de bere
 • Canabiană

Supradozarea simptomelor de urmărit

Următoarele semne și simptome pot indica supradozaj sau toxicitate datorată produselor de respingere a puricilor la pisici și câini:

 1. Drooling sau hiper-salivant
 2. Confuzie
 3. Tulburări musculare sau tremor
 4. Vărsături
 5. convulsii

Dacă observați aceste semne și simptome, este bine să consultați imediat medicul veterinar. Medicul va diagnostica în mod normal toxicitatea bazată pe istoricul recent al aplicării produselor de tratare a puricii. În plus, testele pentru piele și păr pot fi, de asemenea, efectuate pentru a testa pesticidul rezidual, dar aceste rezultate ar putea dura săptămâni până la sosire.

Majoritatea americanilor sunt de părere că toate produsele de control al puricii din comerț sunt strict reglementate de guvern, deci sigure. Cu toate acestea, acest lucru nu este cazul și multe dintre produsele vândute în magazinele de bacanie și farmacii pot provoca grave riscuri pentru sănătatea oamenilor și a animalelor de companie, deopotrivă. Prin urmare, este esențial să se doteze cu cunoștințele cu privire la care produse de purici de tratament pot fi folosite pentru controlul eficient al puricilor și care dintre ele să evite sau cel puțin să fie atenți cu.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com