ByVaTon.com

Cele mai bune produse de purici pentru câini - comparați medicamentele împotriva puricii

Cele mai bune produse de hrănire pentru câini - comparați medicamentele antihipertensiveDacă sunteți un proprietar de câine, este posibil să aveți de-a face cu puricii la un moment dat sau altul. Firește, doriți ceea ce este mai bine pentru animalul dvs. de companie și doriți să alegeți numai cele mai sigure produse de purici pentru câini disponibile pe piață.

În acest ghid vă voi arăta câteva dintre cele mai bune produse de purici pentru câini, împreună cu un studiu comparativ al ingredientelor lor. Voi discuta ingredientele pentru a le folosi cu ușurință, precum și cele pentru a le evita complet.

Produsele de fleas pentru câini disponibile astăzi

Majoritatea produselor moderne de purici pentru câini conțin elemente toxice care pot dăuna nu numai animalelor de companie, ci și oamenilor din jurul lor. Multe produse de purici sunt cunoscute pentru a conține două grupuri de substanțe chimice nocive care s-au dovedit a provoca tulburări nervoase la om. Aceste grupuri sunt organofosfații și carbamații. Chiar dacă folosiți astfel de produse de purici pentru câini, conform instrucțiunilor medicului veterinar (sau conform instrucțiunilor de pe eticheta produsului), aceste toxine pot să se scurgă în mediul înconjurător și să provoace mari daune.

Deci, să discutați mai întâi produsele de purici pentru a evita complet:

Produsele de purici pentru câini trebuie evitate

Nu cumpărați niciodată produse de control al puricii care conțin următoarele ingrediente active:

 1. amitraz
 2. fenoxicarb
 3. Permethrin - Mai ales evitați aceste lucruri atunci când aveți pisici în casă
 4. propoxur
 5. TCVP sau Tetrachlorvinphos

Produsele de purici pentru câini să fie folosite cu ușurință

Evitați următoarele substanțe chimice în jurul femeilor însărcinate, copiilor și pe cățelele însărcinate sau care alăptează:

 1. Fipronil
 2. imidacloprid
 3. metaflumizone
 4. Pyrethrin (foarte toxic pentru pisici)

În general, produse de purice pentru câini (Utilizați atunci când controlul chimic este absolut necesar)

 1. piriproxifen
 2. Spinosad
 3. S-Methoprene

Căi naturale de control al puricii

Unele dintre cele mai bune produse de purici pentru câini nu conțin absolut nicio substanță chimică. Acestea constau în piepteni de purici (care pot fi folosiți la îngrijirea animalelor de companie). De asemenea, este important să aspirați cu atenție casa și să eliminați pungile de vid în aer liber pentru a preveni recurența puricilor. Înotând frecvent animalul și păstrându-i curățenia, sunt câțiva pași pe care îi puteți lua pentru a elimina puricii într-o manieră netoxică. Controlul exterior al puricii este, de asemenea, necesar și puteți învăța opțiuni mai sigure și mai naturale, apelând la specialiștii profesioniști de control al puricii din orașul dvs.

Este important să se ia decizii în cunoștință de cauză atunci când se analizează produsele chimice pentru purici pentru câini. Aflați cât de mult puteți despre produs și notați numele chimic din acesta. Aflați de la veterinar dacă ingredientele active din acesta sunt sigure atât pentru animalele de companie, cât și pentru oameni.

Produse de purice din plante pentru câini

Adesea, proprietarii de animale de companie cred că fac o alegere înțeleaptă pentru prietenii lor blanzi, optând pentru produse de purice pe bază de plante pentru câini. Cu toate acestea, nu toate uleiurile esențiale sunt în siguranță pentru a fi utilizate în jurul animalelor de companie. În general, puteți în condiții de siguranță utilizați uleiuri esențiale în jurul câinilor și pisicilor: cimbru, rozmarin, lemn de cedru, lemongrass și mentă.Pe de altă parte, trebuie folosite uleiuri esențiale cum ar fi citrice, scorțișoară, ulei de cuișoare, ulei de arbore de ceai, lavandă și Eucalipt cumpătat deoarece acestea pot provoca reacții alergice la om (și au raportat, de asemenea, reacții severe la câini). Produsele de purice pe bază de plante pentru câini care conțin pennyroyal oil trebuie evitate cu toate costurile, deoarece a provocat convulsii, comă și chiar moartea la animalele de companie.

Comparând cele mai bune produse de purici pentru câini

Capstar® - Acesta este un produs oral pentru purici. Mulți veterinari sunt cunoscuți pentru a le folosi pe propriile lor animale de companie și este cunoscut să omoare puricii adulți foarte rapid și eficient. Cu toate acestea, nu este o alegere bună pentru proprietarii câinilor care caută controlul pe termen lung asupra puricii.

Frontline Plus® - Aplicat topic, acest produs a demonstrat rezultate foarte bune și poate dura până la 30 de zile. Înotarea sau înotul reduc însă eficacitatea produsului. Ea ucide toate etapele de purici, inclusiv ouă, larve și adulți.

Promeris® - Acesta este un control excelent pentru puricii existenți pe câini și poate fi folosit pentru a preveni reinfestările.

Comfortis® - Acesta conține spinosad, care este recomandat ca un produs chimic sigur pentru controlul puricilor la câini. Eficacitatea acesteia durează până la 30 de zile. Principalul dezavantaj al acestei mărci este că, pentru a fi eficient, puricele trebuie să muste mai întâi animalul de companie.

Advantage® / K9 Advantix® / Advantage Multi® - Ingredientul activ în toate aceste produse de purici pentru câini este Imidacloprid. Acest ingredient ar trebui utilizat cu ușurință. (K9 Advantix nu trebuie utilizat în jurul pisicilor deoarece are permethrin). Pădurile adulte pot fi îngrijite de utilizarea acestor produse.

Revolution® - Acesta este un produs excelent pentru uciderea puricilor și ouălor adulte și este eficient pentru aproximativ o lună.

Acestea sunt unele dintre cele mai bune produse de purici pentru câini, care pot fi folosite în siguranță în jurul animalelor de companie și a oamenilor. În cazul infestărilor extreme, asigurați-vă că sunați la un exterminator profesionist, deoarece uneori acesta ar putea fi cea mai bună opțiune pentru a scăpa de purici în interior și în aer liber.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
© 2020 ByVaTon.com